Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 9

QUOTE(LinguLingu @ 2012 01 05, 17:32)
O mane sudomino kas tave domina? Gali gal kiek issamiau ?

pasididinti serotonino kiekį organizme natūraliu būdu smile.gif chemija išbandyta-efektyvu,bet laikina. Su gėdos jausmu tai kaip ir aišku. Bet tas išdidumas,tai kaip suprantu tai gal didesnis pasitikėjimas savimi?
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 05, 19:00)
pasididinti serotonino kiekį organizme natūraliu būdu smile.gif chemija išbandyta-efektyvu,bet laikina. Su gėdos jausmu tai kaip ir aišku. Bet tas išdidumas,tai kaip suprantu tai gal didesnis pasitikėjimas savimi?

Ir aš manau, kad turimas galvoje būtent pasitikėjimas savimi, juk kai savimi pasitiki, nevaikštai susikūprinęs, galvą įtraukęs...
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 01 05, 16:56)
"pakloju" savo istorija smile.gif
visada galvojau, kad esu sveika, stipri, energinga ir optimiste. gime vaikelis, antras "pabandymas", deja, nesekmingas. Naujagime mire vos tik gimusi. daugybiniai apsigimimai. nieko nekaltinau, ant nieko nepykau. tiesiog supratau- taip buna.per baimes ir dvejones pastojau ir isnesioja treciaja maziuka. atrodo gyvenimas sugrizo i savas vezes. vel pradejau "skraidyti" . atrode, gyvenimas veza. tik va vasara vel duobe. kruties vezys. II stadija. jau nebetikiu, kad esu sveika ir stipri. nuolat galvoju- ka negero ir neteisingo padariau gyvenime?o gal praeitame? pykcio, agresijos niekam nenesioju.gal esu per jautri. per jautriai reaguoju i vaiku ligeles. gal esu linkusi nesiotis nuoskauda..be manau tikrai ne per ilgai..nuo pradeti?ka savyje keisti?ir kaip?

taip buna, kad zmogus jauciasi labai blogai, skausmai visur, skauda visa kuna, kreipiasi i gydytojus, bet jie neranda nieko rimto. o kito savijauta labai gera, pilnas jegu ir energijos, net gali sakyti, kad laimingas, bet apziuros metu randa labai rimta liga.
skirtumas kaip zmogus jauciasi priklauso nuo kaltes jausmo. pirmas jauciasi kaltas pats (butent jauciasi kaltu, ne zino, bet toks jausmas), antras kaltina kitus. tiesioginiu kaltinimu gali ir nebuti, bet jis jaucia, kad viskas del kitu: blogos ekologijos, netobulu istatymu, mazu finansu, blogos valdzios ir pan. priezasties nemato savyje. toks ir skirtumas.
kruties vezys visada susijes su meiles jausmu ir kaltinimais. zmogus pats nemoka myleti, nemyli saves, artimo, bet kaltina kita, kad tas ji nemyli. kaire puse - kaltinimai skirti vyriskai pusei, desine - moteriskai. dar gali buti stiprus gedos jausmas, kai zmogui geda myleti, nes jis pats nera tobulas, tiesiog geda pasiulyti savo meile.
veziu sergantys turi labai dideli nora, sieki buti geru ir dar geresniu, tobulu. uzdraudzia sau visus blogus, neigiamus jausmus, tokius kaip neapykanta, stengiasi ju neparodyti ir draudzia sau net blogai galvoti. ir priena iki to, kad pradeta nekesti pvz.neapykanta, bet tai neapykanta x 2. paprastas primityvus zmogus savo neigiamuma parodo, issako taip ji paleidzia. kas neparodo, sulaiko draudimais, neigimu, gedos jausmu ar baime buti blogu zmogumi is savo kuno padaro kalejima enerijai, kuri jo manymu yra bloga. kai tokios energijos koncentracija tampa labai didele - prasideda liga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 05 sausio 2012 - 21:03
QUOTE(gluosnis @ 2012 01 05, 20:58)
taip buna, kad zmogus jauciasi labai blogai, skausmai visur, skauda visa kuna, kreipiasi i gydytojus, bet jie neranda nieko rimto. o kito savijauta labai gera, pilnas jegu ir energijos, net gali sakyti, kad laimingas, bet apziuros metu randa labai rimta liga.
skirtumas kaip zmogus jauciasi priklauso nuo kaltes jausmo. pirmas jauciasi kaltas pats (butent jauciasi kaltu, ne zino, bet toks jausmas), antras kaltina kitus. tiesioginiu kaltinimu gali ir nebuti, bet jis jaucia, kad viskas del kitu: blogos ekologijos, netobulu istatymu, mazu finansu, blogos valdzios ir pan. priezasties nemato savyje. toks ir skirtumas.
kruties vezys visada susijes su meiles jausmu ir kaltinimais. zmogus pats nemoka myleti, nemyli saves, artimo, bet kaltina kita, kad tas ji nemyli. kaire puse - kaltinimai skirti vyriskai pusei, desine - moteriskai. dar gali buti stiprus gedos jausmas, kai zmogui geda myleti, nes jis pats nera tobulas, tiesiog geda pasiulyti savo meile.
veziu sergantys turi labai dideli nora, sieki buti geru ir dar geresniu, tobulu. uzdraudzia sau visus blogus, neigiamus jausmus, tokius kaip neapykanta, stengiasi ju neparodyti ir draudzia sau net blogai galvoti. ir priena iki to, kad pradeta nekesti pvz.neapykanta, bet tai neapykanta x 2. paprastas primityvus zmogus savo neigiamuma parodo, issako  taip ji paleidzia. kas neparodo, sulaiko draudimais, neigimu, gedos jausmu ar baime buti blogu zmogumi is savo kuno padaro kalejima enerijai, kuri jo manymu yra bloga. kai tokios energijos koncentracija tampa labai didele - prasideda liga.

