Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

QUOTE(Kap- @ 2011 10 17, 13:59)
cap carap, nu tiesiog įžeidinėdama kitus ir mane už liežuvio traukiat.. Juk pačios figūra nėra itin daili,a? Juk esat save rodžius:)

Skonis draugu neturi. Apskritai, jei zmogus kritikuoja ir kitu akimis jo paties figura ,,nera itin daili",tai jis jau negali reiksti kritikos?
Atsakyti
Kritika nuo įžeidinėjimo skiriasi..
Čia jau nuo mąstymo priklauso, bet aš kritikuoju tik tuomet, kai pati esu daugiau pasiekusi ar pranašesnė komentuojamoje srityje.
Atsakyti
QUOTE(Kap- @ 2011 10 17, 15:09)
Kritika nuo įžeidinėjimo skiriasi..
Čia jau nuo mąstymo priklauso, bet aš kritikuoju tik tuomet, kai pati esu daugiau pasiekusi ar pranašesnė komentuojamoje srityje.

thumbup.gif sutinku...as ir ... thumbup.gif
Atsakyti
Kap-, aš jau tikėjausi, kad ta durna diskusija jau baigta, bet ...
Ar aš jus įžeidinėjau? Įžeidžiau? Kaip ir ne g.gif . Negi jums neatsibosta kabintis prie mano žodžių? Man, pavyzdžiui, negražu nei tokios kojos, nei tokių kojų "sutaurinimas", tai ir pasakiau. O dabar vėl tas pats per tą patį doh.gif
Man negražu. Tai negi dabar turiu visoms atsiskaitinėti ir teisintis? blink.gif O savo figūra nesiskundžiu, jei jau jums rūpi. Proporcingas sudėjimas, KMI indeksas normalus, taip, kad mirksiukas.gif Kas dar? Viskas? Man kartais atrodo, kad kaikurios personos, tai tik ir laukia kokios progos užsikabint, kad galėtų ilgai eskaluot kokią nors temą be galo, be krašto doh.gif

Ta va, aš jau baigiau, o jei jau taip erzinu, kad negalit nutylėt, tai pasinaudokit elementaria sm funkcija "ignore" ir nebematysit nei manęs, nei mano komentarų. Paprasta.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 17 spalio 2011 - 14:32
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wilmuze @ 2011 10 17, 13:08)
user posted image

Stiliukas neblogas. Tačiau akiniai man šlykštūs. O ir batai tai doh.gif blink.gif Įdomu jie tik Lietuvoje į madą atėjo,ar ir kitur g.gif ?
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 10 17, 14:37)
Stiliukas neblogas. Tačiau akiniai man šlykštūs. O ir batai tai  doh.gif  blink.gif Įdomu jie tik Lietuvoje į madą atėjo,ar ir kitur  g.gif ?

Kas cia slykstaus klasikineje aviatoriu formoje? Sitam ziemiskai derinyje nelabai ziurisi, bet apskritai nesuprantu kuo jie slykstus.
Ai bet as nesupratau kodel ir batai ' blink.gif '
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 10 17, 15:37)
Stiliukas neblogas. Tačiau akiniai man šlykštūs. O ir batai tai  doh.gif  blink.gif Įdomu jie tik Lietuvoje į madą atėjo,ar ir kitur  g.gif ?

kiek pastebejau tokia batu mada ne tik LT... BET man sitas derinys kazkaip visai liux thumbup.gif na cia skonio reikalas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 10 17, 15:37)

Man akiniai patys sau gražūs, tiesiog šitai mergaitei jie visai netinka, lyg per dideli...
O šiaip daili mergina. Kepurė faina thumbup.gif

Ir nustokit prie cap carap kabinėtis... Jau ne pirmą kartą matau - ji tik pasako savo nuomonę, o nepritariančios, kad užpuls... doh.gif
Atsakyti