Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės darželiai

Sveikos 4u.gif nuo rugsejo pradedam lankyti "Kodelciaus" lopselio grupe. Gal kuri zinote, kada vaikucius perveda i darzelio grupe, ar kai sueina 3 metukai, ar kita rudeni?
Mano panelei 2,8m bus. Labai norejau iskarto i darzelio grupe vesti, bet direktore nenorejo leisti... Labai bijau kad dukryte nepatirtu regreso... prisiklausiau kad gerai kalbantys vaikai pradeda megdzioti mazesnius (mu-mu, le-le) ir vel prireikia daug laiko kol atpranta. labai nenoreciau... Kaip manot gal eiti pas direktore su "pyragais"?
Atsakyti
QUOTE(asesugiedre @ 2012 07 31, 04:34)
Sveikos  4u.gif  nuo rugsejo pradedam lankyti "Kodelciaus" lopselio grupe. Gal kuri zinote, kada vaikucius perveda i darzelio grupe, ar kai sueina 3 metukai, ar kita rudeni?
Mano panelei 2,8m bus. Labai norejau iskarto i darzelio grupe vesti, bet direktore nenorejo leisti... Labai bijau kad dukryte nepatirtu regreso... prisiklausiau kad gerai kalbantys vaikai pradeda megdzioti mazesnius (mu-mu, le-le) ir vel prireikia daug laiko kol atpranta. labai nenoreciau... Kaip manot gal eiti pas direktore su "pyragais"?

mes eisim į Kodėlčių,man taip pat pasakė, kad eisim į lopšelinukų grupę,o tik nuo sausio pereis į darželinukų grupę.Man keistai pasirodė, bet gal tokia tvarka g.gif
Atsakyti
QUOTE(asesugiedre @ 2012 07 31, 04:34)
Sveikos  4u.gif  nuo rugsejo pradedam lankyti "Kodelciaus" lopselio grupe. Gal kuri zinote, kada vaikucius perveda i darzelio grupe, ar kai sueina 3 metukai, ar kita rudeni?

Maniskis pradejo eiti i "Kodelciaus" lopselio grupe neturedamas dvieju metuku. Dabar vel eisim nuo rudens - rugseji jam bus nepilnai 2 metai 5 men. Is senosios grupes liks tik kokie trys vaikai, o visi kiti pavasari jau pervesti buvo i darzelio grupe. Mes tada pavasari buvom vieni is jauniausiu. Trimeciu buvo tikrai.O i kokia grupe?
Papildyta:
QUOTE(tina82 @ 2012 07 31, 21:00)
mes eisim į Kodėlčių,man taip pat pasakė, kad eisim į lopšelinukų grupę,o tik nuo sausio pereis į darželinukų grupę.Man keistai pasirodė, bet gal tokia tvarka g.gif

O kiek jums metuku?
Atsakyti
QUOTE(rugsejinuke30 @ 2012 07 31, 22:24)
O kiek jums metuku?

mums gruodį bus 3 metukai smile.gif
Atsakyti
maniškis į darželio grupę perėjo 2 m 10 mėn, nors pagal jų kėlimo taisykles lyg ir turėjo būti paliktas dar lopšelį (nes tuo metu kėlė iki 2008 m 10 mėn gim, o manasis - lapkritinukas), nes lopšelį būna iki 3 m, kiek supratau, yra nemažai vaikų, kurie lopšelį prabūna po 2 m beveik g.gif naujos grupės formuojamos rugsėjo mėn, tai musm gavos, kad išėjom anksčiau, nors buvau kalbėjus su auklėtoja, kaip jie ketina daryti, nes ir buvau girdėjus apie regeresą su mažiais ir pan ax.gif tiesos gal tame yra, nes mano dičkis dabar nori ir iš buteliuko gerti blush2.gif (nors mažas negėrė), ir brolio košių nori ragauti ir brolio žaislus graužia lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=rugsejinuke30,2012 07 31, 22:24]
Maniskis pradejo eiti i "Kodelciaus" lopselio grupe neturedamas dvieju metuku. Dabar vel eisim nuo rudens - rugseji jam bus nepilnai 2 metai 5 men. Is senosios grupes liks tik kokie trys vaikai, o visi kiti pavasari jau pervesti buvo i darzelio grupe. Mes tada pavasari buvom vieni is jauniausiu. Trimeciu buvo tikrai.O i kokia grupe?
Papildyta:

Tiksliai neprisimenu, bet atrodo i nykstuku grube 4u.gif
Atsakyti
[quote=asesugiedre,2012 08 01, 15:43]
[quote=rugsejinuke30,2012 07 31, 22:24]
Papildyta:

Tiksliai neprisimenu, bet atrodo i nykstuku grube 4u.gif
[/quote]
Tai gal busim draugai, mes jau nuo balandzio ten ejom, o dabar atostogos smile.gif
Atsakyti
SU RUGSĖJO PIRMĄJA!!!!!!! yahoo.gif
Atsakyti
http://www.tvk.lt/in...hp?m=1&nid=2847
apie kodėlčių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute5 @ 2012 09 05, 11:21)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mirusi tema biggrin.gifėl kėlimų - kelia tais meais gimusius vaiksu ir tiek. mano mažiukas išeis į "virš" nelabai šnekėdamas ir ne visia susitvarkydmas su puodo reikalais... doh.gif
tik tiek,k ad db iškelia jau nuo 06 mėn, o seniau iškeldavo nuo 09 mėn, aš dar mielai mažiuką palaikyčiau lopšy per vasarą
Atsakyti
TIKRAI MIRUSI smile.gif
Atsakyti