Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 9

QUOTE(LinguLingu @ 2011 11 13, 18:34)
Mieloji, isivaizduok jog nusiperki nama...

Ačiū Jums, taip pat ir už kreipinį, jis labai šiltai nuteikia.. 4u.gif alegorija aiški ir suprantama, tik kaip atsikratyti primygtinio negalėjimo tuo užsiimti, jausmo, jog neprivalau to daryti, kad tai pernelyg neįmanoma, jog jis nesutvarkomas, neatkuriamas, ir ne toks, kokio norėčiau.. arba yra dalykų, kurių nemoku sutvarkyti, o už mane to nieks irgi nepadarys.. tuo tarpu įsigyti naujo nieks galimybės nesuteikė. huh.gif
ir kokios yra tos nuodėmės plačiąja prasme, apie kurias vaižgantė kalbėjo? nepaisant tų, apie kuriuos kalba krikščioniški įsakymai.. pyktis, nesugebėjimas atleisti, kaltė, nesugebėjimas priimti savęs ir gyvenimo tokių, kokie jie duoti?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etcetera: 13 lapkričio 2011 - 18:45
QUOTE(etcetera @ 2011 11 13, 19:37)
Ačiū Jums, taip pat ir už kreipinį, jis labai šiltai nuteikia..  4u.gif alegorija aiški ir suprantama, tik kaip atsikratyti primygtinio negalėjimo tuo užsiimti, jausmo, jog neprivalau to daryti, kad tai pernelyg neįmanoma, jog jis nesutvarkomas, neatkuriamas, ir ne toks, kokio norėčiau.. arba yra dalykų, kurių nemoku sutvarkyti, o už mane to nieks irgi nepadarys.. tuo tarpu įsigyti naujo nieks galimybės nesuteikė.  huh.gif
ir kokios yra tos nuodėmės plačiąja prasme, apie kurias vaižgantė kalbėjo? nepaisant tų, apie kuriuos kalba krikščioniški įsakymai.. pyktis, nesugebėjimas atleisti, kaltė, nesugebėjimas priimti savęs ir gyvenimo tokių, kokie jie duoti?..

Puikiai suprnatu ka tu isgyveni - buvau ten, perejusi ugni, vandeni ir varines triubas. Sutinku ir su tuo, jog labai sunku - asmeniskai mano kelione i sviesa prasidejo nuo suvokimo, jog isaugau savo tikejima kaip kudykis isauga savo rubeli...tada emiau svarstyti nuo ko pradeti.Atejo suvokimas ko noriu, tada emiau galvoti kaip tai atlikti.Bet visa tai dariau pati viena, nes tuo metu neturejau jokio palaikymo isskyrus savo mazamete dukraite:) Ji ir buvo mano saules spindulelis:)

Laikiausi uz jo kaip uz siulo galo, kuris mane ir atvede i kryzkele, kur sutikau masaziste Nina. Na o ten visa istorija, ji ilga , o ir cia ne vieta tam. Vienas ka noriu paprasyti, kad pradetum stebeti kas tave pakelia, atgaivina, NURAMINA ir tai kultivuotum, kabintumeis i tai ir stengtumeis tai pratesti kiek galima ilgiau.O visa kas tave smukdo bei audrina, jaudina bei skaudina, rasytum ant atskiru popieriaus lapu ir parasiusi, padekojusi DIEVUI uz viska kas jau ivyko, vyksta ir dar ivyks, paparsciausiai ta lapa sudegintum ir paleistum pavejui...tai nesudetinga.Viliuosi jog pasidalinsi patyrimais bei isgyvenimais. Dar man labai padejo tai, jog leidau sau buti visokia, tokia, kokia mane mate kiti ir del to nustojau ant saves pykti:) Tam kartui tiek mes visos su tavimi mintyse ir MALDOSE wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
ačiū Jums labai....Lingulingu ir Vaizgante......

