Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės darželiai

Žvaigždutės darželį jau sąrašai bus birželio 2 d., o eilę gali pasitikrinti Tauragės savivaldybės puslapį. O dėl uodų tai nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Atsidarė Žvaigždutės internetinis puslapis, galite pasižiūrėti wink.gif

INTERNETINIS LOPŠELIO_DARŽELIO "ŽVAIGŽDUTĖ" PUSLAPIS

Dėl uodų...jei kanda, tai manau kanda visur vienodai, negi manote, kad uodai būtent nusitaiko ir atakuoja darželį? mirksiukas.gif Kadangi aikštelės saulėtos, nėra ten jų, o vakarais, kai jie labiausiai aktyvūs vaikai jau namuose wink.gif
Va kas jų psl rašoma: Vaikų priėmimas į darželį vyks birželio 2 dieną. Pranešimus atsiųsime registruotu laišku. Teirautis galima telefonu 57130.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 29 gegužės 2008 - 07:13
QUOTE(vaida.zan @ 2008 04 28, 15:22)
Gal yra mamyčių kurios leis nuo birželio mėnesio į Žvaigždutės lopšelį darželį.

Mes lankom Žvaigždutės lopšelį nuo birželio pradžios thumbup.gif
Atsakyti
Tai gal mūsų vaikai netgi bus vienoje grupėje biggrin.gif , vieną dieną buvom atėjusios pabuvom apsižiūrėjom o pradėsim lankyti nuo rugpjūčio 28 d. kai auklytojos gryš iš atostogų. Mano dukrytės grupė vadinasi saulutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida.zan @ 2008 06 25, 17:16)
Tai gal mūsų vaikai netgi bus vienoje grupėje  biggrin.gif , vieną dieną buvom atėjusios pabuvom apsižiūrėjom o pradėsim lankyti nuo rugpjūčio 28 d. kai auklytojos gryš iš atostogų. Mano dukrytės grupė vadinasi saulutės biggrin.gif

Mes jau lankome tą pačią grupę drinks_cheers.gif Tik va dabar darželis atostogų išėjo,tai teks pauzę padaryti unsure.gif
Atsakyti
ax.gif gal yra mamyciu kuriu vaikuciai
'' puselej"
lanko lavinamaja klase, ezeruona, lyg viena o kita kur prie buhalterijos yra nezinau pavadinimo , noreciau kad pasidalintumet ispudziais, nes mano mazylis keliaus i kazkuria , dar nezinau , vis suku galva kur geriau?
Atsakyti
4u.gif Mes einam į "Pušelę", tik į "Nykštukų " grupę mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 09 08, 15:28)
4u.gif Mes einam į "Pušelę", tik į "Nykštukų " grupę mirksiukas.gif

4u.gif ir mano dukryte eina i "Nykstuku" grupe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalia.tu @ 2008 04 30, 00:27)
Zvaigzdutes labai faina vedeja-jeigu nepasikeite mirksiukas.gif  Tad gali bet kada nueiti su vaikiuku ir paklausineti,manau gausi geru patarimu thumbup.gif

drinks_cheers.gif

Saviski si birzeli irgi isleisiu i si darzeli, jeigu prieisim eile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katulinka @ 2008 12 30, 22:54)
Saviski si birzeli irgi isleisiu i si darzeli, jeigu prieisim eile smile.gif

mes irgi laukiam eilėje jau nuo šios vasaros į darželį smile.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
mano mažulei 2m.2mėn.Šiandien gavau pranešimą,jau priimta į "Ąžuoliuką" kiškučių grupę.gAL YRA KAS GALI KĄ PAPASAKOTI APIE TĄ GRUPĘ,APIE JOS AUKLĖTOJAS g.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2009 01 16, 14:07)
labukas 4u.gif
mano mažulei 2m.2mėn.Šiandien gavau pranešimą,jau priimta į "Ąžuoliuką" kiškučių grupę.gAL YRA KAS GALI KĄ PAPASAKOTI APIE TĄ GRUPĘ,APIE JOS AUKLĖTOJAS g.gif

Sveikinu sulaukus eilės thumbup.gif Mano D ėjo į Kiškučius thumbup.gif auklėtojos visai nieko,bent mes blogos patirties neturim thumbup.gif ,o va auklytė rolleyes.gif negaliu teigt,kad bloga, bet turėjom įvykį-pati auklėtoja sakė,kad tokio amžiaus vaikas dar negali meluoti blink.gif ,tad nenutvėrus už rankos negaliu kaltint doh.gif
LInkiu nesirgt ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti