QUOTE(vilka11 @ 2012 03 03, 16:26)
Sveikutes, mano lelius irgi labai duona megsta. As duonos neriboju, nes kepu pati be jokiu E tai tegu valgo i sveikata. geriau negu kokie sausainiai ar bandeles.
Oi Liaudija, mano lialius irgi kelias dienas nieko nenori valgyti , manau vel dantys kalasi. Verdu ta maista kaip beprote , o po to lauk pilu. Vyras jau tyciojasi, kad visa diena tik su lekste ir begioju. bet man neramu kai jis nevelges.. Bet uztat MP geria be perstojo, tai nors tuo pasisotina...
Oi Liaudija, mano lialius irgi kelias dienas nieko nenori valgyti , manau vel dantys kalasi. Verdu ta maista kaip beprote , o po to lauk pilu. Vyras jau tyciojasi, kad visa diena tik su lekste ir begioju. bet man neramu kai jis nevelges.. Bet uztat MP geria be perstojo, tai nors tuo pasisotina...
Aha, apciuopiu vienoj vietoj, kad dantukas kalasi, bet toks nevalgymas man stresa varo, irgi is paskos lakstau su maistu, o po to visas lauk keliauja. Dar maniskiai man pradejo visi aiskinti, kad neskaniai verdu, kad vaika kankinu. Siandien kai ir MB uzgiedojo, kad jam vaiko mesa su darzovem sausoka, tai nebeislaikiau, apsizliumbiau.
O mazius tik MP pasiurbia ir duonytes palesioja