QUOTE(Laikmė @ 2011 10 12, 20:48)
Labas,
Mano anukui 1m8 men.Kažkodel jis negali valgyti nesusmulkinto maisto.Pilna burna dantuku, bet nors truputį didesnis gabalelis ir vemia. Niekaip neismoksta kramtyti. Dukra vis ji bara ir kartu pergyvena kad jis viska isvemia, Sakau, kad nebark jo, jis nekaltas.Kazin cia gal kokia dvasine priežastis. Gaila ir anūkėlio ir dukros, abu iskankinti vemimo.
Mano anukui 1m8 men.Kažkodel jis negali valgyti nesusmulkinto maisto.Pilna burna dantuku, bet nors truputį didesnis gabalelis ir vemia. Niekaip neismoksta kramtyti. Dukra vis ji bara ir kartu pergyvena kad jis viska isvemia, Sakau, kad nebark jo, jis nekaltas.Kazin cia gal kokia dvasine priežastis. Gaila ir anūkėlio ir dukros, abu iskankinti vemimo.
Mano supratimu tai susyje su EMOCIJOMIS. Kai tai susyje negaliu pasakyti, bet zinau, kad kai "nesuvirskinam" emociju, mums trinka visa virskinimo sistema. Vertetu ieskoti priezasciu tiek teveliams,tiek ir senoliams. MEs pilni senu isgyvenimu, emociju, todel informacija patekusia su maistu jau yra sunku ne tik kad virskinti, bet ir nuryti. Bet svarbiausia tai jog mamyte nervuojasi!!! TAi ne tik kad nepadeda vaikuciui, bet ir apsunkina jo bukle.PAmastykit ko jus taip labai bijot - greiciausiai vaikutis blokuoja kazka, ka jus siunciat i aplinka.As dar ieskosiu knygose, nes tikrai yra kazkas, kas trukdo vaikuciui mokytis kramtyti, tik reikia rasti:) Ir nesirupinkti taip labai, nepykti ant mazulio