Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 9

QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 26, 22:50)
doh.gif
Tokio amžiaus vaikai retai kada serga savomis ligomis. Šioje temoje apie tai buvo kalbėta daugybė kartų.

Supratau. dėkui
Atsakyti
Labas,su drakono metais visus 4u.gif
Žiūriu niekas man neatsako,kaip reikia aukoti,deginti,rašyti.Tai dar noriu paklaust ką žinot apie agresija,iš kur ji kylą,ką pasako,kaip ją suvaldyti ar su ja susigyventi?
Atsakyti
QUOTE(krikstoline*** @ 2012 01 02, 18:00)
Labas,su drakono metais visus 4u.gif
Žiūriu niekas man neatsako,kaip reikia aukoti,deginti,rašyti.Tai dar noriu paklaust ką žinot apie agresija,iš kur ji kylą,ką pasako,kaip ją suvaldyti ar su ja susigyventi?

Tai kad paprastai - uzsidegi sventinta zvakute, pasimeldi savais zodziais, paprasai jei jauti jog reikia paramos bei pagalbos is auksciau ,parasai visa kas tave jaudina ant popieriaus lapo,sulankstai, uzdegi, sudegini, o pelenus paleidi pavejui jei norisi... juk yra vidinis poreikisi paleisti tai kas sena, atitarnave.Juk turi rysi su visata, meldiesi, mastai, svajoji, isgyveni... viskas ka sirdis diktuoja yra pritaikoma rituale smile.gif

O agresija kyla is baimes smile.gif Kaip laikaisi be to, jog sirdyje kirba pristaringi jausmai ? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2012 01 03, 00:43)
Tai kad paprastai - uzsidegi sventinta zvakute, pasimeldi savais zodziais, paprasai jei jauti jog reikia paramos bei pagalbos is auksciau ,parasai visa kas tave jaudina ant popieriaus lapo,sulankstai, uzdegi, sudegini, o pelenus paleidi pavejui jei norisi... juk yra vidinis poreikisi paleisti tai kas sena, atitarnave.Juk turi rysi su visata, meldiesi, mastai, svajoji, isgyveni... viskas ka sirdis diktuoja yra pritaikoma rituale smile.gif

O agresija kyla is baimes smile.gif Kaip laikaisi be to, jog sirdyje kirba pristaringi jausmai ? smile.gif  4u.gif

Ačiū LinguLingu už atsakymą.Laikausi aš gan neblogai,tik va kai pradėjau savyje daugiau kapstytis,pajutau,kad žmogus kuriam jaučiu nuoskaudas ir kartėli yra pats artimiausias man žmogus,prisipažinsiu išsigandau pati savo jausmų ir to suvokimo,kurį ilgus metus tikriausiai nesąmoningai bandžiau užmaskuoti.Jaučiu kaip kartais darausi pikta ir nepakanti.Reikia suprantu atleisti ir paleisti,kiekvienas rytas prasideda tik atleidimo žodžiais,bet tikriausiai reikia laiko.
Atsakyti
QUOTE(joli84 @ 2011 10 13, 05:49)
buciau dekinga, jei kasnors kaune galetu paskolinti kokia knyga sia tema  4u.gif

Mielai pasidalinčiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(krikstoline*** @ 2012 01 03, 08:40)
Ačiū LinguLingu už atsakymą.Laikausi aš gan neblogai,tik va kai pradėjau savyje daugiau kapstytis,pajutau,kad žmogus kuriam jaučiu nuoskaudas ir kartėli yra pats artimiausias man žmogus,prisipažinsiu išsigandau pati savo jausmų ir to suvokimo,kurį ilgus metus tikriausiai nesąmoningai bandžiau užmaskuoti.Jaučiu kaip kartais darausi pikta ir nepakanti.Reikia suprantu atleisti ir paleisti,kiekvienas rytas prasideda tik atleidimo žodžiais,bet tikriausiai reikia laiko.

Tikrai taip...kaip laselis po laselio pripildo stikline, taip ir atleidimo zdoziai tirpina skausma...yra puiki praktika - ar supranti angliskai? Nors pati knyga yra ir lietuviu kalboje...dar pasiskaitinek Vandens tema apie rytu ismincius ir prota...yra neprastu pamintyjimu smile.gif ir uzsuk pas mus i erdve... wink.gif

Atsakyti
http://www.homosanit...ska/Serotoninas
Įdomus straipsnis. Ištraukėlė:

Išvada: tiesi laikysena skatina serotonino gamybą, sulinkusi nugara ir kūprinimasis – slopina.

Ką gali jūsų gyvenime pakeisti tiesi laikysena?

Alergija, astma, odos ligos, kolitai, opos, širdies-kraujagyslių ir nervų ligos ... ims trauktis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 04, 14:26)
http://www.homosanit...ska/Serotoninas
Įdomus straipsnis. Ištraukėlė:

Išvada: tiesi laikysena skatina serotonino gamybą, sulinkusi nugara ir kūprinimasis – slopina.

Ką gali jūsų gyvenime pakeisti tiesi laikysena?

Alergija, astma, odos ligos, kolitai, opos, širdies-kraujagyslių ir nervų ligos ... ims trauktis.

sudomino g.gif citata :"Uždavinys – serotonino aukšto lygio palaikymas skatinant savyje išdidumą ir slopinant gėdą." Klausimas ar tai veikia?
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 04, 18:43)
sudomino g.gif  citata :"Uždavinys – serotonino aukšto lygio palaikymas skatinant savyje išdidumą ir slopinant gėdą."  Klausimas ar tai veikia?

Manau, kad tai yra vertimas, ir gana netikslus.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 04, 18:56)
Manau, kad tai yra vertimas, ir gana netikslus.

kodėl, juk ten viskas puikiai paaiškinta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safyrinė: 04 sausio 2012 - 21:34
"pakloju" savo istorija smile.gif
visada galvojau, kad esu sveika, stipri, energinga ir optimiste. gime vaikelis, antras "pabandymas", deja, nesekmingas. Naujagime mire vos tik gimusi. daugybiniai apsigimimai. nieko nekaltinau, ant nieko nepykau. tiesiog supratau- taip buna.per baimes ir dvejones pastojau ir isnesioja treciaja maziuka. atrodo gyvenimas sugrizo i savas vezes. vel pradejau "skraidyti" . atrode, gyvenimas veza. tik va vasara vel duobe. kruties vezys. II stadija. jau nebetikiu, kad esu sveika ir stipri. nuolat galvoju- ka negero ir neteisingo padariau gyvenime?o gal praeitame? pykcio, agresijos niekam nenesioju.gal esu per jautri. per jautriai reaguoju i vaiku ligeles. gal esu linkusi nesiotis nuoskauda..be manau tikrai ne per ilgai..nuo pradeti?ka savyje keisti?ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 04, 19:43)
sudomino g.gif  citata :"Uždavinys – serotonino aukšto lygio palaikymas skatinant savyje išdidumą ir slopinant gėdą."  Klausimas ar tai veikia?

O mane sudomino kas tave domina? Gali gal kiek issamiau ?
Atsakyti