QUOTE(Mille19 @ 2011 12 21, 15:38)
Sveikutės,
Kažkurioje iš ankstesnių temų greitomis perskaičiau apie cukrinį diabetą, dvasines ligos priežastis (nes pas Luis Hei ir pas Sinelnikovą labai mažai parašyta). Susirgo 5 metų vaikas, mano sesers šeimoje. Jei paskaityti daugiau - man rusiškai per sunku, geriau angliškai, jei kas galėtų ką nurodyti.
Ar aš galiu padėti artimam žmogui ligos atveju - kuom nors?
Aš tik pagalvojau - ar jūs asmeniškai pažįstate nors vieną žmogų, kuris gebėjo pasigydyti ir pasveikti nuo vadinamųjų neišgydomų ligų? (Pvz., Sinelnikovui nėra neišgydomų ligų.) Na, tarkim, atrado (ar jam parodė) dvasines priežastis ir jas susitvarkė, ko pasekoje pasveiko? Ar galima pasveikti sergant I tipo diabetu? (Ar net kitų autoimuninių ligų: išsetinė sklerozė, pvz.)
Ar visa tai tik ir lieka - knygose?
as asmeniskai pazistu, kas isgyjo nuo vezio, kam isoperavus po traumos dali smegenu, vissiskai viskas atsisatate. alergijos, sienlyge, trumparegiste. tai viska kas as pats zinau realei.
bet. neisgide ju niekas, jie patis dirbo sunkei ir pagijo patis. vat koks skirtumas.
\be abejo jos moke ir padejo, bet tesiog tik patis jie gali tai padaryt, ketinimu savo, ir darbais su savimi.