Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėn. vaikučio meniu

QUOTE(vilka11 @ 2012 03 03, 16:26)
Sveikutes, mano lelius irgi labai duona megsta. As duonos neriboju,  nes kepu pati be jokiu E tai tegu valgo i sveikata. thumbup.gif geriau negu kokie sausainiai ar bandeles.
      Oi Liaudija, mano lialius irgi kelias dienas nieko nenori valgyti  doh.gif , manau vel dantys kalasi. Verdu ta maista kaip beprote  doh.gif , o po to lauk pilu. Vyras jau tyciojasi, kad visa diena tik su lekste ir begioju. bet man neramu kai jis nevelges.. doh.gif Bet uztat MP geria be perstojo, tai nors tuo pasisotina... doh.gif

Aha, apciuopiu vienoj vietoj, kad dantukas kalasi, bet toks nevalgymas man stresa varo, irgi is paskos lakstau su maistu, o po to visas lauk keliauja. Dar maniskiai man pradejo visi aiskinti, kad neskaniai verdu, kad vaika kankinu. Siandien kai ir MB uzgiedojo, kad jam vaiko mesa su darzovem sausoka, tai nebeislaikiau, apsizliumbiau.
O mazius tik MP pasiurbia ir duonytes palesioja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2012 03 03, 18:18)
Aha, apciuopiu vienoj vietoj, kad dantukas kalasi, bet toks nevalgymas man stresa varo, irgi is paskos lakstau su maistu, o po to visas lauk keliauja. Dar maniskiai man pradejo visi aiskinti, kad neskaniai verdu, kad vaika kankinu. Siandien kai ir MB uzgiedojo, kad jam vaiko mesa su darzovem sausoka, tai nebeislaikiau, apsizliumbiau.
O mazius tik MP pasiurbia ir duonytes palesioja  verysad.gif

MB taip ziauriai nesielgia,( gautu i galva ) jis kaip tik mesyte su darzovioene suvalgo kai lieka nepaliesta g.gif As jau juokauju, kad gal vienodai virti pradeti maziau darbo bus thumbup.gif O tas nevalgymas tai rimtai i nevilti varo doh.gif
O del maisto tai man atrodo, kad tas pats jau vaika uzkniso. Ijungiu visa savo fantazija, interneta perknisau skersai ir isilgai, na kartais tai padeda. Aisku dantys duoda savo ir joks naujas meniu cia nepades doh.gif Vakar isviriau nauja sriubyte, tai suvalge visa lekste likau apsalusi. Internete isknisau receptuka - verdamas darzoviu sultinukas ( pridejau morku, saliero. poro, svoguniuko, krapuko, paprikos...)i pabaiga miezines smulkios kruopytes, o dar veliau bulvyte. Na visai nieko sultinukas gavosi dar paskaninau krapais, sviestuku. Mazius lapnojo net ausys lingavo thumbup.gif Matyt patiko, kad kitoks maistas g.gif
Kai mazius nevalgo MB vis taikosi koki kasni savo maisto ikisti uz tai labai pykstu, nes rukytoms desroms, sumustiniams ir t.t.t jam dar anksti , va tada tai tenka ir pasibarti truputi... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
suejo ir maniskei 10 men. pries savaite pradejo valgyt kose, tiksliau ziotis normaliai. o iki tol kasdien pietum valgiau zuiki smile.gif, o mazikei tiko tik jogurtas ir kriauses.
maisto senai nebesmulkinu. tryniau sakute, o nuo 10 men pradejau duot kasniukais. tik mesa su sakute sumaigau, nes gaila, kad istaskys. as i sriuba visad ipilu avizu. tai zosei irgi patinka. pati gaiminuos jogurta, ale zaraza nevalgo, matyt per mazai chemijos, netinka. dar patinka kalafijoras. nupirkau saldytu, tai neblogai eina.

skaiciau, kad mamos kleckus verda ir varsketukus. teiks pabandyt. nes jau man paciai valgyt tos koses nusibodo. vis paivairinimas bus, nes kad diena, bile tik valgytu.

va dar gaminau snd ale varskyte, tik tingejau iki galo issukt, tai su gabaliukais liko. i pudinga idejau varskes ir pirmyn smile.gif.

valgyt duodu 3 kartus. dar du - vienas kartas dienoj MP. bet pradejo dantys dygt, tai dazniau teks... turi jau net du dantis. neseniai isdygo.

su lekste nelakastau, nes bijau vaikui trauma ivaryt. nors valgo manoji mazai (apie 50 mL mesines koses), bet stora tai kai velnias smile.gif
Atsakyti
Mamytes, as jus MYLIU thumbup.gif

vilka11, krapai, salierai ir poras mane kuriam laikui isgelbejo 4u.gif Vaikiukas suvalge visa darzoviene su mesa. 4u.gif

Aphanizomenone, aciu uz varsketuku ideja, nusipirkau varskes, bandysiu virt drinks_cheers.gif
Atsakyti
liaudija,

ar valge? as vis dar neisviriau... jau siandien tikrai virsiu. neblogu neblogu minciu mamules pameto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aphanizomenone @ 2012 03 06, 09:12)
liaudija,

ar valge? as vis dar neisviriau... jau siandien tikrai virsiu. neblogu neblogu minciu mamules pameto smile.gif

Paragavo smile.gif , bet nelabai valge, gal koki 1,5 varsketuko ir suvalge g.gif , o visa kita mama su teciu bande sunaikinti doh.gif . Ilgai nenoresiu varskeciu lotuliukas.gif

