Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

apskritai jisai turi talentą atrasti neįprastus daiktus, visokie švarkeliai, pakabukai, žiedai, kelnės ir viskas kitokių kirpimų įdomūs. Kuo toliau žiūriu tuo labiau jis man patinka
Papildyta:
šmaikštu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Įdomus vyrukas, tik man atrodo kai kur prifotošopinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 11 lapkričio 2011 - 20:04
Kad tam vyrukui fantazijos netruksta, tai sutinku biggrin.gif reikia lakios vaizduotes , kad tokiu nesamoniu sugalvotum, bet man apskritai tas poziuris - 'kuo durniau- tuo geriau' doh.gif na jau toks beviltiskas noras issiskirti.Tik va,estetikos labai truksta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 11 lapkričio 2011 - 20:27
nu laba diena, ko ko estetikos pas jį tikrai netrūksta, kitas klausimas ar visiems(-oms) pasiseka ją suvokti.
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2011 11 11, 13:33)
nu laba diena, ko ko estetikos pas jį tikrai netrūksta, kitas klausimas ar visiems(-oms) pasiseka ją suvokti.

drinks_cheers.gif Ir šiaip, viskas labai idealiai pas jį derinama. Tiek spalvos, tiek siluetai, tiek drabužių stilius. Jau kaip jis margumynus gerai derina, tai išvis bigsmile.gif
Čia va, pavyzdžiui. Nežiūrim, kad čia vyras, nežiūrim, kad ilgais blondiniškais plaukais, nematom degtukinių kojų, silueto, pačių drabužų ir batų. Vat tik į medžiagų raštą atkreipiam dėmesį. Trys skirtingi raštai, bet kaip dera tarpusavyje bigsmile.gif Net ne trys, keturi...
Tikrai iš jo daug ko galima pasimokyti. Aišku, viskas over the top, bet tame juk ir žavumas. Kai kur jau labai moteriškai atrodo, bet ai irnesakyk.gif gi ne vyro ieškom, o akis ganom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 11 lapkričio 2011 - 20:46
QUOTE(goldfish_ @ 2011 11 11, 21:33)

labas vakaras, as estetika suvokiu kaip visuma.
Na, o visada bus zmoniu kuriems patinka tokios nesamones (na zinoma cia mano asmenine nuomone smile.gif ), kitaip lady gagos ir kitokie freak'ai nesulauktu tokio pripazinimo
Atsakyti
lady gaga gerbiu ne už drabužius ir darkymasi, bet už tai, kad sugebėjo pakilti taip aukštai nevaizduodama: I am so sexy so girly and men want me so much tongue.gif
Atsakyti
Bon_Bon. įdėti faini, ypač paskutinis wub.gif

QUOTE(miss.elle @ 2011 11 11, 20:26)
Kad tam vyrukui fantazijos netruksta, tai sutinku  biggrin.gif reikia lakios vaizduotes , kad tokiu nesamoniu sugalvotum, bet man apskritai tas poziuris - 'kuo durniau- tuo geriau'  doh.gif na jau toks beviltiskas noras  issiskirti.Tik va,estetikos  labai truksta  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(miss.elle @ 2011 11 11, 20:50)
labas vakaras, as estetika suvokiu kaip visuma.
Na, o visada bus zmoniu kuriems patinka tokios nesamones (na zinoma cia mano asmenine nuomone  smile.gif  ), kitaip lady gagos ir kitokie freak'ai nesulauktu tokio pripazinimo

Turiu paminėt, kad Lady Gaga pripažinimo sulaukė (prisiminkim singlą "Just Dance", poto sekė "Poker Face"..) dar nebūdama tokia freak'ė. Buvo kažkuom išsiskirianti, originali, bet visai ne šokirouojanti. Šokiruot (turiu omeny aprangą, tas visas mėsos sukneles ir pan.) pradėjo tik savo "spindesio aukštumose". smile.gif Man Lady Gaga, jos freak'iškumas, tai patinka ir net labai, bet šitas vyrukas tai visiška tragedija, mano nuomone. Nepamirškim, kad žvaigždėms tai tam tikra įvaizdžio dalis, show, savęs pateikimas, kad būtum dar ir dar populiaresnis. O šis vyrukas.. Nežinau, ką jis čia nori parodyt. Bet nelabai ir žinot noriu, nes visai neskaniai žiūrisi. ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 11 11, 22:44)

drinks_cheers.gif
Turiu paminėt, kad Lady Gaga pripažinimo sulaukė (prisiminkim singlą "Just Dance", poto sekė "Poker Face"..) dar nebūdama tokia freak'ė. Buvo kažkuom išsiskirianti, originali, bet visai ne šokirouojanti. Šokiruot (turiu omeny aprangą, tas visas mėsos sukneles ir pan.) pradėjo tik savo "spindesio aukštumose". smile.gif Man Lady Gaga, jos freak'iškumas, tai patinka ir net labai, bet šitas vyrukas tai visiška tragedija, mano nuomone. Nepamirškim, kad žvaigždėms tai tam tikra įvaizdžio dalis, show, savęs pateikimas, kad būtum dar ir dar populiaresnis. O šis vyrukas..  Nežinau, ką jis čia nori parodyt. Bet nelabai ir žinot noriu, nes visai neskaniai žiūrisi.  ax.gif

jeigu neklystu jis yra stilistas ir i rubus ziuri, kaip i mena. Kiekvienas jo derinys, tai savotiska meno israiska. Jis drasiai zaidzia su formomis, detalemis spalvomis ir rastais. ne visi juk i apsirengima ziuri tik kaip i buda pridengti kuna ir atrodyti graziai smile.gif kai kuriems tai kai kas daugiau. kaip dailininkas isreiskia savo kuryba per paveikslus, taip sis zmogus - per rubus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2011 11 11, 20:32)
apskritai jisai turi talentą atrasti neįprastus daiktus, visokie švarkeliai, pakabukai, žiedai, kelnės ir viskas kitokių kirpimų įdomūs. Kuo toliau žiūriu tuo labiau jis man patinka
Papildyta:
šmaikštu tongue.gif
user posted image

O man tai vemt norisi tokių vaizdų prisižiūrėjus.. doh.gif
menas nemenas..estetika ne estetika..ir man dzin, kad čia spalvos ar raštai tobulai ar ne tobulai suderinti..koks čia vyras, jei pažiūrėjus net sąnarius nuo vaizdo suka biggrin.gif fuj bliamba, net kavos gert nebenoriu

ne veltui atsirado posakis "skonio reikalas"
Atsakyti

user posted image

Va tokius stilius pamačiusi gatvėje atkreipčiau dėmesį.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 11 12, 12:18)
O man tai vemt norisi tokių vaizdų prisižiūrėjus..  doh.gif
menas nemenas..estetika ne estetika..ir man dzin, kad čia spalvos ar raštai tobulai ar ne tobulai suderinti..koks čia vyras, jei pažiūrėjus net sąnarius nuo vaizdo suka biggrin.gif fuj bliamba, net kavos gert nebenoriu

ne veltui atsirado posakis "skonio reikalas"

drinks_cheers.gif Sutinku 100%.
Atsakyti