dabar noriu paklausti del saves:as negaliu nesioti vestuvinio ziedo.Man jo vietose darosi puslingas ratas vidineje puseje.Dedu tada ant kaires rankos zieda ir ten pasidaro pusles...zieda lengvai nusiimu nuo pirstu.Ziedas aukso ir sidabro aukso.Visa tai prasidejo nuo pavasario.As sukudau ir laisvai galejau zieda nesioti po sunelio gimimo,taciau ziedas kazko nenori buti ant pirsto.Gal cia susije su nesutarimais seimoje-vyru.Mes labai daznai berames del smulkmenu.as jau kartais ........
Padekite...man kazkoks sunkus periodas.....(darzelis prasidejo,gimtadienis 1201, kito vaiko vedimas i darzeli, ir vasari jau i darba).....?
Atsakyti
QUOTE(agnika @ 2011 11 14, 15:33)
Sveikos,

dabar noriu paklausti del saves:as negaliu nesioti vestuvinio ziedo.Man jo vietose darosi puslingas ratas vidineje puseje.Dedu tada ant kaires rankos zieda ir ten pasidaro pusles...zieda lengvai nusiimu nuo pirstu.Ziedas aukso ir sidabro aukso.Visa tai prasidejo nuo pavasario.As sukudau ir laisvai galejau zieda nesioti po sunelio gimimo,taciau ziedas kazko nenori buti ant pirsto.Gal cia susije su nesutarimais seimoje-vyru.Mes labai daznai berames del smulkmenu.as jau kartais ........
Padekite...man kazkoks sunkus periodas.....(darzelis prasidejo,gimtadienis 1201, kito vaiko vedimas i darzeli, ir vasari jau i darba).....?

Siaip jau pusles yra pykcio/agresijos zenklas...gal tikrai tinkamas laikas dabar perziureti savo bei seimos vertybes drauge su vyru? Pasistenkit issakyti ko tikites vienas is kito, tokiu budu bus lengviau sutarti del smulkmenu:)
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 11 14, 01:26)
Puikiai suprnatu ka tu isgyveni - buvau ten, perejusi ugni, vandeni ir varines triubas. Sutinku ir su tuo, jog labai sunku - asmeniskai mano kelione i sviesa prasidejo nuo suvokimo, jog isaugau savo tikejima kaip kudykis isauga savo rubeli...tada emiau svarstyti nuo ko pradeti.Atejo suvokimas ko noriu, tada emiau galvoti kaip tai atlikti.Bet visa tai dariau pati viena, nes tuo metu neturejau jokio palaikymo isskyrus savo mazamete dukraite:) Ji ir buvo mano saules spindulelis:)

Laikiausi uz jo kaip uz siulo galo, kuris mane ir atvede i kryzkele, kur sutikau masaziste Nina. Na o ten visa istorija, ji ilga , o ir cia ne vieta tam. Vienas ka noriu paprasyti, kad pradetum stebeti kas tave pakelia, atgaivina, NURAMINA ir tai kultivuotum, kabintumeis i tai ir stengtumeis tai pratesti kiek galima ilgiau.O visa kas tave smukdo bei audrina, jaudina bei skaudina, rasytum ant atskiru popieriaus lapu ir parasiusi, padekojusi DIEVUI uz viska kas jau ivyko, vyksta ir dar ivyks, paparsciausiai ta lapa sudegintum ir paleistum pavejui...tai nesudetinga.Viliuosi jog pasidalinsi patyrimais bei isgyvenimais. Dar man labai padejo tai, jog leidau sau buti visokia, tokia, kokia mane mate kiti ir del to nustojau ant saves pykti:) Tam kartui tiek mes visos su tavimi mintyse ir MALDOSE  wub.gif

Ačiū, puikūs patarimai smile.gif
Atsakyti
Aciu...stengsimes daugiau issisakyti...

dar noreciau paklausti,kodel pakeite spalva musu vestuvines nuotraukos remelis .Jis buvo sidabrinis, o dabar pageltonavo..tai ivyko vasara.Kitiems kuriems dovanojome, nepakeite remeliai spalvos.
Atsakyti
QUOTE(agnika @ 2011 11 14, 15:33)
Sveikos,

