Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 9

QUOTE(Avocetė @ 2011 10 21, 11:08)
o kad jis paliko savo šeimą tai čia klaida? gal tik man taip atrodo, o jam ne mastau.gif aš priežasčių nežinau kodėl jis mus paliko  unsure.gif

pabandykit mintyse pastatyti pries save savo tevus, pakalbeti su jais, galite paprasyti, kad myletu vienas kita, stebeti ju reakcijas smile.gif gal suprasite is to kazka.
Nors mano tevai issiskyre, o mama net turi kita vyra, mano tevai man nedalinama visuma, mano mintyse jie visada kartu, nesvarbu, kaip gyvenimas susikloste.
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 21, 10:08)
o kad jis paliko savo šeimą tai čia klaida? gal tik man taip atrodo, o jam ne mastau.gif aš priežasčių nežinau kodėl jis mus paliko  unsure.gif

Tai yra tavo tėvo gyvenimas. Ne mūsų reikalas vertinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 21, 11:08)

na man ir taip atrodo, kad jis suauges zmogus ir tai buvo jo sprendimas, nezinia kaip musu gyvenimai susiklostys, gal ir tu kazkada sumanysi issiskirti su vyru, bet tai nereiskia kad tave reikes smerkti uz tai, juk jie buvo ir yra vyras ir moteris, kaip ir tu esi zmona ir turi vyra. zinau kad sunku turi buti kai tevai skiriasi, puikiai zinau... bet nesupyk Tu tame nebuvai ir nesi niekuo deta ir paleisk praeiti kad galetai ramiai gyventi dabartyje 4u.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 21, 12:51)
Tai yra tavo tėvo gyvenimas. Ne mūsų reikalas vertinti  mirksiukas.gif

Tame mūsų tarpe ir aš?

QUOTE(J.Evute @ 2011 10 21, 13:13)
na man ir taip atrodo, kad jis suauges zmogus ir tai buvo jo sprendimas, nezinia kaip musu gyvenimai susiklostys, gal ir tu kazkada sumanysi issiskirti su vyru, bet tai nereiskia kad tave reikes smerkti uz tai, juk jie buvo ir yra vyras ir moteris, kaip ir tu esi zmona ir turi vyra. zinau kad sunku turi buti kai tevai skiriasi, puikiai zinau... bet nesupyk Tu tame nebuvai ir nesi niekuo deta ir paleisk praeiti kad galetai ramiai gyventi dabartyje  4u.gif  friends.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 10 20, 22:57)
gal pades teva suprasti tai, jog mes patys pasirenkame teva butent toki, koks mums reikalingas, kad galetumem pasimokyti is jo klaidu - atkreipkit demesi, kad butent tam, mums reikalingos jo klaidos. teva reikia suprasti kodel jis taip dare, kur jis suklydo, aiskiai tas klaidas matyti, bet ji uz tai neteisti. nors mes moterys, bes savyje turime ir vyriska prada, kuri atspindi musu tevas ir musu vyras. gimstame tai vyru, tai moterimi ir jei as praeita savo gyvenima budamas vyru klydau, savo klaidu nesupratau, neistaisiau (nepasimokaiu) tai atejes i kita gyvenima patirsiu kazka panasaus savo kailiu  doh.gif  kad pagaliau suprasciau.

labai geras ir teisingas atsakymas. As jau nieko nebeteisiu,viska priimu taip kaip yra. Noreciau buti geresne,gal todel avatare ir uzsidejau angelo sparnus. Niekam nelinkiu bloga,nes zinau kuo tai baigiasi .Mano pacios sveikata kalba pati uz save ,po truputi salinu tas priezastis .
Kas liecia teva ,kaip nekeista,mano mama meldziasi uz ji , ir skatina mus tapati daryti
Atsakyti
Merginos, patarkit..pastaruosius mėnesius turėjau labai daug tikslų, planų, kuriuos po truputį vykdžiau kitų padedama, per visus skubėjimus jau turėjau perspėjimą, kad nereikia plėšytis ir nervintis-su radikulitu pragulėjau lovoje savaitę, nors tai dienai, kai tai atsitiko, turėjau begalę darbų susiplanavusi, o štai dabar, atrodo jau viskas į pabaigą ir štai, trečiadienio rytą nubundu kaip sumušta, skauda viskas-stuburas, raumenynas kūno ir rankos nuo riešo iki alkūnės, sausgyslės tose vietose, raumenys. Negaliu sugniaužti kumščių, beveik neliko jėgos suimti, nešti, traukti ir panašiai. Pirštai kaip stagarai-nepaklusnųs, nejudrūs. Toks jausmas, lyg šaltą žiemos dieną sušalčiau rankas ir jos vos vos gali judėti nuo sąstingio..ar tai visų stresų ir nervų paseka ar tai perspėjimas, kad kažką padariau negerai... sad.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2011 10 21, 15:35)
Noreciau buti geresne,gal todel avatare ir uzsidejau angelo sparnus. Niekam nelinkiu bloga,nes zinau kuo tai baigiasi .

nera reikalo buti geresne, reikia buti savimi, zmogumi. reikia stengtis, kad ne stresai (sulaikytos energijos) tave valdytu, bet tu pati valdytum ir kurtum savo gyvenima. zmogus gali daryti ka nori, turi visiska pasirinkimo laisve, tik reikia zinoti kokios gali buti pasekmes. manymas, kad jei busiu geresne, tai ir gyvenimas bus geresnis man - iliuzija.

