Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės darželiai

QUOTE(Invincible @ 2011 05 19, 16:17)
Sveikos mamytes,

Patekom i Azuoliuko darzeli, taciau pasiskaiciau cia ne kokiu nuomoniu apie ji...  g.gif  Gal kas dabar pasikeite? Kas leidziate savo mazuosius i si darzeli ar gal ka zinote apie ji?  bigsmile.gif Isklausysiu visas nuomones  bigsmile.gif Aciu

Mano didžioji lankė, dabar ir mažius pateko - lankysim. Ir mums ten viskas patiko, pradedant auklėtojomis, jų kompetencija ir t.t. Dabar gi ir renovuotas jau darželis, ir direktorė nauja, kuri labai ugdymu rūpinas. Na, maistas galėtų ir geresnis būt, ale nereik norėt restoranų maisto už tokią kainą. Aš labai patenkinta, kad patekom, tuo labiau, darželis man pakeliui į darbą, tep kad palankykit ir pamatysit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2011 05 19, 19:02)
Mano didžioji lankė, dabar ir mažius pateko - lankysim. Ir mums ten viskas patiko, pradedant auklėtojomis, jų kompetencija ir t.t. Dabar gi ir renovuotas jau darželis, ir direktorė nauja, kuri labai ugdymu rūpinas. Na, maistas galėtų ir geresnis būt, ale nereik norėt restoranų maisto už tokią kainą. Aš labai patenkinta, kad patekom, tuo labiau, darželis man pakeliui į darbą, tep kad palankykit ir pamatysit  mirksiukas.gif

Aciu labai uz nuomone, atsizvelgsim 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Siandiena aukletojos darzelyje "Kodelcius" paklausiau del maisto gaminimo ir gavau atsakyma, kad maistas gaminamas darzelyje. Taigi nauja info- darzelyje "Kodelcius" maistas ne atveztinis, o gaminamas vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2011 04 26, 15:31)
Aš apie "Kodėlčių"  nei vieno blogo žodžio negalėčiau pasakyt.Direktorė nuostabi ir sukalbama, dukra lanko "Širdukų" grupę auklėtojos geros,sūnus lanko lopšelio grupę"Drugeliai" auklėtojos super geros  wub.gif  nuo vasaros vaikis turės pereit į vyresniųjų grupę tai nežinau kaip bus, bet tikiuos,kad kaip ir lopšelyje greit pripras be streso  smile.gif

Visiškai sutinku dėl darželio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mano dukra nuo birželio irgi lanko "Širdukų" grupę, kai išformavo "Aitvarų" grupę. Apie auklėtojas, tai labiau patinka Asta, o jauna ir graži Sigita nelabai blink.gif Šiaip viskuo esam patenkinti 4u.gif Ir labai nudžiugino žinia, kad maistą gamina vietoje
Atsakyti
QUOTE(linajja @ 2011 06 16, 11:57)
Sveikutes,

Siandiena aukletojos darzelyje "Kodelcius" paklausiau del maisto gaminimo ir gavau atsakyma, kad maistas gaminamas darzelyje. Taigi nauja info- darzelyje "Kodelcius" maistas ne atveztinis, o gaminamas vietoje smile.gif

Tai kad visuose darželiuose, pasirodo, maistas gaminamas vietoje... Kalbu apie Tauragės darželius.
Atsakyti
na mes patekom i Pusele. Lankem 1.5men, kol uzdare atostogoms. Na ka galiu pasakyti... unsure.gif Darzelis kaip darzelis rolleyes.gif Vasara tu aukletoju nebuna, pavaduoja jaunos mergikes ax.gif O nuo rugsejo bus matyt, kaip mano vaikiui toliau seksis, pradzia buvo sunki doh.gif
Siaip girdejau neblogu atsiliepimu apie lopselinuku aukletojas 4u.gif Na svarbu, kad mano vaikui patiktu... 4u.gif
Atsakyti
laba,
biskiuka ne i tema as,bet norejau jusu visu nuomones 4u.gif

http://www.supermama...;#entry48733039

aciu 4u.gif
Atsakyti
ax.gif mamytes, gal zinot, kada rytoj kodelciuje prasideda svente? help.gif visa vasara nejom i darza, o dabar net idomu kelinta gi g.gif
Atsakyti
QUOTE(astraline23 @ 2011 08 31, 17:52)
ax.gif  mamytes, gal zinot, kada rytoj kodelciuje prasideda svente? help.gif  visa vasara nejom i darza, o dabar net idomu kelinta gi g.gif

o dar yra skirtumas kada darzelyje g.gif manau kai ateis laikas ir bus ta svente jiems,o nuvedi is ryto ir viskas g.gif
mes neinam i ji,tai nzn kokia ten tvarka blush2.gif g.gif
Atsakyti
Kiek žinau "Kodėlčiuje" kokios tai ypatingos šventės nėra-tiesiog eilinė diena darželyje, nebent auklėtojos kokią pasveikinimo kalbą rėš smile.gif Bet vistiek nusinešim po gėlę auklėtojai ir auklytei 4u.gif
Atsakyti

mes va isejom normaliu laiku kaip ir kasmet-8val ir su gelem...daugiau nzn, aukletoja jei ka ir organizuoja,tai vaikai ir atsves vieni,be tevu lotuliukas.gif
Atsakyti
Būna būna šventės "Kodėlčiuje", aišku, ją organizuoja po pusryčių. Pernai ėjom pažiūrėt, nes lauke vyko, o šiemet dėl lietaus salėje, tai nėjau, nes pagalvojau,kad nebus vietos kur stovėt, ax.gif Net Petrošius buvo atvykęs, nuotraukos jau sudėtos "Kodėlčiaus" puslapyje bigsmile.gif
Atsakyti