Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

QUOTE(Armante @ 2011 11 17, 11:23)
joa, labai labai gaila,kad praeita tema istrinta, o ten buvo tokiu fainu derinuku su odiniais sijonukais  verysad.gif neissisaugojau.
jei kuri esat issisaugojus derinukus su odinukais, gal galetumet pakartoti? domina visi variantai  rolleyes.gif

keletas derinių su odiniais sijonukais:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 11 17, 11:44)
Zaraza, o ar esi macius filma 'New York, I love you'? Mano draugaite viena irgi pastoviai apie NY svaigdavo, kaip noretu ten gyventi, ypac Manhatane, bet po sio filmo sake poziuris pasikeite i priesinga puse [nors kaip suprantu filmas kaip tik turetu parodyti graziasias puses. Pati nesu macius, esu macius tik 'Paris, je t'aime'] smile.gif

Zinoma ax.gif As isvis ziuriu filmus, kurie filmuoti ten blush2.gif Pakvaisus as tiesiog biggrin.gif Tiesa, apie Paryziu filmas irgi eilej, bet dabar rasydama galvoju, gal visgi maciau g.gif Ten toks koliazas is atskiru istoriju ir Paryziaus rajonu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 17 lapkričio 2011 - 12:12
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 17 lapkričio 2011 - 14:18
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 11 17, 13:11)
Zinoma ax.gif As isvis ziuriu filmus, kurie filmuoti ten blush2.gif Pakvaisus as tiesiog biggrin.gif Tiesa, apie Paryziu filmas irgi eilej, bet dabar rasydama galvoju, gal visgi maciau g.gif Ten toks koliazas is atskiru istoriju ir Paryziaus rajonu?

Man regis,kad tas, seniai maciau jau smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(arktika @ 2011 11 16, 17:37)
O NYC buvau labai trumpam užsukus, ir įspūdis išliko tikrai nekoks.

Norėčiau Manhattane gyventi, bet su viena sąlyga... Jei būčiau labai labai turtinga biggrin.gif Nes nematau prasmės gyvenant nuskurusioj degtukų dėžutėj mokėti 3000$ nuomos per mėnesį ax.gif Ir taip, smirda žiauriai, viskas brangu, žmonių prisigrūdę. Bet charizma miesto nenuneigiama. Vis grįžtu ir grįžtu ten.

QUOTE(Eirwen @ 2011 11 17, 05:15)

Eina sau, kaip gražiai čia bigsmile.gif Taip ir įsivaizduoju, kaip plaikstosi sijonas einant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 17 lapkričio 2011 - 19:41
QUOTE(zaRAza @ 2011 11 16, 20:39)
Mano svajoniu miestas, nors dar niekad ten nebuvau. Net sirdi nsuspaudzia jo vaizdus pamacius, nes beprotiskai ten noriu blush2.gif Gal net visam gyvenimui biggrin.gif

Tai prasom prasom, kaimyne busi biggrin.gif

QUOTE(Soy @ 2011 11 17, 15:15)

eina sau kokios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2011 11 17, 19:43)
Tai prasom prasom, kaimyne busi  biggrin.gif

evelinki,o NY tikrai toks nerealus kaip filmuose rodo? biggrin.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
Prisidedu prie NYC gerbeju - todel ten ir gyvenu smile.gif man bent jau nesmirdi, ir kur nebrangu galima rasti, zodziu miestas kaip ir kiti-visko yra.
Atsakyti