Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 9

QUOTE(Gytarė @ 2012 01 09, 16:52)
...arba malda. Sergant onkologine liga, meldžiamasi prie ikonos "Всецарица".

O kurioje cerkveje Vilniuje yra si ikona? Man svarbu labai, nes turiu sia liga irgi
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2012 01 09, 16:38)
jei užtenka drąsos, aš sau kartočiau po daug kartų į dieną - aš esu sveika  mirksiukas.gif  veikia  mirksiukas.gif

Kadangi vėžys iš principo yra karminė liga, gali kartoti ką nori, jei neišsiaiškinsi priežasčių, nepadės. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikmė @ 2012 01 09, 19:35)
O kurioje cerkveje Vilniuje yra si ikona? Man svarbu labai, nes turiu sia liga irgi

Šitoje tikrai yra.

Jei reikia daugiau informacijos, parašykite man AŽ. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 09, 18:30)
Kadangi vėžys iš principo yra karminė liga, gali kartoti ką nori, jei neišsiaiškinsi priežasčių, nepadės. schmoll.gif

kalbant apie onko ligas,reiktų nebūti tokiai kategoriškai ir tiesmukiškai. Galima būtų gražiau sudėlioti sakinį. Nes nemanau,kas skaitančiam ir sergančiam ta liga,labai jau smagu skaityti tavo postą. Čia šiaip. Pastebėjimas. Ne kritika.
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 09, 21:55)
kalbant apie onko ligas,reiktų nebūti tokiai kategoriškai ir tiesmukiškai. Galima būtų gražiau sudėlioti sakinį. Nes nemanau,kas skaitančiam ir sergančiam ta liga,labai jau smagu skaityti tavo postą. Čia šiaip. Pastebėjimas. Ne kritika.

Netvirtinu, kad pasveikti neįmanoma. Tiesa, dažnai tenka rimtai padirbėti, kad galėtum pradėti matyti savo praėjusius gyvenimus ir juose padirbėti taip, kad ligos šaknys dingtų negrįžtamai. Tačiau kai labai nori, viskas įmanoma.
Atsakyti
o kaip manot, nuo ko prasideda ūžimas galvoje?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 09, 22:07)
Netvirtinu, kad pasveikti neįmanoma. Tiesa, dažnai tenka rimtai padirbėti, kad galėtum pradėti matyti savo praėjusius gyvenimus ir juose padirbėti taip, kad ligos šaknys dingtų negrįžtamai. Tačiau kai labai nori, viskas įmanoma.

ir vel tas pats klausimas: o kaip tai padaryti? nuo ko pradeti?argalit kas rekomenduoti konkretu asmeni, kuris galetu pagelbeti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mastė: 10 sausio 2012 - 15:23
QUOTE(Mastė @ 2012 01 10, 15:11)
ir vel tas pats klausimas: o kaip tai padaryti? nuo ko pradeti?argalit kas rekomenduoti konkretu asmeni, kuris galetu pagelbeti?

Man pačiai labai padėjo regresijos seminarai.
Atsakyti
Norėjau paklausti, dėl ko kyla nugaros, sąnarių traumos?
Atsakyti
Sveikos,

gal galite patarti kaip įveikti nemigą, o tiksliau įtampas visame kūne, kad net miego metu nepavyksta atsipalaiduoti... verysad.gif
Niekaip nerandu atsakymų ir nusiraminimo, protas neramus ir lyg vidus kunkuliuotų, degtų. Gal žinte praktikų, ar priežastis viso to? Jau pavargau, per ilgai užsitęsė viskas.
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2012 01 12, 13:17)
Sveikos,

gal galite patarti kaip įveikti nemigą, o tiksliau įtampas visame kūne, kad net miego metu nepavyksta atsipalaiduoti...  verysad.gif
Niekaip nerandu atsakymų ir nusiraminimo, protas neramus ir lyg vidus kunkuliuotų, degtų. Gal žinte praktikų, ar priežastis viso to? Jau pavargau, per ilgai užsitęsė viskas.

Tai či, cigunas, pilvo šokis, fraktalų ar mandalų piešimas padėtų šiek tiek atsipalaiduoti.
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2012 01 12, 15:17)
Sveikos,

gal galite patarti kaip įveikti nemigą, o tiksliau įtampas visame kūne, kad net miego metu nepavyksta atsipalaiduoti...  verysad.gif

Taigi tau geriau zinot kas vyksta tavo gyvenime,kodel protas neramus. Panagrinek gi ko nerimauji..
Atsakyti