o iseitis kokia? islieti viska? pradeti nuo to?
nesakau, nesu tobula. buna ir supykstu ir isizeidziu ir kaltinu. tik stengiuosi tu jausmu savy nenesioti. gal ir ne visuome pavyksta ju greitai atsisakyti
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 01 06, 15:50)
o iseitis kokia? islieti viska? pradeti nuo to?
nesakau, nesu tobula. buna ir supykstu ir isizeidziu ir kaltinu. tik stengiuosi tu jausmu savy nenesioti. gal ir ne visuome pavyksta ju greitai atsisakyti

pradeti save myleti.
paleisti savo baime "manes nemyli"- viska pamatysite kitaip, kitoje sviesoje. baime apjuodina, atima vilti ir galimybe buti mylimam, tiesiog nepraleidzia kitu meiles, stovi kaip siena, kaip blokas.

bet kokia igimta yda reiskia apjuodinima. vaikas gimsta su apsigimimais, jei mama iki nestumo, jo pradejimo metu vertino save neigiamai, apjuodindavo pati save.
rusu kalboje tai aiskiai matoma: порок - опорочивание.
kai zmogus juodina, koneveikia kitus, daro invalidu save.
kai juodina save, daro invalidais savo vaikus.
jus del to nekalta, tiesiog klydote, nezinojote ka darote. gal is per didelio kuklumo, gal is noro, kad kitas paprestarautu, pasakytu : ne, tu neteisi, tu labai gera zmona/mama...ar pan. nekaltinkit saves del to. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 01 06, 14:50)
o iseitis kokia?

klausimas ko jums reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 06, 21:04)
klausimas ko jums reikia ax.gif

ka daryti, kad pasveikti g.gif is viso skaitau ir toks vaizdas, kad cia ne apie mane:pyktis, saves nekentimas ir t.t.arba as visiskai saves nepazistu g.gif .zinau, truksta man pasitikejimo savimi. tikrai. zinau, kad buna ir supykstu. zinau, ir tai, kad tikrai nesu nemylima. turiu tikru draugu, ir artimuju pasiruosiusiu padeti ir viska isgyventi. zinau, esu mylima ir vertinama.gal tik su antraja puse turiu problemu. bet sprendziam jas, kalbam...nuoskaudu stengiuosiu nenesioti
paradoksas, bet butent tik kai susirgua pajutau nusivylima savimi..bet jokiu budu ne pries tai
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 01 09, 14:56)
is viso skaitau ir toks vaizdas, kad cia ne apie mane:pyktis, saves nekentimas ir

Maste, dažniausiai problema ir yra tame, ko nenorime pripažinti, ką neigiame, kad turime mirksiukas.gif
Temos pradžioje būdavo knygų sąrašas, kurias rekomenduojama paskaityti mirksiukas.gif gal aiškiau pasidarys paskaičius, gal kas patiks ir tiks. Juk niekas iš čia esančių negali įlisti į svetimą galvą, kad pasakyti, kas joje ne taip mirksiukas.gif
o toliau pasirinkimo teisė - joga, meditacijos ir t.t. Žinoma, jei tai priimtina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2012 01 09, 17:16)
...o toliau pasirinkimo teisė - joga, meditacijos ir t.t.

...arba malda. Sergant onkologine liga, meldžiamasi prie ikonos "Всецарица".
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2012 01 09, 15:16)
Maste, dažniausiai problema ir yra tame, ko nenorime pripažinti, ką neigiame, kad turime  mirksiukas.gif
Temos pradžioje būdavo knygų sąrašas, kurias rekomenduojama paskaityti  mirksiukas.gif  gal aiškiau pasidarys paskaičius, gal kas patiks ir tiks. Juk niekas iš čia esančių negali įlisti į svetimą galvą, kad pasakyti, kas joje ne taip  mirksiukas.gif
o toliau pasirinkimo teisė - joga, meditacijos ir t.t. Žinoma, jei tai priimtina  mirksiukas.gif

aciu smile.gif
nu va ir kas padetu susivokt savy? skaitau. daug dabar..tikiuosiu atrasiu, tikiuosi pasveiksiu smile.gif tiksliau -tikiu, kad pasveiksiu
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 01 09, 16:07)
tiksliau -tikiu, kad pasveiksiu

jei užtenka drąsos, aš sau kartočiau po daug kartų į dieną - aš esu sveika mirksiukas.gif veikia mirksiukas.gif

Atsakyti
Dėl ko gali dilgčioti pėdos?
Atsakyti