Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 9

QUOTE(Owlet @ 2011 10 20, 14:04)
na ką kalbėsimės mudu, tikėkimės, kad bus gera pradžia  smile.gif

o aš jau atleidau, atleidau, atleidau...nors kartais dar ir pykstu, nes nesuprantu, bet atleidau, nuoširdžiai  smile.gif ir tikrai geriau pasidarė, gan seniai jau .

ir labai labai ačiū, kad man padedat  4u.gif

Prieš kalbantis siūlau pirma kokią L.Viilmos ar Sinelnikovo "Pamilk ligą savo" paskaityti. mirksiukas.gif Ir pačiai pravers.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 20 spalio 2011 - 16:34
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 20, 14:45)
Patys tėvai čia niekuo dėti- mes juos gauname tokius, kokių reikia mūsų sielų tobulėjimui...Kad ir kokie jie būtų, kad ir kokie yra/buvo tėvų santykiai, mes juos turime besąlygiškai mylėti ir atleisti atleisti atleisti...

tu neįsivaizduoji kaip tai sunku, bet mamai ir tėvui doh.gif
aš su tėvu nerandu bendros kalbos nuo tada kai jis mus paliko - man buvo trys metai. Išėjo pas kitą su 3 vaikais blink.gif įsivaizduoji kokią nuoskaudą jaučiu verysad.gif Vis paskambina per pusmetį kartą, bet neturiu jokių saitų jokių ryšių su juo net nežinau apie ką su juo kalbėt unsure.gif
o dėl mamos jaučiu nuoskaudą dėl meilės trūkumo. Nepamenu kai maža buvau kad ji būtų buvus namuose. Visada būdavau viena, o ji tik dirbdavo doh.gif aišku sunkūs buvo laikai... bet vaikui turbūt tai nesvarbu unsure.gif Dabar kartais man moralizuoja kad elgiuosi ar kalbu ne taip. O kai pasakau kad kas mane taip išmokė atšauna kad jos irgi nieks nemokė ir nežinojo neva kaip elgtis unsure.gif
ai.. susinervinau
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 20, 20:23)
aš su tėvu nerandu bendros kalbos nuo tada kai jis mus paliko - man buvo trys metai. Išėjo pas kitą su 3 vaikais  blink.gif įsivaizduoji kokią nuoskaudą jaučiu  verysad.gif Vis paskambina per pusmetį kartą, bet neturiu jokių saitų jokių ryšių su juo net nežinau apie ką su juo kalbėt  unsure.gif
o dėl mamos jaučiu nuoskaudą dėl meilės trūkumo. Nepamenu kai maža buvau kad ji būtų buvus namuose. Visada būdavau viena, o ji tik dirbdavo doh.gif aišku sunkūs buvo laikai... bet vaikui turbūt tai nesvarbu unsure.gif Dabar kartais man moralizuoja kad elgiuosi ar kalbu ne taip. O kai pasakau kad kas mane taip išmokė atšauna kad jos irgi nieks nemokė ir nežinojo neva kaip elgtis  unsure.gif
ai.. susinervinau

Kol nesusitvarkai santykių su savais tėvais, nesitikėk geros sveikatos, gerų santykių su žmonėmis ir t.t., o taip pat vidinio dvasinio augimo...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 20, 21:34)
Kol nesusitvarkai santykių su savais tėvais, nesitikėk geros sveikatos, gerų santykių su žmonėmis ir t.t., o taip pat vidinio dvasinio augimo...

