Sveikos. Kaip manote, kodėl vaikas gimsta su širdies yda? Kokių būtų minčių?
[QUOTE] Gluosnis.....mesedziai piktesni, bet tai nereiskia, kad jie savo pykti parodo...ir noriu dar karta pabrezti, kad pyktis, tokia pati sventa energija, kaip ir visos kitos....Bet mesa vis tiek yra geriausias energijos saltinis paprastam primytiviam zmogui. tai irodo tas faktas, kad zmones, gyvenantys siaureje valgo beveik vien tik mesa ir zuvi. mesa jiems nera piktumo matas, mesa jiems gamtos dovana.[QUOTE]
Kiek pamenu savo "mėsos rijimo vakarėlių" tai tikrai nebuvo mano dvasios ramybės laike. Tai buvo tikrai kovojimo laikas. Ir apie šiaurečius galėčiau pasakyt-i pataikyta į - 10, kadangi gyvenu čia karts nuo karto , mėsa- jiems reikalinga kaip dovana- išgyvenimui...
Kiek pamenu savo "mėsos rijimo vakarėlių" tai tikrai nebuvo mano dvasios ramybės laike. Tai buvo tikrai kovojimo laikas. Ir apie šiaurečius galėčiau pasakyt-i pataikyta į - 10, kadangi gyvenu čia karts nuo karto , mėsa- jiems reikalinga kaip dovana- išgyvenimui...
QUOTE(Dovaina @ 2011 11 28, 10:36)
Laba visoms! O ka galetumet pasakyt apie miomas gimdoje? Kokios priezastys to galetu buti? Dekoju is anksto.
Moterys, kurios pyksta ant vyro, su kuriuo gyvena, yra pilnos nuoskaudų, neretai turi miomų.
Prieš porą metų klausiau žolininkės A.Žvirblienės paskaitų ir pasiėmiau aplanką, kuriame sukaupta medžiaga apie miomų gydymą liaudiškomis priemonėmis. Didesnė jos dalis yra rusų kalba. (Gydymas varnalėšomis; vyšnių šakelėmis ir pelynais; burokėlių ir bulvių sultimis; beržo grybu bei ugniažole; vėžiais; refleksiniai taškai ir t.t.)
Jei kam labai reikia, galėčiau duoti atsišviesti.
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 28, 12:32)
Moterys, kurios pyksta ant vyro, su kuriuo gyvena, yra pilnos nuoskaudų, neretai turi miomų.
Prieš porą metų klausiau žolininkės A.Žvirblienės paskaitų ir pasiėmiau aplanką, kuriame sukaupta medžiaga apie miomų gydymą liaudiškomis priemonėmis. Didesnė jos dalis yra rusų kalba. (Gydymas varnalėšomis; vyšnių šakelėmis ir pelynais; burokėlių ir bulvių sultimis; beržo grybu bei ugniažole; vėžiais; refleksiniai taškai ir t.t.)
Vajezau, del vyro tikra tiesa... Aciu uz atsakyma!
O gydymo medziagos visai noreciau, nes operuotis kol kas dar nenoriu. Jus, kaip matau, vilniete? As irgi is Vilniaus. Kaip cia galima butu susitikt?
QUOTE(Dovaina @ 2011 11 28, 12:24)
Vajezau, del vyro tikra tiesa... Aciu uz atsakyma!
O gydymo medziagos visai noreciau, nes operuotis kol kas dar nenoriu. Jus, kaip matau, vilniete? As irgi is Vilniaus. Kaip cia galima butu susitikt?
Problema tokia rimta, kad siūlo operuotis?
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 28, 13:54)
Problema tokia rimta, kad siūlo operuotis?
Taip, siūlo operuotis, bet paliko spręsti man pačiai. Atseit dabar dar galima būtų išpjautyt viską gražiai, o vėliau, jeigu viskas labai suaugs, ''subujos,, teks šalint gimdą. Jokių kitokių būdų man, aišku, nepasiūlė ir sakė ateity tiktai blogės. Bet svarbiausia, kad aš jaučiuosi gerai, tfu, tfu, tfu, nei man kur ką skauda, nei maudžia ar pan. Todėl operuotis dar persigalvojau. O miomų turiu 6! Visos nuo 1,5-2,5cm... Iš vis kažkoks jovalas su ta sveikata darosi - lyg ir sveika, bet, kai pažiūriu, ogi nelabai ir ten kliba ir ten kliba...
