QUOTE(ragnez @ 2011 11 08, 16:20)
ta pati galima pasakyti ivairiais budais. vadinasi, pasirinkti zodziai atspindi poziuri i kalbama dalyka.
klausimas butu kodel? kodel as del (konkretaus iviykio) jauciuosi (kaip jauciuosi)?
padeda suvokimas, kad ivairus zmones i panasia situacija gali sureaguoti skirtingai. jei situacija ta pati, bet jausmai kyla skirtingi, vadinasi, jausmu priezastis - kaip zmogus vertina situacija.
jausmu negalima ignoruoti, "mokytis nejausti". jausmas - kaip laiskininkas, kuris atnesa zinia. reikia ta zinia priimti ir suprasti.
Ačiū... man kažkaip sunkiai sekasi
Tas žinias/pamokas suprasti. Atrodo, kad ieškau akinių, o jie ant nosies...
O gal forsuoju? Noriu, kad viskas būtų gerai ir teisingai jau dabar, vakar ir ryt...
Arba ką reikia padaryti, kad taip būtų...
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 08, 19:27)
Fate, esu perskaičius visas "Karmos diagnostikos" knygas. Vėlesnėse jis aiškina, kokių klaidų pridarė rašydamas pirmąsias. Manau, kad skaityti pirmąsias tris apskritai neverta...Dar vienas dalykas- skaitytoją labai veikia stipri šių knygų energetika, todėl dažnas, kaip pastebėjau, jas skaitydamas blogai jaučiasi...Yra dar vienas dalykas- kai skaitai, pradedi prisiminti visos giminės ligas ir... juos smerkti.
Trumpai tariant, jei jau esi perskaitęs 100-ą ezoterinių knygų, tada jau gali skaityti Lazarevą, jei ne- gali būti rezultatas kitoks nei tikiesi...
Tokia mano nuomonė.
Va va... labai panašiai jaučiuosi... Ačiū, už mintį
gal visgi padarysiu pertrauką šioms knygoms
QUOTE(Eugi @ 2011 11 08, 21:57)
o kaip jus matot ta kelia kurio noretume eiti?
Aš žinau savo norus, dėja, tai daugiau materialūs dalykai. Tada lyg suprasdama, kad tai nėra visiškai gerai "imu norėti" aukštesnių siekių (visiems sveikatos, laimės, meilės). Nežinau, ar pavyko išreikšti tai ką jaučiu...
Naktis buvo "smagi", tad prilindo klausimų
O virusines/infekcines ligas irgi įtakoja mūsų energetinių lygmenų pažeidimai? T.y. jeigu stiprus ir tyras, ir mylintis žmogus, tai lyg ir neturėtų sirgti pvz.: gripu, herpes virusu ir t.t.
Tada dar, o kas įtakoja pvz.: karpų atsiradimą ar herpes genitales? Nevaisingumą ar ankstyvą kūdikių mirtį?
Graži saulė šypsosi pro debesį