Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 9

QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 11 30, 16:47)
O organizmo ir skrandžio padidėjęs rūgštingumas -tai tas pats ar skirtingi dalykai?

Ne, tai ne tas pat, bet tampriai susyje
Skarndzio rugstinguma galima laikinai "uzgesinti", bet tai neissprendzia problemu.

Papildyta:
QUOTE(Safyrinė @ 2011 11 30, 16:39)
jau čia skamba kaip iš fantastinio filmo.  lotuliukas.gif Ir kiek jau tokių šventųjų ant mūsų svieto yra? Ar tas kuris mąsto teisingai (klausimas kas tai yra mąstyti teisingai) jau yra šventas?
Jei mes,paprasti mirtingieji,mąstysim teisingai-pagal vieną šabloną-ar tai bus teisinga? Kas mes tada tokiais tapsim? O kur žmogiškieji faktoriai. Kaip tu ,žmogau, išmąstysi teisingai,jei prieš tai nenusidėjai? Kaip atskirsi kas yra gėris,o kas ne.Jei to blogio nepatyrei....? Bet jei patyrei,vadinasi nusidėjai...mintimis,žodžiais, darbais... tai kas tas šventas? O kur paprastam žmogeliui dėtis... Galėčiau tęsti ir tęsti klausimų klausimėlių.

wow...va cia tai pokyciai, stai cia bent UGTELEJIMAS:) lenkiu zila galva pries tavo drasa ir stiprybe smile.gif Apkabinam tave ML
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 11 30, 15:51)

wow...va cia tai pokyciai, stai cia bent UGTELEJIMAS:) lenkiu zila galva pries tavo drasa ir stiprybe smile.gif Apkabinam tave ML

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 11 30, 15:47)
O organizmo ir skrandžio padidėjęs rūgštingumas -tai tas pats ar skirtingi dalykai?

Mane irgi domina ta savoka organizmo rūgštingumas . Gal galėtų kas paaiškinti kaip ją suprasti?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 11 30, 16:07)
Mane irgi domina ta savoka organizmo rūgštingumas . Gal galėtų kas paaiškinti kaip ją suprasti?

Čia tikriausiai kaip ir su skrandžio rūgštingumu g.gif jei skrandy per daug rūgščių,tai "ėda" skrandį.
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 11 30, 17:07)

Ikeliu keleta nuotrauku is zmogaus keliones i save keiciant mityba, nes pasijuto pavarges nuo alergiju, berimu, sanariu skausmo ir t.t.Sios nuotraukos atspindi fizinius pokycius, tik noriu perspeti, kad jo kelione i save neapsiribojo vien mityba, jis isliko tikejime, kad jis saugus net ir tokiose kritinese situacijose kaip uliniai ant ranku, berimas, niezejimas ir panasiai.Apie dvasines keliones i save bei keiciant mityba nerasysiu, nes mes jas zinom - puliniai - vidines pykcio sankaupos, odos berimai paprastai nesaugumas, sanariu skausmas siejamas su gyvenimo struktura ir t.t. Tokia fizinio kuno reakcija atsirado tuo metu kai jo uzrugstejes organizmas eme pasipildyti chlorofilu bei mineralais, enzimais , eme pereiti i sarmine bukle.

user posted image
O cia uzrugstejusio organizmo kraujo lasteles, kur molekules sulipe ir negali normaliai funkcionuoti

user posted image
Sioje nuotraukoje kraujo lasteles neutralios rugstingumo terpes

user posted image
Cia puliniai ant pirstu.Idomus faktas, jog tokie puliniai besivalant organizmui atsiranda tada kai zmogui yra teke vartoti antibiotiku nemazais kiekiais.Paprastai antibijotikus siuloma vartoti kai organzima apima infekcija , auksta temperatura ir t.t. Kas velgi rodo pykti, baime, pagieza , agresija

user posted image
sioje nuotraukoje pirstai jau gyjimo stadijoje

user posted image
Alerginiai isberimai

user posted image
O cia "kaltininkai" viso to ka zmogutis praejo ir pasveiko smile.gif bet tai tik dalis jo gyvenimoskos keliones.

user posted image
Sveiko ir skanaus maitinimosi smile.gif

Galima daryti daug ir labai daug kas link sveiko kuno, bet turim prisiminti ta fakta, jog geru noru nepakanka:) Daugiau apie tai irgi neberasysiu, nes nesu medike ir konsultaciju neteikiu, bet dalinuosi tuo ka pati patyrusi, nes esu praejusi ta pacia programa,. kuria naudojo ir sis vyrukas, tik nesugebejau issaugoti savo asmeniniu nuotrauku.Tai 90 dienu programa, kurios metu geriama 4 litrai, zaliu spalva ir ne tik ,sulciu:) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 30 lapkričio 2011 - 16:41
QUOTE(Safyrinė @ 2011 11 30, 16:39)
jau čia skamba kaip iš fantastinio filmo.  lotuliukas.gif

jokios fantastikos. panasus traukia panasu.
QUOTE(LinguLingu @ 2011 11 30, 17:38)
Daugiau apie tai irgi neberasysiu, nes nesu medike ir konsultaciju neteikiu, bet dalinuosi tuo ka pati patyrusi, nes esu praejusi ta pacia programa,. kuria naudojo ir sis vyrukas, tik nesugebejau issaugoti savo asmeniniu nuotrauku.Tai 90 dienu programa, kurios metu geriama 4 litrai, zaliu spalva ir ne tik ,sulciu:)  4u.gif

pastebejau, kad pasikeitet. bet man atrodo, kad kazkur nuklydot, taip jauciu.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 11 30, 17:43)

pastebejau, kad pasikeitet. bet man atrodo, kad kazkur nuklydot, taip jauciu.

Ir aš tą patį pastebėjau...Atsirado daug slepiamo šalčio...
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 11 30, 17:43)
jokios fantastikos. panasus traukia panasu.

bet tai ne atsakymas į prieš tai užduotus klausimus.
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 11 30, 16:38)

oi... huh.gif kaip baisu. ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 30, 18:58)
Ir aš tą patį pastebėjau...Atsirado daug slepiamo šalčio...

o aš pastebėjau kad tarp šitų daugtaškių seniai kažkas slepiasi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2011 12 01, 11:19)
bet tai ne atsakymas į prieš tai užduotus klausimus.

cia jusu klausimai, jus ir ieskokit atsakymu smile.gif
as ieskau atsakymus i savo klausimus.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 12 01, 11:27)
cia jusu klausimai, jus ir ieskokit atsakymu  smile.gif
as ieskau atsakymus i savo klausimus.

O as jauciu is jusu puses agresija blush2.gif ko anksciau nepastebejau
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2011 12 01, 11:50)
O as jauciu is jusu puses agresija blush2.gif ko anksciau nepastebejau

nereikia bijoti agresijos, ziaurumo, pykcio smile.gif tada ju nepritrauksite ir nuo ju nenukentesite.
Atsakyti