O kaip kitos kūno dalys reaguoja į metalą? ausys į auskarus, riešai į metalines apyrankes, kaklas į metalinius papuošalus? g.gif gal sukūdus organizmas nusilpo tiek, kad išsivystė alergija? ir gal tas pats kūdinimosi procesas kaltas dėl santykių pablogėjimo? juk sakoma, kad alkanas (besikūdinantis) žmogus yra piktas kaip širšė... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gliese @ 2011 11 15, 21:20)
O kaip kitos kūno dalys reaguoja į metalą? ausys į auskarus, riešai į metalines apyrankes, kaklas į metalinius papuošalus?  g.gif gal sukūdus organizmas nusilpo tiek, kad išsivystė alergija? ir gal tas pats kūdinimosi procesas kaltas dėl santykių pablogėjimo? juk sakoma, kad alkanas (besikūdinantis) žmogus yra piktas kaip širšė... g.gif

as jau nuo vasaros valgau viska....nesikudinu.....nensioju kokiu kitu ziedu..o auskarus galiu ir metalinius, ir sidabrinius nesioti.

o del remelio.Tas remelis yra pas mano mama,pas vyro mama bei mano teti ir kriksto tevus nepakito.
Geda.....nesuprantu....
Atsakyti
prisiminiau,negaliu ant kairės rankos nešioti auksinių žiedų, juoduoja pirštai. Dešinė ne ax.gif
Atsakyti
O aš negaliu ant kaklo nešioti šaliko, negaliu golfo užsidėti, taip erzina kaklą, lyg smaugtų, kutentų, jei užsidedu, tai paskui tampau tampau tą kaklą, kad tik nesiliestų su oda doh.gif bet nei parausta oda, nei kitaip sureaguoja, tiesiog tas jausmas yra labai nemalonus, kai kas nors apvyniota aplink kaklą. Papuošalus galiu nešioti kaklo,o va kas naudinga-ne. Ar tai ir simbolizuoja kažką, ar čia tik tokia organizmo reakcija.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 11 16, 10:26)
O aš negaliu ant kaklo nešioti šaliko, negaliu golfo užsidėti, taip erzina kaklą, lyg smaugtų, kutentų, jei užsidedu, tai paskui tampau tampau tą kaklą, kad tik nesiliestų su oda  doh.gif  bet nei parausta oda, nei kitaip sureaguoja, tiesiog tas jausmas yra labai nemalonus, kai kas nors apvyniota aplink kaklą. Papuošalus galiu nešioti kaklo,o va kas naudinga-ne. Ar tai ir simbolizuoja kažką, ar čia tik tokia organizmo reakcija.

Hmm, kyla klausimas, kaip reikalai su gerklės čakra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 11 16, 11:26)
O aš negaliu ant kaklo nešioti šaliko, negaliu golfo užsidėti, taip erzina kaklą, lyg smaugtų, kutentų, jei užsidedu, tai paskui tampau tampau tą kaklą, kad tik nesiliestų su oda  doh.gif  bet nei parausta oda, nei kitaip sureaguoja, tiesiog tas jausmas yra labai nemalonus, kai kas nors apvyniota aplink kaklą. Papuošalus galiu nešioti kaklo,o va kas naudinga-ne. Ar tai ir simbolizuoja kažką, ar čia tik tokia organizmo reakcija.

Mano dukra taip pat nemegsta nuo gimimo nieko kas lieciasi prie kaklo. O ypac megstuku su aukstesniu kaklu negali nesioti:)Jaucia dirginima smile.gif

Papildyta:
QUOTE(agnika @ 2011 11 16, 09:25)
as jau nuo vasaros valgau viska....nesikudinu.....nensioju kokiu kitu ziedu..o auskarus galiu ir metalinius, ir sidabrinius nesioti.

o del remelio.Tas remelis yra pas mano mama,pas vyro mama bei mano teti ir kriksto tevus nepakito.
Geda.....nesuprantu....

GEdytis nera reikalo, svarbu jauti poreiki suvokti.Mano galva tai tik sutapimas.Musu protai tokei aktyvus, jog iesko paaiskinimo visur ir viskam. Tokiu budu nukreipiamas demesys nuo esmes. Juk konfliktai/nesutarimai prasidejo ne todel jog pagelto remelis, gal jis pagelto del visai kitu priezasciu, juk nepulsim sakyti, jog del to kad pagelto remelis, mes pykstames...tai prietaru lygmuo...svarbu jog suvoki kas vyksta, tad gali daryti isvadas ir keisti tai kas atgyvene ir nebetarnauja santykiams.
SIEkime pazinti savasias sirdis ir maziau sirgsime, maziau bus visokiu nesklandumu bei nesusivokimo smile.gif
Atsakyti