Kalba sukasi ne tik apie maista, bet energija bei giluminius procesus, kurie maisto itakoje ima vystytis musu fiziniuose kunuose
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related
Kur problema kai asmuo turi alergija gyvunams ir nevisiems manau kad tai susije su to gyvnuno savininku kazkaip . Ar klystu ?
Ir dar gal galetumete priminti sinusito, sienliges, dulkiu erkutes priezastis ?
Geras draugas niekaip netiki tokiais dalykais, o sake nori pasveikti, Zinau, kad ne mano reikalas, bet jis mano deka pradejo keistis ir yra man dekingas, kad laime beldziasi i jo kiema
Ir dar gal galetumete priminti sinusito, sienliges, dulkiu erkutes priezastis ?
Geras draugas niekaip netiki tokiais dalykais, o sake nori pasveikti, Zinau, kad ne mano reikalas, bet jis mano deka pradejo keistis ir yra man dekingas, kad laime beldziasi i jo kiema
QUOTE(LinguLingu @ 2011 11 29, 23:23)
Bet kokia alergija yra bendras organizmo uzterstumas .
Bendra bukle siejasi su organizmo rugstingumu:)
Bendra bukle siejasi su organizmo rugstingumu:)
LinguLingu, čia gi DVASINĖS ligos priežastys, o Tu kuo toliau, tuo labiau viskame įžvelgi išorinias priežastis kaip maistas ir tt...
QUOTE(Tauri @ 2011 11 30, 01:39)
LinguLingu, čia gi DVASINĖS ligos priežastys, o Tu kuo toliau, tuo labiau viskame įžvelgi išorinias priežastis kaip maistas ir tt...
Todel, kad pavargau kalbeti apie viena ir ta pati.Jauciuosi p[risidejusi prie sioje temoje besirenkanciuju ISLEPIMO Dar priminsiu, jog pagrindinis dalykas toks kaip musu mityba yra grystas tomis paciomis dvasinemis priezastimis, tik ar kas apie tai garsiai kalba? Ar kas susimasto? Viskas daug paprasciau nei mes galvojam.Sudetinga pasidaro kai ego "iesko atsakymu" .Esme ne zinojime.Esme tame ka mes su tuo "zinojimu darome".
P.S. O ir maistas yra labai vidinis dalykas...
Jei mes esam daugialypes butybes, manyciau reiketu aiskintis ne tik dvasines, bet ir psichologines bei emocines priezasti tuo paciu atkreipiant demesi ir i iprocius bei pasauleziura, pasaulio pajautima.
Tie, kas gydo kad ir vezi , ima vis garsiau kalbeti apie sielos bei kuno tampru rysi.As tikiu, jog yra pats laikas kalbeti garsiai apie tai, kas mus zlugdo - menkas tikejimas, nes dar mazesnis ismanymas.Todel savisvieta yra butina
http://masterkey2goo...reversible.html
Stai kad ir si nuoroda:
http://masterkey2goo...-to-remedy.html
Tai galima pritaikyti ne tik fizinei buklei, bet ir dvasinei plotmei
O stai cia, zemiau esancioje nuorodoje akyvaizdziai matosi esme to ka parasiusi auksciau :
NEPATINGEKIM ISSIAISKINTI:
http://peacetoallsouls.blogspot.com/
Atkreipkim demesi i dvi nuotraukytes kuriose nupaveiksluotos kraujo lasteles.Pirmuoju atveju jos sulipe ir is to atsiranda negalia, o zemutineje kraujas svarus, sarminis
Dar pasikartosiu, jog yra visiskas ir pilnas rysys tarp to kaip mes save suvokiam, to kaip mes matom mus supanti pasauli , tikejimo ir informacijos, kuria velgi atsirenkam del visu auksciau paminetu priezasciu