Atsidarė Žvaigždutės internetinis puslapis, galite pasižiūrėti
INTERNETINIS LOPŠELIO_DARŽELIO "ŽVAIGŽDUTĖ" PUSLAPIS
Dėl uodų...jei kanda, tai manau kanda visur vienodai, negi manote, kad uodai būtent nusitaiko ir atakuoja darželį? Kadangi aikštelės saulėtos, nėra ten jų, o vakarais, kai jie labiausiai aktyvūs vaikai jau namuose
Va kas jų psl rašoma: Vaikų priėmimas į darželį vyks birželio 2 dieną. Pranešimus atsiųsime registruotu laišku. Teirautis galima telefonu 57130.
INTERNETINIS LOPŠELIO_DARŽELIO "ŽVAIGŽDUTĖ" PUSLAPIS
Dėl uodų...jei kanda, tai manau kanda visur vienodai, negi manote, kad uodai būtent nusitaiko ir atakuoja darželį? Kadangi aikštelės saulėtos, nėra ten jų, o vakarais, kai jie labiausiai aktyvūs vaikai jau namuose
Va kas jų psl rašoma: Vaikų priėmimas į darželį vyks birželio 2 dieną. Pranešimus atsiųsime registruotu laišku. Teirautis galima telefonu 57130.
QUOTE(vaida.zan @ 2008 04 28, 15:22)
Gal yra mamyčių kurios leis nuo birželio mėnesio į Žvaigždutės lopšelį darželį.
Mes lankom Žvaigždutės lopšelį nuo birželio pradžios
QUOTE(vaida.zan @ 2008 06 25, 17:16)
Tai gal mūsų vaikai netgi bus vienoje grupėje , vieną dieną buvom atėjusios pabuvom apsižiūrėjom o pradėsim lankyti nuo rugpjūčio 28 d. kai auklytojos gryš iš atostogų. Mano dukrytės grupė vadinasi saulutės
Mes jau lankome tą pačią grupę Tik va dabar darželis atostogų išėjo,tai teks pauzę padaryti
Mes einam į "Pušelę", tik į "Nykštukų " grupę
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 09 08, 15:28)
Mes einam į "Pušelę", tik į "Nykštukų " grupę
ir mano dukryte eina i "Nykstuku" grupe
QUOTE(Dalia.tu @ 2008 04 30, 00:27)
Zvaigzdutes labai faina vedeja-jeigu nepasikeite Tad gali bet kada nueiti su vaikiuku ir paklausineti,manau gausi geru patarimu
Saviski si birzeli irgi isleisiu i si darzeli, jeigu prieisim eile
QUOTE(Katulinka @ 2008 12 30, 22:54)
Saviski si birzeli irgi isleisiu i si darzeli, jeigu prieisim eile
mes irgi laukiam eilėje jau nuo šios vasaros į darželį
labukas
mano mažulei 2m.2mėn.Šiandien gavau pranešimą,jau priimta į "Ąžuoliuką" kiškučių grupę.gAL YRA KAS GALI KĄ PAPASAKOTI APIE TĄ GRUPĘ,APIE JOS AUKLĖTOJAS
mano mažulei 2m.2mėn.Šiandien gavau pranešimą,jau priimta į "Ąžuoliuką" kiškučių grupę.gAL YRA KAS GALI KĄ PAPASAKOTI APIE TĄ GRUPĘ,APIE JOS AUKLĖTOJAS
QUOTE(ERUGĖ @ 2009 01 16, 14:07)
labukas
Sveikinu sulaukus eilės Mano D ėjo į Kiškučius auklėtojos visai nieko,bent mes blogos patirties neturim ,o va auklytė negaliu teigt,kad bloga, bet turėjom įvykį-pati auklėtoja sakė,kad tokio amžiaus vaikas dar negali meluoti ,tad nenutvėrus už rankos negaliu kaltint
LInkiu nesirgt ir viskas bus gerai