Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 9

QUOTE(suntea @ 2011 12 20, 20:48)
MBT? Nepatogi?

čia ta avalynė tuo padu riestu? Man, žmonės nešiojantys tokią avalynę tiesiog reklamos aukos...
QUOTE(Eugi @ 2011 12 21, 14:44)
kam isoperavus po traumos dali smegenu,

kaip ta dalis išoperuota?
Atsakyti
Mille, M. Norbekovo knygoje "Kvailio patirtis, arba kelias į praregėjimą. Kaip atsikratyti akinių" rašo apie tai, kaip tyrinėjo, kodėl vienoje sanatorijoje vaikai pasveiksta nuo cukrinio diabeto. Jis išsiaiškino, kad ten vaikai lįsdavo į vaikiškas voneles pripildytas vandens ir įsivaizduodavo, kad kol jie ten guli, cukrus jų viduje tirpsta. Na, jie įsivaizduodavo, kad jų viduje daug cukraus, todėl jie ir serga smile.gif Na, ir jie tipo pasveikdavo. Aš tavo vietoje taip sau pakonsultuočiau sūnėną, kad jis įsivaizduotų... mamytei nebūtina žinot blush2.gif Paskaityk tą knygą. Aišku, ji daugiau apie kitas problemas, apie tuos vaikus ten tik viename skyreliuke rašo, kaip pavyzdį pateikia. Čia jau daugiau kūrybinės vizualizacijos tema... rolleyes.gif
Atsakyti
kaip ta dalis išoperuota?
[/quote]

norit gilintis i smulkmenas? kam?
mazo lektuvo propeleris kirto per galva, pralauze kaukole, pazeide smegenis, gematoma ir t.t. taigi teko isoperot dali pazeistu smegenu, desine puse, gulejo komoi savaite, bet po darbo, dar po savaites issirase, viska valdo, supranta ir kalba. daktarai nesupranta kaip taip gali but.
beje dirbau as ne vienas, o dar 5 zmones, tame tarpe jos mama ir beje cia vyko viksas ne lietuvoi, ir mazdaug pries menesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eugi: 23 gruodžio 2011 - 10:04
QUOTE(Amžina studentė @ 2011 12 23, 09:18)
Mille19, M. Norbekovo knygoje "Kvailio patirtis, arba kelias į praregėjimą. Kaip atsikratyti akinių" rašo apie tai, kaip tyrinėjo, kodėl vienoje sanatorijoje vaikai pasveiksta nuo cukrinio diabeto. Jis išsiaiškino, kad ten vaikai lįsdavo į vaikiškas voneles pripildytas vandens ir įsivaizduodavo, kad kol jie ten guli, cukrus jų viduje tirpsta. Na, jie įsivaizduodavo, kad jų viduje daug cukraus, todėl jie ir serga  smile.gif Na, ir jie tipo pasveikdavo. Aš tavo vietoje taip sau pakonsultuočiau sūnėną, kad jis įsivaizduotų... mamytei nebūtina žinot  blush2.gif Paskaityk tą knygą. Aišku, ji daugiau apie kitas problemas, apie tuos vaikus ten tik viename skyreliuke rašo, kaip pavyzdį pateikia. Čia jau daugiau kūrybinės vizualizacijos tema...  rolleyes.gif

Man rodos, tai buvo baseine.
Vaikų ligoms gydyti labai tinkama vizualizacija.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 23, 11:57)
Man rodos, tai buvo baseine.
Vaikų ligoms gydyti labai tinkama vizualizacija.

Specialiai pasėmiau tą knygą - į voneles su žarna prileisdavo jūros vandens ir kai įšildavo nuo saulutės, suleisdavo vaikus ten smile.gif Be to, rašo, kad antrąkart į tą patį vandenį vaikai nelipdavo - tipo ten jų liga, "priešas" ištirpęs likdavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 23 gruodžio 2011 - 13:17
QUOTE(Amžina studentė @ 2011 12 23, 13:16)
Specialiai pasėmiau tą knygą - į voneles su žarna prileisdavo jūros vandens ir kai įšildavo nuo saulutės, suleisdavo vaikus ten  smile.gif Be to, rašo, kad antrąkart į tą patį vandenį vaikai nelipdavo - tipo ten jų liga, "priešas" ištirpęs likdavo  smile.gif

Išties šitos istorijos esu skaičius keletą variantų- matyt, kiekvienas pasakotojas interpretuodavo savaip. Ir kadangi tai buvo unialus atvejis, apie jį, matyt, žinojo daug žmonių. Pačią knygą esu paskolinus, tai neatsiverčiau dabar, o skaičiau senokai.
Esmė ta, kad CD vaikams yra įmanoma išgydyti daudojant vizualizaciją, o taip pat pėdų masažą. Kadangi farmacininkai suinteresuoti, kad insulino pirkimas nesumažėtų, jie apie tokius būdus nekalba. Mokslininkų yra įrodyta, kad ligos pradžioje darant pėdų masažus, veikiant tam tikrus taškus, galima žmogų pilnai išgydyti nuo CD.
Atsakyti
Tik pradžioje? O jei jau pora metų praėję? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2011 12 23, 14:02)
Tik pradžioje? O jei jau pora metų praėję?  g.gif

