QUOTE(rugsejinuke30 @ 2012 02 04, 22:22)
Aciu Jums. As parasiusi nuo s.m. vasario. Palauksiu dar si menesiuka ir eisiu "pasicekavinti"
O i kuria grupe einate (jei ne paslaptis)? Ar patenkinti aukletojomis?
na jei nuo š.m. vasario, tai kaip ir turėjo atsiųsti laiškelį
nors gal tvarka pasikeite
pradžioje ėjo į "drugelių" grupę (kai lopšely buvo, nes išvedžiau 1,8 m), o dabar "Aitvarų" grupėje (berods 9). Na lopšelio auklėtojos man labai patiko, abidvi, ir auklytė faina buvo - ten vios ne kiekvieną atvestą vaiką auklėtojos gaudavo ant rankų palaikyt - ritualai tokie būdavo
dabartinėmis auklėtojomis ir nesiskundžiu - visada galima pasikalbėti apie vaiką, jei kyla kokių problemų, pvz., manasis kurį laiką skundės,kad jį skriaudžia, žaislus atima
(nors ir pats ne šventas
). Tik čia kartais auklėtojos keičias, ir vienos pavaduojančios iš lopšelio gruoės požiūris tai man nelabai patinka - jos nuomone 3 m vaikai jau dideli, ir nereikai čia jiems jokių glaustymųsi prie auklėtojų, nors manajam patinka, kai nuvedus į grupę jį auklėtoja ar auklytė pasiima už rankos
aišku, kas nori minusų visada ras, man tai svarbiausia, kad vaikas pavalgęs, pamiegojęs, su kitais vaikais pabūna, ne paslaptis - namuose aš jo lavinimui tiek dėmesio neskiriu, kiek darželyje jie dabar gauna
tad ir antrą leisiu ten pat, nors "Žvaigždutė" man penkiais žingsniais arčiau