Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

user posted image

Va cia man stiliaus klaida biggrin.gif Rankine Celine, dirzas Gucci, maikele Marc Jacobs, skarele LV, dzinsai vel bala zino kieno.. too much brendu vienu metu ax.gif
Papildyta:
user posted image

Mano sietka ax.gif Niekur kitur jos kaip tik pirkiniams det as ir nepanaudojau, berods ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 11 08, 14:38)

Va cia man stiliaus klaida biggrin.gif Rankine Celine, dirzas Gucci, maikele Marc Jacobs, skarele LV, dzinsai vel bala zino kieno.. too much brendu vienu metu ax.gif

o man labai gražiai ir stilingai mergaitė atrodo ax.gif
ir koks skirtumas ar Marc Jacobs, Gucci, Celine ir t.t. ar MANGO, ZARA, MISS SIXTY... ax.gif
Kita kalba, jei viskas fake, o jei ne - smagu, kad mergaitė gali sau leist tokius daiktus ax.gif
Atsakyti
Man irgi stilingai atrodo ir kažkaip nekreipiu dėmesio, ar ten visi brand'ai, ar ne. Gali ir iš second hand'ų viskas būt, bet svarbu galutinis rezultatas, o man tai jis čia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 08, 15:29)
oo geras, mano karoliai  bigsmile.gif  biggrin.gif

Norejau cituoti ir rasyti, kad saimitos sermuksniukai biggrin.gif
Atsakyti
Net kazkur skaicius esu, kad blogas tonas skirtingu dizaineriu kelis matomus zenklus ant saves vienu metu nesiot ax.gif Negaliu sakyt, kad bendras vaizdas blogas, bet as taip nenesiociau ax.gif Jausmas lyg ka butu turejusi vertingiausio, ta ir susikrove biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 11 08, 15:47)
Net kazkur skaicius esu, kad blogas tonas skirtingu dizaineriu kelis matomus zenklus ant saves vienu metu nesiot ax.gif Negaliu sakyt, kad bendras vaizdas blogas, bet as taip nenesiociau ax.gif Jausmas lyg ka butu turejusi vertingiausio, ta ir susikrove biggrin.gif

na, man čia tikrai nėra rėkiančios tos etiketės (išskyrus skarą). Suprantu, jei džinsai būtų išmarginti D&G monogramom, maikelės vidury didžiausias ARMANI štampas, rankinė dar kokiais ženkliukais. Kas nežino ir nesidomi, tikrai nesuprastų kad maikelė Marc Jacobs, diržas Gucci ir t.t. Rankinės ženkliukas man akių irgi nebado ax.gif

o jei turiu Gucci diržą, tai tikrai neprivalau ir kelnes, ir maikutę ir batus GUCCI avėt/dėvėt.
Be reikalo tu čia kabinėjies, tikrai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
o gal ant uzpakalio vienos bulkos D, o kitos G lotuliukas.gif Turint dirza gucci galiam ir kitoj aprangoj ji isivert biggrin.gif Skareliu smeliniu ir be monogrtamu yra ir derinio tikrai nepagadintu biggrin.gif Zinoma, neprivalai nuo galvos iki koju guciuota buti, bet jei jau brandai ant akiu, tai turetu tik vienas ir tas pats matytis biggrin.gif Ant maikeles stiupidovai yra uzrasas apacioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 11 08, 14:38)

Man šita panele viena iš smagiausiai atrodančių ir pastarųjų idėtų smile.gif Tikrai ne klaida tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 08, 14:29)
o man labai gražiai ir stilingai mergaitė atrodo  ax.gif
ir koks skirtumas ar Marc Jacobs, Gucci, Celine ir t.t. ar MANGO, ZARA, MISS SIXTY...  ax.gif
Kita kalba, jei viskas fake, o jei ne - smagu, kad mergaitė gali sau leist tokius daiktus  ax.gif

man ir ta panele labai simpatiskai ziurisi, tik rankine ne suoer cia tinka, bet nieko - uzskaitau smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 11 08, 16:09)
Man šita panele viena iš smagiausiai atrodančių ir pastarųjų idėtų smile.gif Tikrai ne klaida tongue.gif

Jopsikmat as ir nesakiau, kad bendras vaizdas blogas lotuliukas.gif Tiesiog pastaba (net ne savo sugalvota) isreiskiau ir tiek. Vaizdas tikrai nesuprastetu su kad ir paprasta smeliava skarele be monogramu, ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 11 08, 16:19)
Jopsikmat as ir nesakiau, kad bendras vaizdas blogas lotuliukas.gif Tiesiog pastaba (net ne savo sugalvota) isreiskiau ir tiek. Vaizdas tikrai nesuprastetu su kad ir paprasta smeliava skarele be monogramu, ar ne? ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o kam man ta paprasta smėlinė skarelė, jei namuose kabo smėlinė LV tongue.gif
Atsakyti
bet tai kokia ji faina, šypsosi kaip, patenkinta viskuo aplink. gražu matyt smile.gif
p.s. net jeigu prie tų brandų dar ir Converse prisideda, tai asmeniškai man nei šilta, nei šalta. nepuoliau nagrinėt, su kokių brandų apranga ji. svarbu, jog atrodo smagiai smile.gif
Atsakyti