Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

blogas
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 22, 07:59)
suknytė tikrai daili ir realiai atrodo, bet rankinė tai feeee  unsure.gif
ir šiaip, ta Versace kolekcija tokia laabai jau kičinė gali atrodyt, nepavykus suderint. Prancūzijoj ją tik juodukės ir siaubė, maišais tiesiog tempė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Manau, kičinė, jei nešiot taip, kaip ant podiumo pateikta buvo. Nors ir ne mano skonio ta kolekcija, bet suderinus viskas gerai gali atrodyti. O juodukės graibsto, nes tokie ryškūs tonai, raštai ant tamsios odos pasakiškai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 11 22, 20:03)
Manau, kičinė, jei nešiot taip, kaip ant podiumo pateikta buvo. Nors ir ne mano skonio ta kolekcija, bet suderinus viskas gerai gali atrodyti.

būtent tą ir norėjau pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 21, 16:42)
šita mergina dieviško grožio wub.gif

as gal pasirodysiu nepopuliari, bet man tik kai kuriose nuotraukose ji grazi. Antakiai jos kliuna. Per stori ir per ryskus ax.gif

Atsakyti

user posted image
[/quote]

labai graži wub.gif įsimylėt galima lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2011 11 22, 22:01)
as gal pasirodysiu nepopuliari, bet man tik kai kuriose nuotraukose ji grazi. Antakiai jos kliuna. Per stori ir per ryskus  ax.gif

OF, betotačiau..
o aš manau, kad prie jos veido bruožų kitokie ir netiktų ax.gif man ji šiek tiek į Denise Richards panaši. smile.gif pas pastarąją, beje, irgi stori antakiai.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 11 23, 00:52)
OF, betotačiau..
o aš manau, kad prie jos veido bruožų kitokie ir netiktų  ax.gif man ji šiek tiek į Denise Richards panaši.  smile.gif pas pastarąją, beje, irgi stori antakiai.

panasi i Denise, bet man ir ji negrazi schmoll.gif ir jos antakiai kliuna hihihi.gif Net mano vyras kazkada pasake, kad jos antakiai kaip vyro ax.gif ups...dabar jau tikrai uzmetysit pomidorais biggrin.gif
Atsakyti
O man labai grazi, laaaabai wub.gif ir antakiai labai grazus, man nieko ner baisiau kaip iki siulo ispesioti antakiai, bet koki veida sugadina
Atsakyti
Sutinku, labai graži mergina wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2011 11 23, 00:05)
panasi i Denise, bet man ir ji negrazi  schmoll.gif  ir jos antakiai kliuna  hihihi.gif Net mano vyras kazkada pasake, kad jos antakiai kaip vyro  ax.gif ups...dabar jau tikrai uzmetysit pomidorais  biggrin.gif

kodėl užmėtysim, čia tik jūsų nuomonė, kuri gali skirtis nuo kitų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 11 23, 09:03)
O man labai grazi, laaaabai wub.gif  ir antakiai labai grazus, man nieko ner baisiau kaip iki siulo ispesioti antakiai, bet koki veida sugadina

as manau viskas turi buti su saiku. Graziausia kai nei per daug nei per mazai mirksiukas.gif siulai ir man nepatinka schmoll.gif

QUOTE(Tutia @ 2011 11 23, 16:37)
kodėl užmėtysim, čia tik jūsų nuomonė, kuri gali skirtis nuo kitų. smile.gif

drinks_cheers.gif
Manau tema baigta, laukiam nauju nuotraukyciu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amie: 23 lapkričio 2011 - 17:56
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti