Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 9

QUOTE(ikeja @ 2011 12 13, 22:01)
sveiki, gal kas gali imesti nuoroda vykstanciu kursu-Vilniuj, dvasinems problemos spresti
aciu

Gal cia tiks:

http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2011 12 14, 00:01)
sveiki, gal kas gali imesti nuoroda vykstanciu kursu-Vilniuj, dvasinems problemos spresti
aciu

Konkrečiau rekomenduočiau:

http://www.dharma.lt...pavimo-studija/

Papildyta:
QUOTE(Alezee @ 2011 12 16, 22:16)

smile.gif
Atsakyti
Dažnai matau senus žmones trypčiojant vietoje, ypač vyrus. Paklausus ar skauda kojas, atsako: padai dega..kaži ką čia reiškia?
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2011 12 19, 08:40)
Dažnai matau senus žmones trypčiojant vietoje, ypač vyrus. Paklausus ar skauda kojas, atsako: padai dega..kaži ką čia reiškia?

Esu girdėjus, kad ši bėda susijus su stuburo bėdomis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 19, 13:38)
Esu girdėjus, kad ši bėda susijus su stuburo bėdomis.

Ne, ne su stuburo bėdom, iš praktikos žinau. O su kuo susijusi, deja, nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2011 12 19, 14:46)
Ne, ne su stuburo bėdom, iš praktikos žinau. O su kuo susijusi, deja, nežinau  unsure.gif

Tai ir aš žinau iš praktikos, nes degė pėdos mano draugei, kai ji turėjo bėdų su stuburo išvaržomis, buvo, degė ir mano mamai, bet tai nenuostabu, nes 80-ečių stuburai smunka ir sukelia visokių nepatogumų...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 19, 16:01)
Tai ir aš žinau iš praktikos, nes degė pėdos mano draugei, kai ji turėjo bėdų su stuburo išvaržomis, buvo, degė ir mano mamai, bet tai nenuostabu, nes 80-ečių stuburai smunka ir sukelia visokių nepatogumų...

Stuburas - aišku, mažai kuriam pagyvenusiam nėra problemų su stuburu. Turėsiu mintyje vieną atsakymą.
Kadangi to paties klausiau keliose vietose, tai vienas iš atsakymų buvo toks: "pėdų ligos simbolizuoja ateities baimę, nesugebėjimą žengti pirmyn gyvenimo keliu".
Gal čia toks bendras atsakymas, bet neaišku ką atsakyti senam žmogui, kurio ateityje jau nebe daug "kelių". Tikriausia, čia jau dvasininko pagalba reikalinga...
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2011 12 19, 20:16)
Stuburas - aišku, mažai kuriam pagyvenusiam nėra problemų su stuburu. Turėsiu mintyje vieną atsakymą.
Kadangi to paties klausiau keliose vietose, tai vienas iš atsakymų buvo toks: "pėdų ligos simbolizuoja ateities baimę, nesugebėjimą žengti pirmyn gyvenimo keliu".
Gal čia toks bendras atsakymas, bet neaišku ką atsakyti senam žmogui, kurio ateityje jau nebe daug "kelių". Tikriausia, čia jau dvasininko pagalba reikalinga...

Manai, dvasininkas pamasažuos tas pėdas? hihihi.gif
Mano pateiktais atvejais baimė dėl ateities atkrinta, nes abiems moterims ko jau ko, bet gyvenimo džiaugsmo netrūksta...Toks dalykas nuo metų nepriklauso...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 19, 16:01)

Štai kaip gražiai pamatėme, kad bendrų receptų visiems paprasčiausiai nėra. smile.gif . Ne tik vaistuose, bet ir diagnostikoj. Žmogus - tokia sudėtinga įvairialypė sistema doh.gif ("kas vienam šaunu, kitam - mirtis", kaip sako kaimyninė tauta biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2011 12 19, 21:49)
Štai kaip gražiai pamatėme, kad bendrų receptų visiems paprasčiausiai nėra. smile.gif . Ne tik vaistuose, bet ir diagnostikoj. Žmogus - tokia sudėtinga įvairialypė sistema  doh.gif ("kas vienam šaunu, kitam - mirtis", kaip sako kaimyninė tauta  biggrin.gif )

Man pačiai būtų įdomu sužinoti, kodėl tie padai dega, nes anksčiau nebuvau girdėjus apie tokią bėdą. Mamos, pamenu, klausiau, gal kurioje nors konkrečioje vietoje dega, ne, sako, visas padas...Bet neilgai ir jai taip buvo, ir mano draugei.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 19, 22:51)
Man pačiai būtų įdomu sužinoti, kodėl tie padai dega, nes anksčiau nebuvau girdėjus apie tokią bėdą. Mamos, pamenu, klausiau, gal kurioje nors konkrečioje vietoje dega, ne, sako, visas padas...Bet neilgai ir jai taip buvo, ir mano draugei.

Žinau 4 žmones su "degančiais" padais, bet visi tokie skirtingi, visais aspektais, nerandu tarp jų bendrumų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2011 12 19, 22:17)
Žinau 4 žmones su "degančiais" padais, bet visi tokie skirtingi, visais aspektais, nerandu tarp jų bendrumų...  g.gif

Dabar aš taip logiškai mėginu išmąstyti: dega padai, nes skubi kažkur? mastau.gif
Atsakyti