Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

user posted image

Nors, pravertus blog'ą, radau derinių kurie oi, kaip nelabai. Bet šiaip daug gerų. smile.gif

user posted image
Atsakyti
O as i tos moters derinius negaliu ziuret doh.gif Ne del rubu, o del New York'o. Mano svajoniu miestas, nors dar niekad ten nebuvau. Net sirdi nsuspaudzia jo vaizdus pamacius, nes beprotiskai ten noriu blush2.gif Gal net visam gyvenimui biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Sita patiko, kazkaip jau nusibodo super duper pedantiski moteriski derinukai ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2011 11 16, 23:54)

Kai pamačiau šitą foto, net ašaros į akis pašoko unsure.gif nerealus panašumas į mano a.a. močiutę blink.gif wub.gif
O stiliukas super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 11 16, 20:39)
O as i tos moters derinius negaliu ziuret doh.gif Ne del rubu, o del New York'o. Mano svajoniu miestas, nors dar niekad ten nebuvau. Net sirdi nsuspaudzia jo vaizdus pamacius, nes beprotiskai ten noriu blush2.gif Gal net visam gyvenimui biggrin.gif

Faina moteris, man atradimas, užsuksiu į jos blogą dažniau smile.gif
O NYC buvau labai trumpam užsukus, ir įspūdis išliko tikrai nekoks. Taip, yra to žavesio, bet jo tokia maža dalelytė, kad nublanksta prieš tą visumą: šiukšlės, daug skurdo (išskyrus Manhataną), elgetų (pagrinde juodaodžių), miegančių tiesiog gatvėse arba gąsdinančių žmones metro, daug pilkų ir baisių aplinkinių rajonų, smarvė. O tas ištisai besigirdintis mašinų ūžesys, kuris tampa toks įprastas, kaip oštų jūra visai šalia ausies... doh.gif Net ir žmonių aprangos stilius pernelyg neišsiskiria, tik tokioje gausioje praeivių masėje ir stileivų sutinkama daugiau.. Apsilankyt faina, bet kaip gera pas mus LT smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 17 lapkričio 2011 - 01:12
QUOTE(Tutia @ 2011 11 16, 20:23)

šitas patiko ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaka: 17 lapkričio 2011 - 07:57
Pradejau sekti sia tema wub.gif kiek groziu issisaugojau wub.gif galvojau permesiu senesne dar tema, bet jau istrinta ziuriu sad.gif Imeskite ir is senesniu temu kokiu groziu jei turite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zumba @ 2011 11 17, 11:14)
Pradejau sekti sia tema wub.gif  kiek groziu issisaugojau wub.gif galvojau permesiu senesne dar tema, bet jau istrinta ziuriu sad.gif Imeskite ir is senesniu temu kokiu groziu jei turite blush2.gif

joa, labai labai gaila,kad praeita tema istrinta, o ten buvo tokiu fainu derinuku su odiniais sijonukais verysad.gif neissisaugojau.
jei kuri esat issisaugojus derinukus su odinukais, gal galetumet pakartoti? domina visi variantai rolleyes.gif
Atsakyti

Zaraza, o ar esi macius filma 'New York, I love you'? Mano draugaite viena irgi pastoviai apie NY svaigdavo, kaip noretu ten gyventi, ypac Manhatane, bet po sio filmo sake poziuris pasikeite i priesinga puse [nors kaip suprantu filmas kaip tik turetu parodyti graziasias puses. Pati nesu macius, esu macius tik 'Paris, je t'aime'] smile.gif
Atsakyti