Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

QUOTE(Solitario @ 2011 11 16, 01:10)
O galima sitos paneles bloga? smile.gif

Cia

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 16 lapkričio 2011 - 01:27
Kokia nuostabi camejos įdėta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 11 15, 21:44)
Man tai vaikinukas nesižiūri. Kelnės suglamžytos, maikonas nutampytas.. Prie tvarkingų batų ir tokios tašės.. Nžn, ar čia toks stilius? cool.gif

Jei manęs klausiat, tai neatsakysiu, nors. Gal maikė itin mėgiama, o kelnės tiesiog lievo audinio (greit lamdosi)

QUOTE(Tutia @ 2011 11 16, 12:03)
Biškiuką ne į temą (bet maždaug į tą pusę  biggrin.gif ), bet, merginos, jei patinka, gal galit spustelt Like čia: http://apps.alfa.lt/...iu-galerija/457 ? Ačiū aciuks.gif

Tai dabar per visas temas spaminsit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2011 11 16, 12:45)
Jei manęs klausiat, tai neatsakysiu, nors. Gal maikė itin mėgiama, o kelnės tiesiog lievo audinio (greit lamdosi)
Tai dabar per visas temas spaminsit? g.gif

Užsimerkit ir nežiūrėkit, Dieve mano. Moderatorė ištrins, jei norės, o kas jums darbo?
Atsakyti
mums tai jokio darbo, bet moderatore vargo daug tures jei uzmatys + jus baust turetu smile.gif
Atsakyti
Kokio dar daug vargo? Tris ar keturis postus ištrint? laugh.gif Nesiskelbiau aš visoj Supermamoj, jei ką. Beje, prašymas, sakyčiau, kai kuriose temose net gi labai į temą, pvz. Mango temoj. Rodau savo derinį ir klausiu, ar patinka. tongue.gif Panašu, kad jums gaila, ar ką, nes nelabai suprantu esmės, kad taip pergyvenat dėl moderatorės darbo, ar kad mane už tai nubaus.
Papildyta:
jau turbūt ir paskundėt kažkuri nubėgus. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 16 lapkričio 2011 - 17:43
QUOTE(Tutia @ 2011 11 16, 14:19)
Užsimerkit ir nežiūrėkit, Dieve mano. Moderatorė ištrins, jei norės, o kas jums darbo?

Negaliu, užknisa tas nuolatinis "kliančinimas" kur nepasisuki (tiek fb, tiek sm) nesibaigiantys kaulijimai. O dėl ištrynimų, tai kam rašot, jei ištrins? biggrin.gif

P.S. Blogai skundė, jei postai liko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 16 lapkričio 2011 - 18:17
na paskutine mergina ideta su visais savo deriniais tai is fantastikos srities wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2011 11 16, 18:16)
Negaliu, užknisa tas nuolatinis "kliančinimas" kur nepasisuki (tiek fb, tiek sm) nesibaigiantys kaulijimai. O dėl ištrynimų, tai kam rašot, jei ištrins?  biggrin.gif

P.S. Blogai skundė, jei postai liko  biggrin.gif

Ok, nebekaulysiu (užmušė laugh.gif), sorry, kad jus tai taip užknisa. happy.gif
Negalvojau, kad ištrins, nes kai kur tikrai į temą, pvz. Mango temoj ar net derinių. Kuom Blakstutė kitokia, įdėjus rubų koliažą į derinių temą? Norėčiau, įsidėčiau į parašą, ten tikrai nieks netrina, tiesiog įdėjau į paskutiniu metu labiausiai mano lankomas temas, kuriose daug narių, su kuriom forume bendrauju. Ir nematau nieko čia blogo. Jūs dar didesnes diskusijas ne į temą vystėt (pvz Second Hand'ų temoj), taip, kad prieš teisdama kitus, pirmiausia atsisukit ir į save. Nebenoriu plėtot diskusijos bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 11 16, 18:49)

nustokit iš supermamų forumo daryt supermažvaikių šou mirksiukas.gif Ji pasakė, o ana atsakė, o kita dar kažką.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu patiko man ta moterytė thumbup.gif

user posted image
puikiai "treninginės" kelnės suderintos bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image