Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 9

QUOTE(Algyte @ 2011 11 10, 14:39)
Labai panasu i mane. Bet pradejus save kaltint tiesiogiai tik kazkokia panika apima.
Zinau. Bet girdejau, kad lietuviskai išversta be autoriaus zinios, pacios leidyklos sukurpta knyga, nuo kurios autorius atsiriboja. Ar teko skaityti/vartyti ir rusiska ir lietuviska variantus? ar ten tas pats? rusiska pdf tai turiu

Skaičiau abu variantus, buvo įdomu, kaip sekėsi išversti, Parulskio vertimas gana geras. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 11 10, 15:39)
Labai panasu i mane. Bet pradejus save kaltint tiesiogiai tik kazkokia panika apima.

Taip ir sirdis pradeda dauzytis, atsiranda aritmija. Bet toks patyrimas leidzia suprasti, pajusti kaip musu kunas reaguoja i musu mintis, ju keitima, kaip viskas vyksta ir kad kuno reakcijos priklauso tik nuo musu paciu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 10, 14:51)
Skaičiau abu variantus, buvo įdomu, kaip sekėsi išversti, Parulskio vertimas gana geras.  ax.gif

Aciu, paziuresiu bibliotekoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 11 10, 14:13)

Baime buti kaltu padidina kraujo spaudima. Galite pabandyti - pradekit save kaltinti ir kraujo spaudimas padides smile.gif

na,gluosni tavo patarimas ne į naudą. Jautriam žmogui su perdėtu kaltės ir baimės jausmu,tai gali sukelti panikos priepuolį. Reiktų gerai pagalvoti prieš rašant. Ne visi žmonės moka kontroliuoti savo mintis bei organizmo reakcijas į jas.
O tam kas klausė dėl kraujo spaudimo,siūlau tokiais patarimais nesivadovauti,nes galit sau pačiai tik dar labiau pakenkti.
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 11 10, 16:10)
na,gluosni tavo patarimas ne į naudą. Jautriam žmogui su perdėtu kaltės ir baimės jausmu,tai gali sukelti panikos priepuolį. Reiktų gerai pagalvoti prieš rašant. Ne visi žmonės moka kontroliuoti savo mintis bei organizmo reakcijas į jas.
O tam kas klausė dėl kraujo spaudimo,siūlau tokiais patarimais nesivadovauti,nes galit sau pačiai tik dar labiau pakenkti.

jei ieskai naudos sau ir savo kunui, taip. jei ieskai patirties, supratimo, tada galima. be to nemanau, kad kazkas aklai, tik todel, kad pasiuliau, puls bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 11 10, 16:01)
jei ieskai naudos sau ir savo kunui, taip. jei ieskai patirties, supratimo, tada galima. be to nemanau, kad kazkas aklai, tik todel, kad pasiuliau, puls bandyti  smile.gif

viskas priklauso nuo to koks žmogus tuo pasinaudos.
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 11 10, 15:56)
viskas priklauso nuo to koks žmogus tuo pasinaudos.

Jei žmogui bus lemta surasti tokią informaciją, tai jis ją ir suras, nesvarbu kaip ji būtų slepiama. Jei jam bus lemta ta informacija pasinaudoti, jis ja pasinaudos, nesvarbu, kaip jį bebandytų atkalbėti. Ir viskas atvirkščiai, jei bus nelemta, tai nelemta. Tad manau viskas savo vietoj ir laiku.
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 11 10, 17:09)
Jei žmogui bus lemta surasti tokią informaciją, tai jis ją ir suras, nesvarbu kaip ji būtų slepiama. Jei jam bus lemta ta informacija pasinaudoti, jis ja pasinaudos, nesvarbu, kaip jį bebandytų atkalbėti. Ir viskas atvirkščiai, jei bus nelemta, tai nelemta. Tad manau viskas savo vietoj ir laiku.

ar pačią kada nors buvo ištikęs rimtas panikos priepuolis? Kas tai per ATAKA? Ne toks,kaip aijajaj nagas nulūžo,atseit jau depresuoju ir panikuoju bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violencija: 10 lapkričio 2011 - 17:28
Violencija, išties nesuprantu, kodėl taip aštriai reagavai. Juk ir stipriai supykus pakyla kraujospūdis ir pradeda skaudėti galvą...
Aš KV temoje parašiau vieną savo sugalvotą vizualizaciją, o paskui pagalvojau, kad jeigu ją mėgins daryti žmogus, neturintis matymo, jis gali sau pakenkti...
Toks jau čia visas skyrius- reikia galvoti, ką skaitai ir ką taikyti asmeniškai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 10, 17:55)
Violencija, išties nesuprantu, kodėl taip aštriai reagavai.
i
todėl,kad siūlymas pradėti save kaltinti tam,kad pakiltų kraujospūdis,na...kiek kvailokas. Aš ką norėjau pasakyti,kad jautrus žmogus gali sau tik prisidaryti bėdos. Ir gluosnis,nuolat dalindama išties gerus patarimus ir pasidalindama įvairiomis citatomis,šiandie atrodo kaip iškritus iš medžio biggrin.gif (mano akimis žiūrint). Geriau jau atsigerti kavos nei sugalvoti save kaltinti.
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 11 10, 20:08)
i
todėl,kad siūlymas pradėti save kaltinti tam,kad pakiltų kraujospūdis,na...kiek kvailokas. Aš ką norėjau pasakyti,kad jautrus žmogus gali sau tik prisidaryti bėdos. Ir gluosnis,nuolat dalindama išties gerus patarimus ir pasidalindama įvairiomis citatomis,šiandie atrodo kaip iškritus iš medžio  biggrin.gif (mano akimis žiūrint). Geriau jau atsigerti kavos nei sugalvoti save kaltinti.

Viskas isiraso i musu "duomenu baze", taip pat ir elsperimentai su negatyvu (saves kaltinimas). Geriau bandymus atlikti (jei jau norisi kazka tikrint) Su kokias teigiamais dalykais.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 11 10, 18:17)
Viskas isiraso i musu "duomenu baze", taip pat ir elsperimentai su negatyvu (saves kaltinimas). Geriau bandymus atlikti (jei jau norisi kazka tikrint)  Su kokias teigiamais dalykais.

pabaigei mano mintį 4u.gif
Atsakyti