LiguLingu, pirmajai čakrai priklauso tik ta žarna, kuri nemyli hemorojaus
Na, gali galvą skaudėti, jei viduriai seniai užkietėję
QUOTE(LinguLingu @ 2011 11 11, 16:58)
Bet manau jog sutiksi, jog nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes:) suzinoti kas tai yra. PAstebiu tendencija, kad tie zmones kurie kluasia ir sulaukia greito ir paprasto atsako, paprastai toliau situacijos ir nezengia zingsnio:) Cia gaunais panasiai kaip kad "panizo man cia, pakasyk..." hehehe
Puikus penktadienio rytas, su kuo visas ir sveikinu
Puikus penktadienio rytas, su kuo visas ir sveikinu
Manau, kad netiesa. As kazkada buvau uzdavus klausima ir man buvo atsakyta kad ar pati domejaisi ar ieskojai. Taip, nuolat ieskau, bet turbut jus kaip niekas kitas zinot kad dvasinis kelias toli grazu ne pats lengviausias, ir tie ieskojimai vyksta nuolat, as savojo atsakymo kol kas neradau nors pasiknisusi ankstesnese temose kai ka naujo ir issiaiskinau. Ka noriu pasakyti, tai kad kartais tiesiog reikia zvilgsnio is salies, kartais ir vienas zodis uzveda ant minties ar daug ka keicia
O toje nuorodoje nelabai ka supratau, tik tai kad kiekviena liga atitinka tam tikra cakra
Neteisingai karpote nagus. Netinkama avalynė.
QUOTE(Tauri @ 2011 11 12, 14:24)
Kiek seku temą kažkaip neatsimenu ar buvo toks klausimas. Ką reiškia įaugę nagai? Kai įauga nagas tiek kairėj tiek dešinėj į kojų nykščius. Abu iš išorinės pusės (kairiajam nagui iš dešinės, o dešinajam iš kairės). Būčiau dėkinga už atsakymą.
L.Hay knygoje randu tik tiek, kad nagai simbolizuoja apsaugą. Nykštys, pasak L.Viilmos, yra tėvas
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 12, 16:15)
L.Hay knygoje randu tik tiek, kad nagai simbolizuoja apsaugą. Nykštys, pasak L.Viilmos, yra tėvas
Iauge nagai rodo, jog zmogus isgyvena susirupinima bei kaltes jausma del teises judeti pirmyn gyvenime. Koju nykstys rodo susirupinima del nereiksmingu smulkmenu.Patys nagai yra apsauga
AS TURIU DIEVO SUTEIKTA TEISE MAN JUDETI GYVENIME PIRMYN.
ESU LAISVA ESU MYLIMA
Papildyta:
QUOTE(loja5 @ 2011 11 12, 10:52)
Manau, kad netiesa. As kazkada buvau uzdavus klausima ir man buvo atsakyta kad ar pati domejaisi ar ieskojai. Taip, nuolat ieskau, bet turbut jus kaip niekas kitas zinot kad dvasinis kelias toli grazu ne pats lengviausias, ir tie ieskojimai vyksta nuolat, as savojo atsakymo kol kas neradau nors pasiknisusi ankstesnese temose kai ka naujo ir issiaiskinau. Ka noriu pasakyti, tai kad kartais tiesiog reikia zvilgsnio is salies, kartais ir vienas zodis uzveda ant minties ar daug ka keicia
O toje nuorodoje nelabai ka supratau, tik tai kad kiekviena liga atitinka tam tikra cakra
Loja5, as daznai pamastau apie tai kas lengviau - gyventi samoningai ar sirgti? IR atsakas visada vienas ir tas pats - laisva valia rinktis. O jei geriau isiskaitytum, tikiu jog suprastum ka parasiau - jauciu jog tada tas atsakas tave "uzgavo", kitu atveju to dabar neminetum.Teisi as ar ne, ne tame esme - esme KA TU SU TUO DARAI...
Kalbant apie lentele - yra nesudetinga atsirinkus pagal negalia chakras, pasieskoti jogos pratimu, skirtu darbui su chakromis - tempimo, atpalaidavimo pratimu, kuriu deka keiciama energetine struktura padeda augti tiek kunu tiek ir dvasioje
QUOTE(Tauri @ 2011 11 12, 15:24)
Kiek seku temą kažkaip neatsimenu ar buvo toks klausimas. Ką reiškia įaugę nagai? Kai įauga nagas tiek kairėj tiek dešinėj į kojų nykščius. Abu iš išorinės pusės (kairiajam nagui iš dešinės, o dešinajam iš kairės). Būčiau dėkinga už atsakymą.
pagal Viilma, nagas - langas i pasauli.
Например, у многих ногти пальцев врастают в мясо. Неправильно сострижены ногти, нельзя срезать с боков, - таково расхожее мнение. Это то же самое, как если бы надеть на глаза лошади шоры или запретить человеку подглядывать краешком глаза. Ноготь - это окно в мир, и если человека интересует именно то, что он видит, подглядывая краем глаза, ибо так он учится, как делать нельзя, то ноготь, разрастаясь вширь, как бы расширяет свое поле зрения. Если это вызывает боль, то подглядывание превратилось уже в шпионство, и ноготь учит: "Не суй свой нос в чужие дела, умерь свое непомерное любопытство, все равно Шерлок Холмс из тебя никогда не получится! А если получился бы, то мы продолжали бы расти и не мешали бы тебе в твоих действиях."
QUOTE(LinguLingu @ 2011 11 11, 17:28)
O as manyciau, jog SUSERGA, nes savo zodziu neissako del to, jog jauciasi, jog neturi autoriteto seimoje.
Nera tokio dalyko kaip "turi autoriteta arba jo neturi". Zmogus tik jauciasi neturys autoriteto, del vienokiu ar kitokiu priezasciu... wow, Gluosni
Nera tokio dalyko kaip "turi autoriteta arba jo neturi". Zmogus tik jauciasi neturys autoriteto, del vienokiu ar kitokiu priezasciu... wow, Gluosni
Yra net visas organas, kuris zmogaus kune simbolozuoja zmogaus autoriteta, ir tas organas gali sunykti, jei zmogus praranda savo autoriteta - tai uzkrucio liauka (thymus), kuri atsako uz imuniteta.
Papildyta:
Pries daug metu, kitam forume klausinejau ir gal metus laiko rasiau vienam zinanciam zmogui laiskus i az ir i pasta. Nei karto jis neatsake, kad klausimai kvaili, kad nenoriu zinoti ar ieskoti atsakymu pati. Kai tik pradedi, labai svarbu rasti palaikyma, bendramincius ir atspirties taskus.
Tik labai stiprus zmogus gali eiti vienas.
QUOTE(gluosnis @ 2011 11 12, 18:04)
Pries daug metu, kitam forume klausinejau ir gal metus laiko rasiau vienam zinanciam zmogui laiskus i az ir i pasta. Nei karto jis neatsake, kad klausimai kvaili, kad nenoriu zinoti ar ieskoti atsakymu pati. Kai tik pradedi, labai svarbu rasti palaikyma, bendramincius ir atspirties taskus.
Gluosni, Tu esi labai puikus žmogus
Laba Noriu paklausti, kokios gali buti dvasines lunatikavimo priezastys? Vienas artimas zmogus siandien pasidalino, kad lunatikiuoja... net eina miegodamas pas kaimynus... nieko neatsimena...
Aciu
Aciu