nemanau kad su tėvu susitvarkysiu, nebent mintyse jam atleisiu ir padovanosiu puokštę gėlių daugiau niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 20, 21:23)
aš su tėvu nerandu bendros kalbos nuo tada kai jis mus paliko - man buvo trys metai. Išėjo pas kitą su 3 vaikais  blink.gif įsivaizduoji kokią nuoskaudą jaučiu  verysad.gif Vis paskambina per pusmetį kartą, bet neturiu jokių saitų jokių ryšių su juo net nežinau apie ką su juo kalbėt  unsure.gif
o dėl mamos jaučiu nuoskaudą dėl meilės trūkumo. Nepamenu kai maža buvau kad ji būtų buvus namuose. Visada būdavau viena, o ji tik dirbdavo doh.gif aišku sunkūs buvo laikai... bet vaikui turbūt tai nesvarbu unsure.gif Dabar kartais man moralizuoja kad elgiuosi ar kalbu ne taip. O kai pasakau kad kas mane taip išmokė atšauna kad jos irgi nieks nemokė ir nežinojo neva kaip elgtis  unsure.gif
ai.. susinervinau

ne viena tu tokia ,daug tokiu isdraskytu seimu. Mano tevas tris kart vedes, nei su viena boba laimes nerado.Mamai alimentu nemokejo .
Mama mus uzaugino viena ,irgi pasakysiu kad savo meiles mums su broliu nerode .Nes pati meiles is savo mamos negavo , as atsimenu budama kokiu 20 metu mamai priekaistavau sakydama ,kad neatsimenu kada tu mane apkabinus buvai .Atsake ,maza tave ir buciavau ,ir gailejau smile.gif
Tevas dabar budamas senas,ligu apsestas uzuojautos iesko,prasosi musu vaiku priimamas,nelabai jis dabar boboms ir reikalingas....kaip supranti toks be potencijos biggrin.gif

Su mama dabar mano santykiai puikus,myliu savo mama.Tevo gaila,nu bet jis ir kaip zmogus sunkus, nervuotas. Kai su juo pabendrauju,ilgam jis mane is veziu ismusa. Jau gal pora menesiu su juo nekalbejau ....nu bet reikia.Juk jis mano tevas.susikaupsiu ir paskambinsiu jam sita savaitgali
Tevams atleisti reikia,nes kitu tai neturim,reikia juos priimti tokius kokie jie ir yra. Melstis reikia uz savo tevus , prasyt dvasines ramybes
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 20, 07:59)
Vaikui violetinė liepsna yra per stipru...Ir kam tie veidrodžiai?

o kokia sviesa tiktu 2 metuku vaikui, ar dar kokia apsaugele?
veidrodziais siaip apgaubiu, kai vaika issiveza tetis pas save, nes nezinau su kokiais zmonemis bendrauja ir kokios mintys supa mano vaikuti :-(
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2011 10 20, 21:48)
ne viena tu tokia ,daug tokiu isdraskytu seimu. Mano tevas tris kart vedes, nei su viena boba laimes nerado.Mamai alimentu nemokejo .
Mama mus uzaugino viena ,irgi pasakysiu kad savo meiles mums su broliu nerode .Nes pati meiles is savo mamos negavo , as atsimenu budama kokiu 20 metu mamai priekaistavau sakydama ,kad neatsimenu kada tu mane apkabinus buvai .Atsake ,maza tave ir buciavau ,ir gailejau smile.gif
Tevas dabar budamas senas,ligu apsestas uzuojautos iesko,prasosi musu vaiku priimamas,nelabai jis dabar boboms ir reikalingas....kaip supranti toks be potencijos biggrin.gif

Su mama dabar mano santykiai puikus,myliu savo mama.Tevo gaila,nu bet jis ir kaip zmogus sunkus, nervuotas. Kai su juo pabendrauju,ilgam jis mane is veziu ismusa. Jau gal pora menesiu su juo nekalbejau ....nu bet reikia.Juk jis mano tevas.susikaupsiu ir paskambinsiu jam sita savaitgali
Tevams atleisti reikia,nes kitu tai neturim,reikia juos priimti tokius kokie jie ir yra. Melstis reikia uz savo tevus , prasyt dvasines ramybes

