Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

QUOTE(himalaia @ 2011 11 17, 22:42)
Kokia gera idėja su tuo blizgančiu liemenuku  bigsmile.gif

Man irgi žiauriai patiko smile.gif Kaži kur tokį nebrangiai galima būtų įsigyti?...

To šokoladinio vaikino stilius man nerealus, negaliu atsigrožėti
Atsakyti
QUOTE(Pasaka @ 2011 11 13, 23:14)
Naujos Versace kelnes ir papuosalai is H&M

O ZIURIU CIA H&M NAUJOJ KOLEKCIJA "VERSACE" bigsmile.gif

http://www.hm.com/de...es/6101_webb_57
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 11 18, 11:13)
Pritariu  biggrin.gif tik man džinsai nieko, o palaidinė nea  schmoll.gif Bet švarkiukas labai fainas  smile.gif

tokia panaši striukė buvo šiemet River island kolekcijoje,bet išpirkta jau,štai taip atrodė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokus: 18 lapkričio 2011 - 12:28
QUOTE(rokus @ 2011 11 17, 22:36)
koks gražus švarkelis,gal kas žinote kur butu galima tokį įsigyti,ar kažką panašaus? wub.gif  wub.gif  wub.gif

Siaip sita striuke SILVIAN HEACH firmos, bet internete nematyti.

pgituke, buvo ir idomiausia, kad dar pasirodant tai kolekcijai parduotuvese, blogeres, kurios dalyvavo Versace kolekcijos pristatyme New Yorke, gavo ir tu rubu is anksto...
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2011 11 17, 20:35)

Na jei toks Vilniaus gatvėmis lakstytų su tom ružavom tapkėm doh.gif nors esu mačius vyriški einant į Senukus su šiek tiek panašiom minkštom tapkėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal zmogus pamirso persiauti, taip ir isejo su slepetem i senukus lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 11 18, 16:57)
Gal zmogus pamirso persiauti, taip ir isejo su slepetem i senukus  lotuliukas.gif

man vieną kartą buvo, kad ryte skubėdama ir apsimiegojus su šlepetem išėjau doh.gif bet lauke, vos išlindus iš laiptinės, pajutau vėsumą ir pamačiau, kame čia reikalas... ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

Mergaite tai kaip ish miegamojo ishejus.Nuo a iki z: apatinukas, pasijonis, svarkelis is naktiniu komplekto ir net batai/slepetes buduarines, su pukeliais smile.gif Cia gal koks teminis vakarelis? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 18 lapkričio 2011 - 23:30
kedai cia tokie biggrin.gif user posted image
pamenu pirma karta gyvai kai pamaciau tai irgi nesupratau kas cia per daiktas biggrin.gif iki siol ju paskirtis neaiski biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti