Įkraunama...
Įkraunama...

Geras vaiku neurologas

QUOTE(petrovna @ 2012 05 09, 10:45)
O gal kas gali rekomenduoti suaugusiuju neurologe (a) KMUK?

Antanas Vaitkus
Atsakyti
O kaip kazin KMUK Volkova... ax.gif . mums patare eiti pas ja...ale vyresne...kazin kas geriau KMUK... g.gif neurochirurga vienareiksmiskai zinau ka rekomenduot...o vat kaip su neurologais KMUK bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giorgita @ 2012 05 30, 14:04)
O kaip kazin KMUK Volkova... ax.gif . mums patare eiti pas ja...ale vyresne...kazin kas geriau KMUK... g.gif neurochirurga vienareiksmiskai zinau ka rekomenduot...o vat kaip su neurologais KMUK bigsmile.gif

Jei yra galimybė patarčiau rinktis ne Volkovą. Šiaip mano merginą ji prižiūrėjo be priekaištų, jos gerai sutarė (gal biolaukai sutapo g.gif ), bet man labai nepatiko jos elgesys su kitais pacientais.. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mes lankemes pas Endziniene, labai smulkmeniska, bet manau tik geriau del to blush2.gif
Atsakyti
o gal suaugusiu neurologa kas gera zinot?
Atsakyti
Gal kuri mamyte parekomenduotu kalnieciu poliklinikoje gera neuroloa(e)?
Atsakyti
QUOTE(Ugnelyte2 @ 2011 11 28, 21:21)
Man labai gerą įspūdį paliko Dainavos poliklinikos vaikų neurologė Jurgaitytė.
Labai rūpestinga, atidi ir manyčiau profesionali.
Anksčiau teko susidurti su jos mama taip pat vaikų neurologe taip pat labai puiki daktarė tik jau dabar pensijoj, bet manau dukra nenusileidžia mamai.

O man priešingai, pas tokia gydytoja daugiau savo vaiko nevesčiau doh.gif

QUOTE(Forgete @ 2012 02 08, 20:26)
KMUK Grigoniene  thumbup.gif

Ši gydytoja buvo maloni ir tikrai gerai apžiūrėjo vaiką. Nenusivyliau 4u.gif
Atsakyti
Tai kaip su tais vaiku neuorologais kalnieciu poliklinikoje? Atsakyt, gal kuri zino, kuris geresnis
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 05 31, 13:22)
Jei yra galimybė patarčiau rinktis ne Volkovą. Šiaip mano merginą ji prižiūrėjo be priekaištų, jos gerai sutarė (gal biolaukai sutapo g.gif ), bet man labai nepatiko jos elgesys su kitais pacientais.. schmoll.gif

aciu uz patarima 4u.gif , pasirinkom Grigoniene. Patiko ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 08 29, 10:13-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 08 29, 10:13)
Tai kaip su tais vaiku neuorologais kalnieciu poliklinikoje? Atsakyt, gal kuri zino, kuris geresnis

Oij, tik neikit pas Snieguolę, pavardės nepamenu...Išėjus iš jos vos neverkiau

Parekomenduokit kas vaikų neurologą KMUK, turim siuntimą dėl sulėtėjusio kalbos vystymosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2012 09 02, 20:13)
Oij, tik neikit pas Snieguolę, pavardės nepamenu...Išėjus iš jos vos neverkiau
Parekomenduokit kas vaikų neurologą KMUK, turim siuntimą dėl sulėtėjusio kalbos vystymosi  ax.gif

Grigoniene
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 09 02, 22:58)
Grigoniene

Mes ir norim uzsiregistruoti pas gydytoja neurologe KMUK bet Grigonienes nerandu. Gal jau nepriima ji vaiku gal galit kita rekomenduoti?
Atsakyti