Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 9

QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 19, 23:20)
Dabar aš taip logiškai mėginu išmąstyti: dega padai, nes skubi kažkur?  mastau.gif

O negali tai būti ženklas, pačios pradžios, kokio nors vėžinio susirgimo. Žinau kelias moteris, kurioms pėdos degė prieš diagnozę.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2011 12 20, 10:52)
O negali tai būti ženklas, pačios pradžios, kokio nors vėžinio susirgimo. Žinau kelias moteris, kurioms pėdos degė prieš diagnozę.

Tai tas padų degimas dažnai pasitaiko? Aš apskritai labai nustebau, kai apie tai sužinojau.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 20, 11:56)
Tai tas padų degimas dažnai pasitaiko? Aš apskritai labai nustebau, kai apie tai sužinojau.

Bent keliasdešimt kartų per dieną. Ar tai degimas, aš negaliu pasakyti tiksliai. Tai kaip šilumos pliūpsnis pade. Tarsi pulsuotų, tarsi tvinkčiotų. Nesvarbu, einant, sėdint, ar gulint, jaučiama šiluma. Ji užeina, ir praeina.

Gal ne apie tuos pačius pojūčius rašom.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2011 12 20, 10:52)

o gal viskas daug paprasčiau - nepatogi, netinkama avalynė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2011 12 20, 12:37)
o gal viskas daug paprasčiau - nepatogi, netinkama avalynė  g.gif

http://tv.lrytas.lt/...p;autoplay=true
Labai nebloga laida apie pėdų ir stuburo problemas. Man buvo naujiena, kad jei moterims po 30 m prasideda pėdų skausmai, tai yra normalu- vyksta senėjimas... g.gif
Atsakyti
Nugi gali buti dar paprasciau - kiek demesio mes skiriam savo pedom? Paprastai nei kiek. Na, kada tik skuudet pradeda gal. O kruvis koks.
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2011 12 20, 13:37)
o gal viskas daug paprasčiau - nepatogi, netinkama avalynė  g.gif

Hmmm. MBT? Nepatogi? Jaučiasi, kad vaikštoma basom. Tai viena, antra, šiluma užplūsta vieną pėdą tik...
Apie kitų moterų avalynes nežinau...
Atsakyti
Sveikutės,

Kažkurioje iš ankstesnių temų greitomis perskaičiau apie cukrinį diabetą, dvasines ligos priežastis (nes pas Luis Hei ir pas Sinelnikovą labai mažai parašyta). Susirgo 5 metų vaikas, mano sesers šeimoje. Jei paskaityti daugiau - man rusiškai per sunku, geriau angliškai, jei kas galėtų ką nurodyti.
Ar aš galiu padėti artimam žmogui ligos atveju - kuom nors?

Aš tik pagalvojau - ar jūs asmeniškai pažįstate nors vieną žmogų, kuris gebėjo pasigydyti ir pasveikti nuo vadinamųjų neišgydomų ligų? (Pvz., Sinelnikovui nėra neišgydomų ligų.) Na, tarkim, atrado (ar jam parodė) dvasines priežastis ir jas susitvarkė, ko pasekoje pasveiko? Ar galima pasveikti sergant I tipo diabetu? (Ar net kitų autoimuninių ligų: išsetinė sklerozė, pvz.)
Ar visa tai tik ir lieka - knygose?

Atsakyti
QUOTE(Mille19 @ 2011 12 21, 15:38)
Sveikutės,

Kažkurioje iš ankstesnių temų greitomis perskaičiau apie cukrinį diabetą, dvasines ligos priežastis (nes pas Luis Hei ir pas Sinelnikovą labai mažai parašyta). Susirgo 5 metų vaikas, mano sesers šeimoje. Jei paskaityti daugiau - man rusiškai per sunku, geriau angliškai, jei kas galėtų ką nurodyti.
Ar aš galiu padėti artimam žmogui ligos atveju - kuom nors?

Aš tik pagalvojau - ar jūs asmeniškai pažįstate nors vieną žmogų, kuris gebėjo pasigydyti ir pasveikti nuo vadinamųjų neišgydomų ligų? (Pvz., Sinelnikovui nėra neišgydomų ligų.) Na, tarkim, atrado (ar jam parodė) dvasines priežastis ir jas susitvarkė, ko pasekoje pasveiko? Ar galima pasveikti sergant I tipo diabetu? (Ar net kitų autoimuninių ligų: išsetinė sklerozė, pvz.)
Ar visa tai tik ir lieka - knygose?

as asmeniskai pazistu, kas isgyjo nuo vezio, kam isoperavus po traumos dali smegenu, vissiskai viskas atsisatate. alergijos, sienlyge, trumparegiste. tai viska kas as pats zinau realei.
bet. neisgide ju niekas, jie patis dirbo sunkei ir pagijo patis. vat koks skirtumas. smile.gif\be abejo jos moke ir padejo, bet tesiog tik patis jie gali tai padaryt, ketinimu savo, ir darbais su savimi.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 20, 14:41)
http://tv.lrytas.lt/...p;autoplay=true
Labai nebloga laida apie pėdų ir stuburo problemas. Man buvo naujiena, kad jei moterims po 30 m prasideda pėdų skausmai, tai yra normalu- vyksta senėjimas... g.gif

su pedu skausmu susiduriu ir as. buna taip skauda kad vos paeit galiu, paskui prasivaikstau po biski ir nieko vel iki sekancio ilgesnio nevaiksciojimo... matomai ir as senstu jau, vistik virs 30 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozkutas @ 2011 12 21, 15:09)
su pedu skausmu susiduriu ir as. buna taip skauda kad vos paeit galiu, paskui prasivaikstau po biski ir nieko vel iki sekancio ilgesnio nevaiksciojimo... matomai ir as senstu jau, vistik virs 30  biggrin.gif

Su pėdų skausmu viskas aišku, bet man įdomiau pėdų degimo priežastys...
Atsakyti
nana ir del ko gi mums padai dega ? smile.gif
Atsakyti