QUOTE(asesugiedre @ 2011 10 24, 03:04)
Sveikutes Taurages super mamytes
Nesenai persikelem cia gyventi (atvykom paskui teveli
) bandom apsiprasti su aplinka, miestu. Planuoju dukryte vesti i darzeli. Norisi sau laiko skirti (reikes ieskotis forume kokio rekomenduojamo sporto klubelio
) Tiesa, mano mazylei db tik 1,9men. Kaip manot ne per anksti tokiai princesei? Arciausiai musu namu yra "Kodelciaus" lopselis, todel galvoju i ji ir vesti. Zinoma reikes skubeti uzsirezervuoti vieta, nors teko girdeti kad i lopseli greit priima.
Gal kuriai teko girdeti, ar butina prisiregistruoti tame mieste kur vaikutis eis i darzeli (mano atveju i lopseli)?
Ir gal mamytes vedusios savo stebuklelius i "Kodelciaus" lopselio grupes galit patarti i ka man atkreipti demesi ir su kuo labiau supazindinti savo mergyte kad nebutu visiska ziopliuke grupeje
gal aukletojos turi kokiu nors pageidavimu?
Aciu labai visoms uz pagalba
Kažkokių spec. reikalavimų nėra. Jei vaikas dar su pampersais, tai jų reikia įdėt, drėgnų servetėlių prie to pačio. Taip pat nešiau neperšlampamą paklotėlį į lovytę (jei avarija pasitaikytų), atsarginių rūbų pamainos. Jei vaikučiui reikia kokio miego draugo ar čiulptuko - pageidautini ir tokie daiktai
O ko daugiau reikės - pasakys (pvz, tualet. popierius, pop ranšluosčiai, servetėlės...)Taip pat pati turėtumėte pasakyti, kokie vaiko įpročiai - kaip prašosi ant puoduko, ar ko nors bijo ir pan
aš savąjį išvedžiau 1,8 m į "Kodėlčiaus" lopšelį, šiaip nesigailiu, vaikui auklėtojos tiko, nors dar tuo laiku prisileisdavo ne visas moteris