O kaip jusu, valge?
Atsakyti
Pas mus dar bado streikas tesiasi doh.gif doh.gif :urokus jau ir beprigalvoti. Mums gaminta maista amato is pakramsnoja, tik isverdi jam 5 saukstai ir burna uzsidaro doh.gif doh.gif doh.gif
O del varskeciu, tai gera ideja tik as darysiu virtinukus, kad nekepti, bet kaip nedideli kieki padaryti ? Teks visai seimai lapnoti ( duosim maisto naikintojui - teciui ) thumbup.gif
Dar kartais megsta uzkasti virtu makaronu, bet tik sausu ir pats doh.gif O po to butas atrodo kaip po sprogimo makaronu fabrike doh.gif doh.gif doh.gif
Vakar gaminau zuvyte su porais, morkomis, bulvyte , troskinau su grietinele, sviestuku, krapais. Nu man taip skanu pasirode.... O jis 5 saukstus ir viskas doh.gif doh.gif doh.gif Teko atiduoti (patenkintam) teciui. O mane tai varo i nevilti.
Tiesa isviriau ( dietine kaip as sakau, be prieskoniu astriu ir t.t.t) burokeliu sriuba, tai va sita tai valge , nors tiek. Mano lialius labai megsta virtus burokelius tik pamates visada praso, tai tenka papjaustyti.
Laikykite MAMYTES fronta ir dalinkites idejomis , lauksiu smile.gif
Atsakyti
Liaudija,

valge smile.gif irgi gal du varsketukus, bet cia jai jau norma. susmulkinau kasniukais ir padejau ant jos stalo. tai ji rankom viska is sukapojo. o kitus varsketukus as suvalgiau.

Vika11,
as juos verdu. varske, kiausinis, mazai miltu ir i verdanti vandeni. beja, kokia zuvi viret? mes su vyru zuvies nevalgom, tai nzn kas ja suvalgytu, jai zose atsisakys doh.gif

mane irgi labiausiai stebina, na taip skaniai padarau, o jai nepatinka. is viso nemegsta makaliuziu, valgo atskirai viska ir labiausiai savom rankom.
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 03 07, 08:21)

Tiesa isviriau ( dietine kaip as sakau, be prieskoniu astriu ir t.t.t) burokeliu sriuba, tai va sita tai valge , nors tiek. Mano lialius labai megsta virtus burokelius tik pamates visada praso, tai tenka papjaustyti.
        Laikykite MAMYTES fronta ir dalinkites idejomis , lauksiu  smile.gif

Pamenu, kad burokelius veliau galima pradeti duoti, o nuo kada tas veliau, tai nepamenu blush2.gif Jau galima pasiulyt ir ju?

Pas mus is 3 pagrindiniu valgymu, pasidare vienas pavakary. Nei pusryciu, nei pietu, nei vakarienes nevalgo, nebent pagrauzia kazka ir viskas doh.gif ir suka galvyte, jeigu kazka pasiulo, o jei dar karta pasiulau, tai rankyte stumia salin sauksteli.

QUOTE(Aphanizomenone @ 2012 03 07, 08:55)
Liaudija,

valge smile.gif irgi gal du varsketukus, bet cia jai jau norma. susmulkinau kasniukais ir padejau ant jos stalo. tai ji rankom viska is sukapojo. o kitus varsketukus as suvalgiau.

Vika11,
as juos verdu. varske, kiausinis, mazai miltu ir i verdanti vandeni. beja, kokia zuvi viret? mes su vyru zuvies nevalgom, tai nzn kas ja suvalgytu, jai zose atsisakys  doh.gif

As irgi isvirusi, susmulkinau ir padejau ant kedutes padeklo. Siandien ziuriu, kad palakste po grindis ir kazka valgo, pasirodo gabaliuka varskecio kazkur numetes buvo, susirado ir susigrudo burnytej, teko krapstyt ji lauk. O atrode, kad gerai pries tai buta issiurbiau blush2.gif

Nupirkau pabandyti Corn Flakes tu paprastu be jokiu priedu, tai patenkintas deda i burnyte, pakramto ir isspjauna. Tikriausiai pasikasymui tinka g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, del zuvytes tai upetaki viriau. Paskaiciau ,,Mazylio receptu ,, svetaineje , kad galima patroskinti su bulvyte , sviestuku grietinele biggrin.gif tai taip ir padariau, bet....pasirodo jam neskanu.
Burokelius mes jau gal apie menesi ragaujame. Is pradziu daviau trik truputi paragavimui, ziuriu, kad nieko susivirskino puikiai thumbup.gif , tai ir teseme toliau. Skirtingai raso del termino kada galima duoti- vieni nuo 10 men. kiti nuo 11 men. nesuprasi. As uzklausiau gyditojos tai ji rekomendavo, nes hemoglobinas ant ribos buvo, tai mes pradejome, o kai patiko tai ir duodu toliau. thumbup.gif
Mano mazius irgi labai megsta viska kramsnoti rankomis . Per pietus darzovienes su mesa atsisake, tai nors patrupinus pats siek tiek suvalge. Taip daug ka duodu, kai matau, kad kitos iseities nera, nors po to butas kaip po karo atrodo, bet geriau tegu nors taip valgo, o jau mes issiurbsime doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš tai daviau vienos žuvies, jei neklystu Heko blush2.gif , nieko - patiko. Kita kart maišiau su ryžiais ir morka - tiko, patiko
Atsakyti
QUOTE(rudenssaule @ 2012 03 08, 09:48)
Aš tai daviau vienos žuvies, jei neklystu Heko blush2.gif , nieko - patiko. Kita kart maišiau su ryžiais ir morka - tiko, patiko

As irgi esu davusi juros lydekos paragauti , kai gaminome sau, tai tuomet irgi patiko. Bet gal todel , kad daviau rankytemis pacim valgyti. nes jam butent taip ir patinka thumbup.gif
Atsakyti