Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 9

QUOTE(Eugi @ 2011 11 06, 22:46)
vat, perskaiciau pora eiluciu ir viska supratau, o kiek temu reiktu permest kad pagaut kampa smile.gif
aciu!
bet as drysiu ne tik pasidalynt patyrtimi bet ir padet kiek galesiu,jeigu tik kam prireiks mano pagalbos smile.gif

Pasiruoškit diplomų kopijas- tuoj kai kurios skaitytojos pareikalaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 07, 00:06)
Pasiruoškit diplomų kopijas- tuoj kai kurios skaitytojos pareikalaus  biggrin.gif

smile.gif geras!
kas liecia mane ,as tikrai neisrasineju vaistu,nesiulysiu gert mano sumaisytu arbatu ar rukyt kaljano biggrin.gif
zinom ir gyrdejom apie viskoias sektas ir t.t.

o del diplomu turiu 2 aukstosios, bet kam jie? as niekad niekam ju net nerodziau,net nzn kur jie randasi..
gaut darba uztekdavo pabendraut ir supranti kad poperiuko to nereikia ..

suprantu kad zmones nores irodymu,fokusu smile.gif bet kas jaus sirdimi tas supras kur tiesa o kur melas ..
o del kitu .. -

netikinciu stebuklai neitikina, jie jos tik sugundo .
Atsakyti
ačiū visoms, kas atsakėte 4u.gif
Atsakyti
Su kuo susijęs staigus hemoglobino kritimas unsure.gif apetitas žvėriškas. ačiū..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 07 lapkričio 2011 - 21:11
QUOTE(Avocetė @ 2011 11 07, 21:11)
Su kuo susijęs staigus hemoglobino kritimas  unsure.gif apetitas žvėriškas.  ačiū..

1. Gyvenimo džiaugsmo trūkumas.
2. Sutrikęs virškinimas (jis trinka dėl neigiamų emocijų pertekliaus).
Atsakyti
Ka gali reiksti-kazkas su sanariais-traska ir metosi skausmas-suskausta koja, ranka, kita koja ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 11 07, 22:10)
Ka gali reiksti-kazkas su sanariais-traska ir metosi skausmas-suskausta koja, ranka, kita koja ir t.t. 4u.gif

Dėl traškėjimo gali būti kaltas vandens trūkumas. Sąnariai yra žmogaus lankstumas gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 07, 21:15)
1. Gyvenimo džiaugsmo trūkumas.
2. Sutrikęs virškinimas (jis trinka dėl neigiamų emocijų pertekliaus).

1. sergančiajam ar jo tėvams?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 11 07, 22:16)
1. sergančiajam ar jo tėvams?

Nebuvo paminėta, kas turi bėdą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 07, 22:18)
Nebuvo paminėta, kas turi bėdą  mirksiukas.gif

Mano vaikas
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 11 07, 22:23)
Mano vaikas

Vaikai perima iš mamos jos pasaulio matymą. Jei mama nesidžiaugia gyvenimu, normalu, kad vaikui yra anemija...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 07, 22:30)
Vaikai perima iš mamos jos pasaulio matymą. Jei mama nesidžiaugia gyvenimu, normalu, kad vaikui yra anemija...

doh.gif dėkui unsure.gif
Atsakyti