Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės darželiai

QUOTE(alinute5 @ 2012 02 09, 16:56)
vis tik laiškelio turėjot sulaukti kaip ir  doh.gif
http://www.kodelcius....lt/?id=9&lg=lt

Internete vakar parase, kad priimtas, tai gal ir laiskelis ateis smile.gif Aciu Jums dar karta mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,

planuojam apsigyventi taurageje,turim 2,5m mergyte,noreciau iskart uzrasyti i darzeli.domina pats geriausias smile.gif patarkit smile.gif beje kokios eiles?
Atsakyti
turbūt kiekvienai darželis tas geriausias, įkurį eina vaikutis 4u.gif šiaip lyg geriausia vertina "Pušelę", "Ąžuoliukas" yra miesto centre, ką tik iš po remontų, o "Žvaigždutė" ir "Kodėlčius" mikrorajone, taip pat suremontuoti ax.gif aš kai rinkaus, žiūrėjau pagal gyvenamą vietą, tad pirmieji 2 manęs nedomino dėl "dislokacijos" lotuliukas.gif
apie eiles geriausia pasakytų švietimo skyriuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinaa @ 2012 03 03, 12:01)
sveikos mamytes,

planuojam apsigyventi taurageje,turim 2,5m mergyte,noreciau iskart uzrasyti i darzeli.domina pats geriausias smile.gif patarkit smile.gif beje kokios eiles?

Pritariu minciai - darzeli rinkomes pagal "dislokacijos" vieta lotuliukas.gif Geriausiai vertina "Pusele", ten eiles. O kitur lyg ir nere eiliu, bet svietimo skyriuje viska tiksliai pasakytu.
Mes sia savaite pradejom lankyti "Kodelciu" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinaa @ 2012 03 03, 13:01)
sveikos mamytes,

thumbup.gif pritariu
Atsakyti
nuo rugsejo lankysim zvaigzdute smile.gif gal yra lankanciu jau si darzeli?
Atsakyti
QUOTE(Delfinaa @ 2012 05 26, 21:29)
nuo rugsejo lankysim zvaigzdute smile.gif  gal yra lankanciu jau si darzeli?

Mano vyrutis lankys Žvaigždutę nuo pirmadienio,taip sutarėm su vedėja thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(Delfinaa @ 2012 03 03, 12:01)
sveikos mamytes,

mano abu vaikai lankė Pušelę ,esu patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
esu tauragiškė,bet gėdingai pavadinimus maišau doh.gif lotuliukas.gif
kaip tas vadinasi darželis,kur yra prei evangelikų bažnyčios? blush2.gif ažuoliukas? g.gif kokie atiliepimai apie jį? ten yra grupe nuo 2 metų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 13 liepos 2012 - 13:56
QUOTE(Fifux'e @ 2012 07 13, 14:54)
esu tauragiškė,bet gėdingai pavadinimus maišau doh.gif  lotuliukas.gif
kaip tas vadinasi darželis,kur yra prei evangelikų bažnyčios? blush2.gif ažuoliukas? g.gif kokie atiliepimai apie jį? ten yra grupe nuo 2 metų? g.gif

taip, ten ąžuoliukas ax.gif nuo 2 m grupės visur yra, nuo 1,5 m ne visur tik ax.gif šioje temoje yra buvę keletas atsiliepimų,. man tik susidarė vaizdas, kad ten neleidžia vaikams nuo čiuožyklų visų čiuožinėt - su savuoju buvom įlipę pažaist, kad ten jos surūdijusios visos, matosi, kad nenaudojamos blush2.gif tik tas medinis namelis fainas g.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute5 @ 2012 07 13, 14:03)
taip, ten ąžuoliukas  ax.gif nuo 2 m grupės visur yra, nuo 1,5 m ne visur tik  ax.gif šioje temoje yra buvę keletas atsiliepimų,. man tik susidarė vaizdas, kad ten neleidžia vaikams nuo čiuožyklų visų čiuožinėt - su savuoju buvom įlipę pažaist, kad ten jos surūdijusios visos, matosi, kad nenaudojamos  blush2.gif tik tas medinis namelis fainas  g.gif

apie tą neleidimą čiuožinėti esu girdėjusi ir aš doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 07 13, 15:05)
apie tą neleidimą čiuožinėti esu girdėjusi ir aš doh.gif  lotuliukas.gif

mano sūnus lankė, tai buvo grupėje plastmasinė čiuožykla, kurią vėliau išnešė, kaip sakė dėl saugumo doh.gif
Atsakyti