QUOTE(Medute28 @ 2011 10 21, 17:19)
Merginos, patarkit..pastaruosius mėnesius turėjau labai daug tikslų, planų, kuriuos po truputį vykdžiau kitų padedama, per visus skubėjimus jau turėjau perspėjimą, kad nereikia plėšytis ir nervintis-su radikulitu pragulėjau lovoje savaitę, nors tai dienai, kai tai atsitiko, turėjau begalę darbų susiplanavusi, o štai dabar, atrodo jau viskas į pabaigą ir štai, trečiadienio rytą nubundu kaip sumušta, skauda viskas-stuburas, raumenynas kūno ir rankos nuo riešo iki alkūnės, sausgyslės tose vietose, raumenys. Negaliu sugniaužti kumščių, beveik neliko jėgos suimti, nešti, traukti ir panašiai. Pirštai kaip stagarai-nepaklusnųs, nejudrūs. Toks jausmas, lyg šaltą žiemos dieną sušalčiau rankas ir jos vos vos gali judėti nuo sąstingio..ar tai visų stresų ir nervų paseka ar tai perspėjimas, kad kažką padariau negerai... sad.gif ačiū

radikulitas- tai zenklas moteriai, kad ji nusuktu is vyrisku prioritetu kelio. kad jei jau reikia daryti vyriskus darbus, kad darytu moteriskai, nekovotu su kliutimis, nenaudotu jega, kad butu lanksti, paslanki ir moteriska.
jausmas- kaip sumusta, skausmas- reiskia, kad skubejote, nedavete sau laiko, kai nera laiko, nera meiles (oro), visi procesai kune, raumenyse vyksta anaerobiskai, del to atsiranda pieno rugstis - zenklas, akd zmogus pavargo kovoti dvasiskai su kliutimi arba gyvenimu.
Sastingis reiskia, kad jusu kunas nebepavaldus jusu valios jegai, jis laukia meiles smile.gif
Atsakyti
Ką simbolizuoja kairės kojos mažiukas pirštas?
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 10 22, 10:07)
Ką simbolizuoja kairės kojos mažiukas pirštas?

artimiausia ir svetimu zmoniu - pvz. vyra /zmona 4u.gif
pirmas- teva
antras - motina
trecias - pati zmogu
ketvirtas- broli/sese
kaire puse - vyriska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 22 spalio 2011 - 10:05

radikulitas- tai zenklas moteriai, kad ji nusuktu is vyrisku prioritetu kelio. kad jei jau reikia daryti vyriskus darbus, kad darytu moteriskai, nekovotu su kliutimis, nenaudotu jega, kad butu lanksti, paslanki ir moteriska.
jausmas- kaip sumusta, skausmas- reiskia, kad skubejote, nedavete sau laiko, kai nera laiko, nera meiles (oro), visi procesai kune, raumenyse vyksta anaerobiskai, del to atsiranda pieno rugstis - zenklas, akd zmogus pavargo kovoti dvasiskai su kliutimi arba gyvenimu.
Sastingis reiskia, kad jusu kunas nebepavaldus jusu valios jegai, jis laukia meiles smile.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif , kaip tik apie tai buvau pagalvojusi , kad per daug savęs atidaviau tiems darbams, bet esu tiesiogiai susijusi su tais žmonėmis, dėl kuriu stengiausi-jiems bus gerai- ir man bus ramu ir gera gyventi. Kadangi pabaiga jau čia pat, tai galiu ir pagulinėti, pasirūpinti savimi 4u.gif tik ne visada gaunasi, vaikai jaučia, kada mama nori patingėti lotuliukas.gif
Atsakyti
o ka galima butu pasakyti apie slapimo taku uzdegimu dvasines priezastis?
Atsakyti
Gal Gluosnis su Vaižgante patars smile.gif

Berniukas 9-10m nelaiko šlapimo, jis užsimano į tualetą ir tą pačią akimirką nenuėjus padaro į kelnes. O jo motina gerklėj jaučia kaip dusimą, panašiai kaip koks gumulas būtų, ar nenuryjamas skreplys slankiotų (atsiprašau už tokį išsireiškimą).

Kokios gali būti dvasinės priežastys, į ką atkrepti dėmesį?
Atsakyti