Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

QUOTE(Sypsena @ 2011 11 11, 23:56)
jeigu neklystu jis yra stilistas ir i rubus ziuri, kaip i mena. Kiekvienas jo derinys, tai savotiska meno israiska. Jis drasiai zaidzia su formomis, detalemis spalvomis ir rastais. ne visi juk i apsirengima ziuri tik kaip i buda pridengti kuna ir atrodyti graziai  smile.gif  kai kuriems tai kai kas daugiau. kaip dailininkas isreiskia savo kuryba per paveikslus, taip sis zmogus - per rubus smile.gif

Na, jei ir stilistas/menininkas, tai man jo kūryba visai nepatinka ir tokia meno išraiška man nelabai priimtina. smile.gif ir tai tik mano subjektyvi nuomonė. smile.gif pvz., kokio Salvador Dali siurrealistinis menas man gražu, o šitas vyrukas, kaip jau minėjau, neskaniai žiūrisi.
Atsakyti
suprantama patinka/nepatinka, bet tokie išsireiškimai kaip vemt verčia kažkaip neskamba kalbant apie žmogaus stilių
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2011 11 12, 15:43)
suprantama patinka/nepatinka, bet tokie išsireiškimai kaip vemt verčia kažkaip neskamba kalbant apie žmogaus stilių

Skamba lygiai taip pat kaip ir posakiai "žiauriai gražu", "nuostabu" ar "baisu"
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2011 11 11, 21:54)
lady gaga gerbiu ne už drabužius ir darkymasi, bet už tai, kad sugebėjo pakilti taip aukštai nevaizduodama: I am so sexy so girly and men want me so much tongue.gif

Valio, atsirado mano akiratyje nors vienas žmogus, kuris išsako tokią pat, kaip mano poziciją. Nes dažniausiai jos nemėgsta vien dėl to, kad nemėgsta biggrin.gif Dar pridurčiau, kad ji turi tikrai gerą balsą (čiau jau offtop)
Atsakyti
Tai, kad balsas, jos pagrindinis pliusas, sakyčiau. thumbup.gif Nes jis labai, labai geras.
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu uz Andre J nuoroda. thumbup.gif kiek graziu dalykelius jis?? turi..smile.gif apskritai gal gatvej pamaciusi ir nesuprasciau, bet sios foto tiesiog zavi.. thumbup.gif
p.s.vaikino tokio tikrai nenoreciau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu ir užvedžiau diskusiją su tuo menininku biggrin.gif Bet aš prisidedu prie tų, kurios neprijaučia jam laugh.gif Pasižiūrėjus, nelabai suprasi vyras tai ar moteris, ir dar, kaip kažkas minėjo, kad jis sugeba suderinti skirtingus raštus tarpusavyje, tai mano nuomone, kad toli gražu jis tų raštų nesuderina, o padaro kažkokį tai jovalą blush2.gif Kad drąsu - faktas, bet nereiškia, kad visiems tai pasirodys skanu cool.gif
Atsakyti
Na pasisakysiu ir aš apie ta menininka,vyro tokio nenorėčiau,nors neisku kam jis labiau prijaucia,meniska siela,idomus stiliaus pajautimas,raštu,papuošalų ir visu kitu dalyku gylesnis suopratis,skoningas jovalas,nors ir nekiekvienam skanus.
Atsakyti
Na, kad jis vyras ar laikyti vyru draugu, nera net kalbos. Paprasciausiai meninkas, ono, "transvestitas". Bet l.super apsirenges, viska prisiderines. Neveltui dizaineris, stilistas. Nenustebciau, kad jis sau daug ka ir pats pasisiuves, pasidares papuosalus. Tikrai nera kad visi rubai bet kaip sumesti. Kiekviena smulkmena priderinta. Aisku toks isskirtinis "jovalas" ne kiekvienam patiks, bet paziureti idomu...
Atsakyti
Man labai patiko Andre bigsmile.gif Kai kurios šukuosenos, ornamentai ant antakių, aksesuarai wub.gif Žodžiu nors ir atrodo kaip pravalas, bet labai įdomu, daug originalių, fainų idėjų smile.gif
Tik va batai pas jį tai absoliuti tragedija biggrin.gif Gal vyrukas nedidelio ūgio, nes beveik visi batai ant platformų.
Atsakyti