1. Man lygiai tas pats sad.gif
2. Gailėti nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2011 10 20, 21:48)

gal pades teva suprasti tai, jog mes patys pasirenkame teva butent toki, koks mums reikalingas, kad galetumem pasimokyti is jo klaidu - atkreipkit demesi, kad butent tam, mums reikalingos jo klaidos. teva reikia suprasti kodel jis taip dare, kur jis suklydo, aiskiai tas klaidas matyti, bet ji uz tai neteisti. nors mes moterys, bes savyje turime ir vyriska prada, kuri atspindi musu tevas ir musu vyras. gimstame tai vyru, tai moterimi ir jei as praeita savo gyvenima budamas vyru klydau, savo klaidu nesupratau, neistaisiau (nepasimokaiu) tai atejes i kita gyvenima patirsiu kazka panasaus savo kailiu doh.gif kad pagaliau suprasciau.
Atsakyti
QUOTE(kroha @ 2011 10 20, 21:34)
o kokia sviesa tiktu 2 metuku vaikui, ar dar kokia apsaugele?
veidrodziais siaip apgaubiu, kai vaika issiveza tetis pas save, nes nezinau su kokiais zmonemis bendrauja ir kokios mintys supa mano vaikuti :-(

Tavo naudojamos apsaugos nebent tiktų tokiu atveju, jeigu jūs su vaiku būtumėt Panevėžio moterų kalėjime... Kitu atveju tokios apsaugos nereikalingos...Jos vaikui per stiprios...
Kai išleidi vaiką iš namų, pavesk jį angelo sargo globai, o kai miega, užtenka ant jo vizualizacija uždėti rožinę anklodėlę, kad miegelis ramesnis būtų...Pati didžiausia apsauga yra mamos meilė, ramybė, tikėjimas, kad vaiką visur lydi Dievo apsauga...
O su visokiais veidrodžiais atsargiai...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 20, 23:21)
Tavo naudojamos apsaugos nebent tiktų tokiu atveju, jeigu jūs su vaiku būtumėt Panevėžio moterų kalėjime... Kitu atveju tokios apsaugos nereikalingos...Jos vaikui per stiprios...
Kai išleidi vaiką iš namų, pavesk jį angelo sargo globai, o kai miega, užtenka ant jo vizualizacija uždėti rožinę anklodėlę, kad miegelis ramesnis būtų...Pati didžiausia apsauga yra mamos meilė, ramybė, tikėjimas, kad vaiką visur lydi Dievo apsauga...
O su visokiais veidrodžiais atsargiai...

labai aciu uz patarimus, stengiuosi, kad tikejimas Dievo meile mane lydetu visur ir visada, tik kartais pesimistines mintys manifestuoja, bet bandau atsiriboti nuo visko, kad neigiama :-)
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 10 20, 22:57)
gal pades teva suprasti tai, jog mes patys pasirenkame teva butent toki, koks mums reikalingas, kad galetumem pasimokyti is jo klaidu - atkreipkit demesi, kad butent tam, mums reikalingos jo klaidos. teva reikia suprasti kodel jis taip dare, kur jis suklydo, aiskiai tas klaidas matyti, bet ji uz tai neteisti. nors mes moterys, bes savyje turime ir vyriska prada, kuri atspindi musu tevas ir musu vyras. gimstame tai vyru, tai moterimi ir jei as praeita savo gyvenima budamas vyru klydau, savo klaidu nesupratau, neistaisiau (nepasimokaiu) tai atejes i kita gyvenima patirsiu kazka panasaus savo kailiu  doh.gif  kad pagaliau suprasciau.

o kad jis paliko savo šeimą tai čia klaida? gal tik man taip atrodo, o jam ne mastau.gif aš priežasčių nežinau kodėl jis mus paliko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 20, 17:33)
Prieš kalbantis siūlau pirma kokią L.Viilmos ar Sinelnikovo "Pamilk ligą savo" paskaityti.  mirksiukas.gif  Ir pačiai pravers.

4u.gif ačiū
ir man tikrai pravers smile.gif
Atsakyti