Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

QUOTE(mandy* @ 2011 10 13, 05:21)
labai gražu  wub.gif

pritariu wub.gif
Atsakyti
zazuna ačiū už video, su malonumu pasižiūrėjau, žaviuosi tokiais žmonėmis, siektinas pavyzdys smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Paskutinis fainas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2011 10 12, 22:26)
Gal dar atsimenat, kai buvo įmestos senjorų street styl'ų nuotraukos?

Šios moterys, man yra tiesiog tobulybės - tobulos, savito ir nuostabaus stiliaus,  "Indian'os Jones".

O Dieve, kaip grazu!!!! bigsmile.gif Kokios grazios moterys, kaip reikia ismokt taip nugyvent ir pasiekti tokia stiliaus tobulybe? Tiesiog pribloske ta 99 metu moteris - tokia sviesi, grazi, guvi, pilates lanko thumbup.gif . O ta butiko savininke?
Faktas vienas - pupos taip nesensta, turi nuolat dirbti su savimi, tobulinti skoni, dometis, matuotis, ziuret, kas tinka ir kas ne. Vien rubais to nepasieksi - sios moterys turi daug pozityvo, vidines energijos, smalsumo ir aistros gyvenimui. O kaip kitaip - kiekviena diena juk reikia puostis kaip i svente
Aciu uz ikvepima, Zazuna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 10 12, 18:39)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2011 10 13, 00:26)
Gal dar atsimenat, kai buvo įmestos senjorų street styl'ų nuotraukos? Jei kuri susižavėjot?, o tikiu, kad taip ir yra, tai žvilgtelėkite į šiuos video:
1
2
3
4
...ir t.t.
Šios moterys, man yra tiesiog tobulybės - tobulos, savito ir nuostabaus stiliaus,  "Indian'os Jones". Buvau pakerėta, kai pirmąjį kartą išvydau jų nuotraukas, o dabar jau esu pakerėta iki negalėjimo. Žemai lenkiuosi šioms damoms ir spaudžiu dešinę fotografui.  thumbup.gif  wub.gif

nežinojau, kad yra filmukų smile.gif
esu užsižymėjusi to vyruko blogą
advanced style
Atsakyti
Goldfish, yra ir manau pasikuitus dar daugiau jų būtų galima aptikti. Taip, jo blog'as yra superinis, aš jį jau apie pora metų pastoviai tiesiog ryju akimis. Koks gėris ir super įkvepiantis penas akims ir sielai. bigsmile.gif
Atsakyti
Paltukas nerealus. wub.gif

user posted image

O tos bobulkos keistokai atrodo... Gatvėj pamatyčiau, tikrai atsisukčiau, nusišypsočiau, bet pagalvočiau, kad vis tiek pričiuožusios. biggrin.gif Tik ta 100-metė senučiukė labai simpatiška ir inteligentiška pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2011 10 13, 01:26)

Žiūrėdama šiuos video pagalvojau apie savo mamą. Elegantiška, pasitempusi, visada pozityviai nusiteikusi. Ir niekas niekada jai neduoda TIEK metų, kiek jai yra iš tiesų - visada daug mažiau. Dievaž, tikiuos, kad sulaukusi garbaus amžiaus būsiu tokia kaip ji. Ji - ir mano stiliaus ikona, ir gyvenimo mokytoja, ir daugelio darbų įkvėpėja. Džiaugiuosi, kad turiu į ką lygiuotis ir iš ko mokytis.
Atsakyti
QUOTE(>sunset< @ 2011 10 13, 21:23)

nu labai grazu wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti