sveikutės,
vejuosi ir aš tais pačias mamytes per mėnesiukų mitybos forumėlius
mes dar iš viso be dantų... bet kramtom stambokai trintą maistą- tikrai pasitaiko ir nemažų gumuliukų, pvz bulvės... šnd valgėm paukštienos kukuliačius su bulvėmis bei morkytėmis... mano kelrodė receptukų žvaigždė šiuo metu ,,www.mazylioreceptai.lt " sriubytes, tai verdu, kad šauna į galvą- kartais su mėsyte, kartais su žuvyte, kartais su dviejų putpelių kiaušinukų trynukais... , o vakarienėms renkuosi iš tų receptukų- ką nors su vaisiais, varške...
geriam jau kuris laikas iš puodelio be jokių snapelių.... šiek prabėga ir į sielinuko ,,surinkėją", bet daug ir patenka į skranduką

praktikuojam mamytės virtus kompotukus, žolininkės spec vaikams rinktą arbatėlę...
nuo bendro stalo skaniai valgom varškės apkepą, tėvelių švelnias sriubytes, bulvių-morkų-faršo apkepą... kavinėje sukirto nemažai bulvių košės bei paukštienos kukuliukų... gal ir ne visai sveikas maistas, bet retai tokio gauna, tai manau nieko tokio...
iš vaisių tik bananas, obuolys- nelabai, avokadas -sriubytėse, kriaušė... vaisius dažniausiai kaip nros pagal to nurodyto tinklalapio receptukus apverdu ar kepu orkaitėje... daugiua kol kas dar nieko nebandžiau... nepatikimi man tie egzotiniai vaisiai... o ir vyras , kai studijavo prieš 20 m, jau tuomet sakė, jog egzotiniai vaisiai leistini tik nuo 3 m.....
tai va, tiek.... tiesa , užkandžiaujam ryžių trapučiais, duoniukais- atradom tokius su moliųgų sėklom
dėl suvalgomo kiekio... gan įvairiai... šiaip tai nemažai suvalgo...

tfu tfu tfu, nes vyresnėlė nuo metukų ,,užsirišo" ir ilgą laiką beveik visai nieko nevalgė