Sunku pasakyti, kiekvienam vis kitaip...
Atsakyti
Mergaitės,

Atradom labai fainą, gyvai tikintį kunigą Arnoldą Valkauską, kuris ne tik atlaiko mišias, bet ir meldžiasi užtarimo malda, meldžiasi už ligonius.Be to labai geri pamokslai.Žodžiu gaunam daug ir ačiū Dievui už jį.

Mišios vyksta Rukloje 8 val ryte ir 11 val.
Atsakyti
QUOTE(Mille19 @ 2011 12 21, 15:38)
Sveikutės,

Kažkurioje iš ankstesnių temų greitomis perskaičiau apie cukrinį diabetą, dvasines ligos priežastis (nes pas Luis Hei ir pas Sinelnikovą labai mažai parašyta). Susirgo 5 metų vaikas, mano sesers šeimoje. Jei paskaityti daugiau - man rusiškai per sunku, geriau angliškai, jei kas galėtų ką nurodyti.
Ar aš galiu padėti artimam žmogui ligos atveju - kuom nors?

Aš tik pagalvojau - ar jūs asmeniškai pažįstate nors vieną žmogų, kuris gebėjo pasigydyti ir pasveikti nuo vadinamųjų neišgydomų ligų? (Pvz., Sinelnikovui nėra neišgydomų ligų.) Na, tarkim, atrado (ar jam parodė) dvasines priežastis ir jas susitvarkė, ko pasekoje pasveiko? Ar galima pasveikti sergant I tipo diabetu? (Ar net kitų autoimuninių ligų: išsetinė sklerozė, pvz.)
Ar visa tai tik ir lieka - knygose?

www.Gerson.org

Gerson tokias sunkias chroniskas ligas emesi sekmingai gydyti apie 1946 metus.Yra jo knygose aprasoma kas, kur ir kaip.
Kitas puslapis, kur sekmingai gydomas diabetas ( diabeto tipas 1 ir diabeto tipas 2) yra stai cia:

http://www.juicefeasting.com/

Dr. Gabriel Cousens

David 'Avocado' Wolfe

http://www.rawmomsummit.com/

David and Katrina Rainoshek

Ju praktikoje tokia negalia kaip diabetas tera dietos klausimas:) Bet kuria pavarde irasiusi i google arba youtube rasi medziagos ir apie diabeta:) Palaimos bei sveikatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2011 12 22, 17:55)
Gera pusmeti kai pastebiu ,kad atmintis dingineja  blink.gif , ypač prie mėnesines  doh.gif

Puiku, jgo oastebi, reiskia procesas nera labai giluminis.
Pratimai kaip rase Dina tikrai labai pagelbsti, bet visumoje tai vertetu pamastyti ar turi gyvenime tiksla, kas tavo gyvenime yra varomoji jega, kur link eini , ko sieki? Dznam is musu nutinka taip, jog prarandam gyvenimo "druska", skoni, nuleidzima rankas, pmairstam kuryba, musu norai bei svajones "apsinesa dulkemis" tada ir ima silpti atmintis.Tiesiog tai kas nenaudojama, ima duleti smile.gif
Gaivink savyje nora judeti pirmyn, siekti tikslo kas tai bebutu ir turetu tai praeiti smile.gif
Taip pat verta vartoti zuvu tauku papildus, B grupes vitaminus, bet del to reiketu konsultuotis su naturopatais bei dietologais:)
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 12 24, 03:21)
musu norai bei svajones "apsinesa dulkemis" tada ir ima silpti atmintis.Tiesiog tai kas nenaudojama, ima duleti smile.gif
Gaivink savyje nora judeti pirmyn, siekti tikslo kas tai bebutu ir turetu tai praeiti smile.gif

Taip, tu visiskai teisi. Mano atveju tai buvo periodas, kai ne savo noru isejau is darbo. Ir nezinojau ka daryti toliau. Buvo apemusi apatija, nusivylimas, nebereikejo niekur naudoti tos atminties, gyvenimo tempas suletejo iki "balos". Tikrai buvo viskas " apsinese dulkemis" kas nenaudojama smile.gif Tik karta labai issigandau, kai pamaciau iki kokio laipsnio ta atmintis ir visa kita degradavo. Tada ir pradejau nuo pratimu. Paskui ir visa kita atsigavo smile.gif
Atsakyti