Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėn. vaikučio meniu

sveikos,
įtariu, kad pašiurpinsiu jus dabar neblogai 4u.gif
mano persikutei dešimt mėnesių prieš dvi dienas suėjo, bet mes jau valgom viską.
labai mėgsta piene virtą kiaušinienę (su sviestu ir druska), trintą moliūgų ir pomidorų sriubą, cepelinus (be padažų ir aišku ne didelį kiekį), keptą orkaitėje lašišą su garuose troškintais brokoliais ir t. t. nevalgo ji man jokių košių malošių, turbūt konsistencija netenkina biggrin.gif
kadangi laikausi dietos, tai duodu ir jai paragauti tai ką pati valgau. Jei atvirai, tai su didžiausiu pasimėgavimu ji valgė mano varškę sumaišytą su tunu, pasukas ir t.t.
visa laimė, kad jos neberia, tai ir žaidžiam su maistu. Vakar daviau blyną (formoje keptą širdelės), o šnd pas močiūtę valgė sumuštinį trikampiukų formoje keptą su ferm sūriu ir šlapianke.
aš galvoju, kad reikia pratinti vaiką prie bendro stalo, aišku, jei jis domisi kitokiu maistu, negaminti atskirai iš sveikuoliškų produktų, nes dar po gero pusmečio darželyje gaus dozę eilinės "ekologiškos" pachliopkės i rnežinos skrandukas toleruoti tai ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cruiser @ 2012 12 16, 20:04)
Vakar daviau blyną (formoje keptą širdelės), o šnd pas močiūtę valgė sumuštinį trikampiukų formoje keptą su ferm sūriu ir šlapianke.

nepasiurpinsite lotuliukas.gif nes as taip pat tai jau daviau paragauti savo mazei, kadangi kosiu nebevalgo, taip pat stengiuosi duoti jau maisto ir nuo musu stalo, nes vaikisko tik ja gaminto maisto taip pat nevalgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cruiser @ 2012 12 16, 18:04)
sveikos,

Nepašiurpau smile.gif Bet aš dar nepratinu prie suaugusiųjų maisto.. manau, kad iki metukų nereikia to viso š.. kišti į vaiką.. maniškis košes valgo, tai ir verdu jam atskirai... duodu palaižyt po truputi visko, bet tik tiek, kad skonį pajaustų.. o jis ir nesiveržia smile.gif Nuo lašinių bėgo.. raugintą agurką irgi stūmė šalin smile.gif tik vaisių įvairių neatsisako biggrin.gif

Bandžiau jau duoti neblenderiuotas kruopines košes.. netiko.. tai blenderiuoju ir toliau
Atsakyti
[quote=cruiser,2012 12 16, 18:04]
sveikos,

na, as irgi neplesiu vaikui is burnos jei uzsimano paragauti ko nors is mano lekstes. Siaip dar kol kas verdu koses maloses, mielai valgo, bet pavyzdziui si vakara paragavo siek tiek lazanijos su varske ir spinatais, kazkuria diena suvalge blyna is seses lekstes, taip pat ir pieniskos sriubos keleta saukstu ragavo. smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(cruiser @ 2012 12 16, 19:04)
sveikos,
mano persikutei dešimt mėnesių prieš dvi dienas suėjo, bet mes jau valgom viską.
l

atejau paskaityt ka daro kitos, kai jau 10 men tikedamasi kazko panasaus, nes maniskis katastrofiskai nebevalgo kosiu, spjauna., na ir as pradedu musu maista duot,
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Turiu klausimeli.Mums tuoj 10 menesiu ir noreciau pries nakti vietoj MP duoti misinuko. O nakti visdar maitinti MP. Sakykit, kaip manot koki geriausia reiktu pasirinkti?
Atsakyti
Sveikos,

rašot apie vaisius, tai kokius vaisius leliukams duodat apart obuoliuko?
Atsakyti
laba diena
norejau mamyciu paklausti kiek jus i diena duodate obuolio. as suduodu vieno vidutinio dydzio obuoli.
mums beveik 11 men. bijau kad nebutu perdaug.

aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Sherlly @ 2013 02 14, 17:42)
Sveikos,

rašot apie vaisius, tai kokius vaisius leliukams duodat apart obuoliuko?

Bananą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes valgom dvi grudines ir viena darzoviu kose,ryte ir vakare misinuka. ruosiames pradeti valgyti zuvi,kiausinio tryni. Darzoviene dar apiblenderiuoju,bet pratinu po truputi prie gabaliuku smile.gif
Del varskes ir jogurto tai musu gydytoja neleido valgyt is parduotuves,sake ten tiek visko prideta doh.gif tai varske gaminsiu pati smile.gif

Vaisius valgom : obuoli,banana,kriause smile.gif
uogas- melynes,avietes,braskes,spanguoles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emberyte @ 2013 01 27, 12:01)
Sveikos mamytes,

Turiu klausimeli.Mums tuoj 10 menesiu ir noreciau pries nakti vietoj MP duoti misinuko. O nakti visdar maitinti MP. Sakykit, kaip manot koki geriausia reiktu pasirinkti?

Pasiklauskit savo gyd. mums patare NAN ir tiko ir patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 01 balandžio 2013 - 17:43
Mums dabar 9,5 men, bet mes jau daug ka valgome. Ryte, mazdaug praejus porai valandu po prabudimo, valgome kruopu (kukuruzu, manu, aviziuniu, 5 kruopu dribsniu, grikiu, makaronu) kose. Virdama visuomet ipilu paprasto karves pieno, idedu sviestuko. Kartais atskirai isverdu ale uogiene is obuoliuko arba obuoliuko ir banano. Retkarciais valgome avizu-abrikosu kose. Pietums valgome darzoviene arba dazoviene su mesa (serniena, aviena, vistiena, kalakutiena, triusiena). I darzoviene visuomet pilu alyvuogiu aliejaus. Nemegsta mano princese nei darzoviu, nei mesos, tad labai daznai buna, kad lieka be pietu, bet as nenuleidziu ranku, ir tikiu jog pamegs ji sias kosytes. Vakarienei vel kuri nors grudine kose. Ryte ir vakare verdu skirtingas. Dienos begyje suvalgo jogurtuko, ar obuoliuko, sausainuku, trapuciu, duoniuku, taleriu, barankyciu. Nesame dar valge varskes, kiausinio trynio, bet jau zadu bandyti duoti. Zuvi dar tik viena karta ragavome ir visai neblogai valge.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnelė: 02 balandžio 2013 - 18:52