QUOTE(gluosnis @ 2011 11 11, 11:22)
nesvarbu ka kitas zmogus sako, daro, raso. jei as priimu tai asmeniskai, nors net ne man skirta- tai mano problema, jei as reaguoju jautraiai - mano problema, ne jo.
galima istobulinti bendravima, kalbejima iki beprotybes, kai kalbeti neuzgavus kita galesi tik apie ora, bet ir tuo atveju jei kitas pilnas stresu, kalbeti teks tik apie grazu ora, kitaip vis tiek sugadinsi jam nuotaika ir kuo nors uzkabinsi.
Papildyta:
nes jus matote blogi atskirai nuo gerio. kai matai visuma, tada nebaisu.
Butent apie tai kalba ir sukasi.Todel ir sakau, jog kiekvienas turim prisiimti atsakomybe uz tai kaip mes kalbam, mastom ir elgiames...
MES ir tik MES atsakingi uz musu reakcijas. Dar svarbiau ismokti tyleti tada kai viskas ka nori daryti tai kalbeti:) Nes jei jau mes esam VISUMA, VIENIS, tai ir bukim visuma, nebeaisku darosi is kur tas noras patarineti - daryk taip ir anaip , bet jokios atsakomybes uz patarimus. Tai paprasciausias nuomones primetimas, Gluosni
Papildyta:
QUOTE(luxede @ 2011 11 11, 14:12)
Laba diena,
Norejau jusu pasiklausti stai ko: mano mergaitei du metukai. Praeita ziema, o ir siais metais ji vis serga angina. Tik pagyjam ir vel is naujo. Kas tai galetu salygoti? Gal priezastys manyje?
Visko gali buti, jei jau iskilo klausimas.O siaip , jei atsiverstumet pirmaji sios temos puslapi, ten yra nuorodos i buvusias temas, kurias verta perskaityti jau vien del bendro issilavinimo:)
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 11, 11:49)
Bet kiek teigiamybių mūsų gyvenime, pvz., nepamenu, kada buvo toks gražus ruduo