Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

QUOTE(Almost @ 2011 11 08, 16:40)
nepuoliau nagrinėt, su kokių brandų apranga ji. svarbu, jog atrodo smagiai  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 11 08, 16:19)
Jopsikmat as ir nesakiau, kad bendras vaizdas blogas lotuliukas.gif Tiesiog pastaba (net ne savo sugalvota) isreiskiau ir tiek. Vaizdas tikrai nesuprastetu su kad ir paprasta smeliava skarele be monogramu, ar ne? ax.gif

Aš supratau, ką norėjot pasakyt biggrin.gif O ar ji būtų apsirengus nors ir visus nefirminius rūbus ir sugebėtų atrodyti taip pat, būtų taip pat liux tongue.gif
Atsakyti
Gerai pagalvojus, tai jei rūbai (batai, rankinės, diržai ir t.t.) ne pačios daryti, tai visi turi vardą (gamintoją), tai jau taip sakant neieškokite dupcioj vinių skaičiuodami kiek gamintojų galima vilkėti/avėti/segėti biggrin.gif
Atsakyti
Ne visi gamintojai savo pavadinimus isorinej daikto pusej raso tongue.gif Parasiau nuomone (ne savo sugalvota), atleiskit, kad ja turiu, malonu, kad ja gerbiat lotuliukas.gif
Atsakyti
prisiminiau, buvo kazkas prie sitos merginos prisikabines, kad "jei rankine brandine, tai tipo mergina iskart jau stilinga"? biggrin.gif kazkaip daug kas pries garsius/brangius brandus - neva pasirodyt tik nori, nieko stilingo. toks kabinejimasis tikrai nekazka..jei tenai butu parasyta ne celine o mango, tai niekam neuzkliutu..

Zaraza, geriau tada rasykit savo nuomone biggrin.gif
Atsakyti
kiek stilingu zmoniu Vilniuje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neruse @ 2011 11 08, 03:32)
O tai kas tai panelei negerai, aš nesuprantu.

apranga ok, bet ji man labai antipatiska asmenybe ir tiek rolleyes.gif

del brand'u mergaites tai man liuks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 11 08, 19:23)
apranga ok, bet ji man labai antipatiska asmenybe ir tiek  rolleyes.gif

Man tai ji kažkuo panaši į Merūno merginą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2011 11 08, 22:13)

sits fainas labai butu jei ne tas leopradinis megztukas (nemegstu tokiu labai), bet sijonas su dirziuku kokie faini wub.gif
Atsakyti
paskutiniai faini deriniai, ypač tas rudas-juodas, omg, koks gražus swoon.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 11 08, 22:36)
paskutiniai faini deriniai, ypač tas rudas-juodas, omg, koks gražus swoon.gif wub.gif

teeeep thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti