Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

aha, ir aš likau nustebus, kad labai daug grožybių. thumbup.gif

Beje, čia ne visus sukėliau, bet daugumą. Čia daugiau: http://www.facebook....1...0740&type=3 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 06 lapkričio 2011 - 15:31
Iš komentarų facebooke prie Vilniaus style albumo:
Juokinga, vos ne puse zmoniu - dirbantys modeliai, viena dizainere, o gal net keletas. Taip iseina, kad paprastesni zmones nestilingi ;D

būtent kalbėdamos apie pilką masę turime galvoje paprastesnius žmones. Nes pvz. užsienio streetstyleriai tikrai ne visi yra dirbantieji mados pasaulyje, daug studentų, šiaip meniškų asmenybių, kurie rengiasi ne prasčiau nei prof. stilistai žmones aprengia. Kur visa tai pas mus? Tenka kasdien matyt studentiškas madas, tai stilingų panelių matau gal 2 iš labai daug.

Tiesa, vilnietiškame street style patiko visų vaikinų apranga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wgs: 06 lapkričio 2011 - 16:05
QUOTE(wgs @ 2011 11 06, 16:04)
Iš komentarų facebooke prie Vilniaus style albumo:
būtent kalbėdamos apie pilką masę turime galvoje paprastesnius žmones. Nes pvz. užsienio streetstyleriai tikrai ne visi yra dirbantieji mados pasaulyje, daug studentų, šiaip meniškų asmenybių, kurie rengiasi ne prasčiau nei prof. stilistai žmones aprengia. Kur visa tai pas mus? Tenka kasdien matyt studentiškas madas, tai stilingų panelių matau gal 2 iš labai daug.

Tiesa, vilnietiškame street style patiko visų vaikinų apranga smile.gif

Klausimas, kiek iš tiesų ten modelių. Kad dizainerė Ševiakovaitė yra, ir viena ryškesnių, visi matom. Kai kurie veidukai, apvalesnės figūros ar senesnis amžius - hm, klausimas, ar jie modeliai. Kai kuriuos iš jų asmeniškai pažįstu. Kita vertus, puslapio autorės atsakyma "Siuo metu esu nufotografavusi virs 70 zmoniu wink.gif kiek zinau yra tik viena dizainere ir keletas modeliu,kurie mano manymu irgi turi teise vadintis 'paprastais' zmonemis! As neskirstau zmoniu i modelius/dizainerius/stude​ntus ar verslininkus... O tiesiog fiksuoju ka matau wink.gif".

Aš pvz mieste matau tikrai labai daug stilingų žmonių. Keista, kad jūs nematot, ar matot mažumą. smile.gif
Atsakyti
Fantastiski Vilniaus derinukai! Valio!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Kaip nebūtų keista mūsiškiai vaikinai (bent jau man) daug stilingesni už paneles. g.gif
Atsakyti
va sita derini as esu isimylejus beviltiskai. nu nuo a iki z man jis tobulas wub.gif
user posted image
uztat i sita panele negaliu ziuret wacko.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 11 07, 16:50)
uztat i sita panele negaliu ziuret wacko.gif

Kad čia man atrodo berniuką fotkino, o panelę buvo nemandagu už kadro palikt biggrin.gif

Šiaip labai daug fantastinių derinukų iš Vilniaus, akiai miela žiūrėt thumbup.gif
Atsakyti
O tai kas tai panelei negerai, aš nesuprantu.
Atsakyti
Na, bent man nėra kažko baisaus, bet ir nėra gražu ir įdomu, kad į temą dėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 11 06, 16:31)
aha, ir aš likau nustebus, kad labai daug grožybių.  thumbup.gif

Beje, čia ne visus sukėliau, bet daugumą. Čia daugiau: http://www.facebook....1...0740&type=3 smile.gif

labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 11 07, 22:59)
Kad čia man atrodo berniuką fotkino, o panelę buvo nemandagu už kadro palikt  biggrin.gif

manau vis tik juos kaip porelę įamžino mirksiukas.gif abu blogus rašo, abu tokie "prie stiliaus" smile.gif
Atsakyti
oo geras, mano karoliai bigsmile.gif biggrin.gif
user posted image

pritariu Prietarai, labai gražus derinukas thumbup.gif bet ir figūra mergaitės pavydėtina ir daug įtakoja wub.gif
Atsakyti