QUOTE(light blue @ 2007 06 01, 12:56)
kaip kas tą gerumą įsivaizduoja
, nematėt jūs Kauno auklėtojų
O aš galiu palyginti šio darželio ir Kauno auklėtojas (kažkada vasarą esu dirbusi tauragėj, kol dar studentė buvau) ir dar šeimininkutes. Skirtumas kardinalus ir...Tauragės Žvaigždutės naudai. Mane šokiravo vien tai, kad atėjus Kaune į grupę net šeimininkė gali tau paaiškinti, kas tau čia bus galima, ir kas ne. Kai nori pastebėti, kaip adaptuojasi tavo vaikas, tai išskiria kvardatinį metrą ir sėdėk jame, nemėgink net blakstienom krustelti
Pirmas įspūdis buvo
Na po to gal apsipratau, o gal labiau kauniete pasidariau
Beje, Žvaigždutėje ugdymo kokybė daug geresnė, nei mano buvusioje Kauno darbovietėje, o dirbau perestižiniame Kauno darže. Taip kad...galima visur rasti blogų ir gerų momentų. O palenkti auklėtojas sau naudingon linkmėn yra daug būdų
Čia jau kiekvienos mamos išmonės ir sugebėjimų reikalas. Net paskutinę pasaulio rūgeną galima išdresuoti
cia siaip galima gincytis iki begalybes, bet kiekvienam darze yra savo + ir savo -, pati esu dirbus ne vienam darzely, tiesa Vilniuje ir kaip ir TRG-eje, taip ir ten yra vieni darzeliai geresni, kiti blogesni, bet siaip manau viskas priklauso nuo darze vadovaujancio personalo, o kas del aukletoju, tai juk visiems geras nebusi
QUOTE(odetat @ 2007 06 16, 19:03)
As girdejau kad labai dideles eiles i darzelius, idomu ar tiesa. Tai gal jau mums uzsirasyti nors dar tik 3,5 men
O nuo kokio amziau i darzeli jau priima vaikuti, pasidalinkit patirtimi nuo kokio amziaus jus isleidot i darza.
eik uzrasyk ir sedesi sau ramiai
o as saviski leisiu nuo 3, nes anksciau i "Pusele" nepriima
Kad pinigai nėra svarbiausias dalykas gyvenime, supranti tik tada, kai jų turi.