Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

QUOTE(cap carap @ 2011 10 16, 19:41)
aš nesikabinėjau, aš žvengiau lotuliukas.gif
nieko normalaus  kai lankas  tarp kojų nuo nusikūdinimų irnesakyk.gif

o ji nusikūdinųsi? O gal ji tokia yra. Keistas jūsų požiūris.Jei mergina liekna, vadinasi ji kūdinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 10 16, 20:43)
O kas tokio juokingo? Ar pati tiek tobula, kad juokiates is kitu figuru?  cool.gif

Man juokinga kai kūda karvė įsivaizduoja esanti gazele. Dar "normalu", kai kokia niolikinė "išsilieknina" iki anoreksijų, bet kai moteris įžvelgia grožį anoreksijoj, tai arba graudu, arba juokinga. Man tai atrodo juokinga, tikiuosi savo nuomonę galiu turėti cool.gif

P.S. apie "tiesiog liekna". ten "nusikūdinusi" moteriškė ir tiek. Normalaus (tinkamo pagal kaulo struktūrą) svorio žmogus niekad neturės iš vidaus išgaubtų kojų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 16 spalio 2011 - 19:59
QUOTE(cap carap @ 2011 10 16, 20:50)
Man juokinga  kai kūda karvė įsivaizduoja esanti gazele. Dar "normalu", kai kokia niolikinė "išsilieknina" iki  anoreksijų, bet kai moteris įžvelgia grožį anoreksijoj, tai arba graudu, arba juokinga. Man tai atrodo juokinga, tikiuosi savo nuomonę galiu turėti  cool.gif

O Jus ja pazistat, ar is kur tokia informacija apie jos sudejima? Sudejimas toks gali but ir nebadaujant, daug kas priklauso ir nuo hormonu.
Gal kitos turetu juoktis is nustorejusiu karviu? Kodel juokingas tik vienas krastutinumas? g.gif Savo nuomone galejot pasilaikyti sau, tema ne apie sudejima mirksiukas.gif Atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Sokate, tai gal pasilaikyk sau savo nuomonę. O jūs turit informacijos, kad hormonai? Nereikia būt genijum, kad matytum, jog tai nėra normalu. O jei norit, tai galit iš storų juoktis, man tai vienodai, jei tik jums norisi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 16 spalio 2011 - 20:02
QUOTE(cap carap @ 2011 10 16, 20:50)
Normalaus (tinkamo pagal kaulo struktūrą) svorio žmogus niekad neturės iš vidaus išgaubtų kojų.

laugh.gif vieni nusikudine kiti nesisneka. kaip kas moka taip tas soka bigsmile.gif

kokia rankine wub.gif
user posted image
Atsakyti
O tretiems laikas mokintis, nesneišlaikys egzų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2011 10 16, 21:01)
Sokate, tai gal pasilaikyk sau savo nuomonę. O jūs turit informacijos, kad hormonai? Nereikia būt genijum, kad matytum, jog  tai nėra normalu. O jei norit, tai galit iš storų juoktis, man tai vienodai, jei tik jums norisi  biggrin.gif

Pasilaikysiu, kai Jus pasilaikysit mirksiukas.gif
As nezinau nieko apie jos sudejima, kaip ir Jus, nors, jei Jus genijus, tai gal ir zinot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2011 10 16, 21:32)
http://3.bp.blogspot...etstyle6139.jpg

Nu čia tai šuva tarp kojų prabėgtų ir nėt jo būda neužkliūtų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 10 16, 21:05)
Pasilaikysiu, kai Jus pasilaikysit  mirksiukas.gif
As nezinau nieko apie jos sudejima, kaip ir Jus, nors, jei Jus genijus, tai gal ir zinot  cool.gif

PMS? bigsmile.gif
Šiaip, tai aš prie tamstelės nesikabinėjau, tai nėr čia ko putotis. Išsakiau savo nuomonę ir tiek. Jums netaikiau. Jei kažkam gražu perkarusios, tai gerai, kažkam rubuilės-puiku. Man gražu normalios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2011 10 16, 21:15)
PMS? bigsmile.gif
Šiaip, tai aš prie tamstelės nesikabinėjau, tai nėr čia ko putotis. Išsakiau savo nuomonę ir tiek. Jums netaikiau. Jei kažkam gražu perkarusios, tai gerai, kažkam rubuilės-puiku. Man gražu normalios biggrin.gif

Ne prie manes kabinejates, o prie merginos koju mirksiukas.gif
Atsakyti
savo pazistamu tarpe turiu tokiu zmoniu pas kuriuos taip pat didelis tarpas.. ir jie nei kudinasi nei turi problemu su hormonais... tiesiog blogai issivyste kaulai.. ir cia jau priklauso ne nuo pacio zmogaus... tad tai prilygsta saipymuisi( patebejimui ar kaip jus ten issireiskete) kaip is zmogaus invalido vezimelyje..
Atsakyti
Būtent cool.gif
...

O prie ko čia vežimėliai? g.gif Juk ne apie rachitą kalbam ar kokią kaulų ligą. Šiaip tai toms moteraitėms daugiau su galva, nei su kaulais probelmos. Tik tiek ir tenorėjau pasakyt.
...

temos net nebeplėtosiu, nes beprasmiška ir vėl nuves prie eilinių rietenų irnesakyk.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 16 spalio 2011 - 20:45