QUOTE(alinute5 @ 2011 03 24, 17:23)
Kad vaikas šimtas kažkelintas eilėj per daug pergyvent nereiktų - nes tas skaičius rodo bendrą eilę. Mano ir buvo ar ne 138 eilėj, o realiai į tą darželį, kurio norėjau - 45 ar kelintas ten. Taigi skyriuj reiktų pasiklaust realiai kelintas eilėj į tą amžiaus grupę. Kadangi manasis buvo ant ribos ir dar neturėjo 2 m (o Žvaigždutė tipo priima nuo 2 m), tai man pasiūlė papildomai prirašyt "Kodėlčių", nes didesnė tikimybė, kad pateks, be to, ten yra lopšelio grupė.
Tiesą sakant, nesigailiu,kad vedu į Kodėlčių, nors 5 žingsniai toliau nuo namų
Pagalvojau, gal geriau,kad eis su tokiais žiopliukais, kaip ir pats
Atsiliepimų apie šį darželį ir girdėjau visokių, bet nusiskundimų netruiu. Papuolėm į suremontuotą grupę, žaislai, lovytės, baldeliai tikrai geri
(kitas grupes ir po truputį remontuoja). Auklėtojos irgi man patinka (svarbiausia vaikui patinka, nes moteriškių nelabai svetimų mėgsta
). Maisto neragavau, tai nieko pasakyt negaliu. Tiesa, manasis yra alergiškas pienui, kiausinio baltymui, sūriui - tai apie tai pasakiau direktorei ir auklėtojai, taip pat sesutei. Kadangi pradžioj keitės darbuotojos, tai teko kartoti tą dažniau (pradėjau vest vasarą, kai mažiau vaikų), bet bėdų didelių nebuvo (neskaitant, kad suviduriavo nuo sūrelio, o sykį išbėrė
). Bet dabar alergiją lyg ir išaugo jau, tai...
Taigi tikrai nebijokit ten leist vaikučio
(tiesa, buvo sujungtos grupės dėl remontų, tai man labai nepatiko kitos grupės auklėtoja, kažkaip jai ne su tokiais pypliais dirbt, bet gal savo grupės vaikučius ji labiau žiūri
)
Sėkmės
Siuo metu remontuoja kita korpusa, tai mano mergaite irgi eina i sujungta grupe. Asmeniskai as turiu priekaistu kitos grupes aukletojai, ragana paskutine, pastoviai susisukusi, susiraukusi, net nemalonu ateiti, o tuo labiau vaika palikti. Taip ir kyla mintys, kazin kaip ji su vaikais elgiasi. Skaiciuoju dienas kada remontai baigsis, kad greiciau griztumem i savo grupe. siaip musu aukletojos pasitaike labai geros, apie kitas irgi neblogu atsiliepimu girdejau. maistas anksciau nekoks buvo, bet dabar jau pasitaise.
Papildyta:
QUOTE(ausriki23 @ 2010 09 06, 21:39)
man tai sake labai rpastas maitinimas ir vaikai labai serga.
vaikai serga del paprasciausios priezasties - juos atveda sergancius i darzeli, tada uzsikrecia visi kiti!!! kol nelankem darzelio, sirgom 2 sykius, pradejus lankyti, sergam pastoviai. 1 savaite einam, 3 savaites sergam. isgydai, atstatai vaika, atvedi sveika, o kita atveda tipo "sveika" ir mes vel sergam. cia su tevais kariauti reikia, ateina atnesa pazyma kad sveikas (o pazyma bet koks gydytojas, bet kada paprasius paraso), aukletoja pasako kad vasikas kosti, tai dar aukletojom akis kabina ir sako, kad pazyma tai yra, vadinasi sveikas, o kad ant kitos dienos jau grupej 5 vaiku nebuna, tai tai motinelei neidomu. ji tipo neturi kur vaiko palikti. Mes visi neturim kur ju palikti, bet kazkaip stengiames, sukames kaip galim ir randam. Tai kad, siulau visoms mamytems, pradesiancioms vesti i darzeli savo vaikucius, su tuo susitaikyti, nes as jau vedu daugiau nei metai laiko, ir pavargau jau kariauti su kai kuriais teveliais. ir visuose darzeliuose yra vienodai, nera nei viename isimciu.
Papildyta:
QUOTE(tina82 @ 2011 02 22, 11:56)
Sveikos mamytės, norėjau pasidomėti kaip yra su darželiu "Pušele", nes kiek supratau į šį darželį vaikus priima nuo trijų metukų
, o jei mes pradėsim eiti į Ąžuoliuką, tai jau į Pušelę jau nebepakliusim po 1 metukų lankymo
Puseleje yra sudaryta viena ar dvi grupes nuo 2 metu vaikams. Anksciau nebudavo, bet 2010 metu rugseji (atrodo) buvo pradzia tu grupiu. zinau, nes mes buvom papuolusios i ta grupe, bet as negalejau laukti iki rugsejo, todel pradejom lankyti kita darzeli.
Savivaldybeje reikia parasyti prasyma pas Ozelyte, kad mes lankysim kita darzeli, tol kol atsiras vieta Puselej. Tada vaika perkelia automatiskai, nes vaikas is Puseles sarasu neiskrenta. Bet yra didelis BET..... Vaikas pradeda lankyti "laikina" darzeli, vyksta adaptacija, kruvinu asaru pakalnes, stresai, nemigos, isterijos, siusiojimai i lova ir tt. (idividualiai kiekvienam vaikui), tol, kol vaikas pripranta. Aukletoju gerumas siuo atzvilgiu labai svarbus. o po menesio, puses metu ar metu, vel kelti vaika i kita darzeli, ir vel ratas sukasi aplink, vel adaptacija ir tt. As labai gerai pagalvociau pries taip darant