Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

QUOTE(Blakstute @ 2011 10 27, 01:54)

Idėja, spalvos labai gražios, bet camel toe, manau, niekad nebus the "it" look biggrin.gif Kelnės per ilgos ir per siauros jai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 28 spalio 2011 - 21:04
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai stilingai! wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 10 28, 21:03)
Idėja, spalvos labai gražios, bet camel toe, manau, niekad nebus the "it" look  biggrin.gif Kelnės per ilgos ir per siauros jai.

drinks_cheers.gif

censoriuoslady, trečiasis vyrukas, tai kai pamačiau pirma mintis buvo - totally gay. doh.gif ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 10 28, 22:03)
Idėja, spalvos labai gražios, bet camel toe, manau, niekad nebus the "it" look  biggrin.gif Kelnės per ilgos ir per siauros jai.

Ash net neatkreipiau demesio biggrin.gif Man labai graziai ta mergina atrodo, tutbut graziausias derinys sioje temoje, o kelnes, kad per ilgos matosi, bet kodel per siauros? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 10 29, 02:56)
Ash net neatkreipiau demesio biggrin.gif Man labai graziai ta mergina atrodo, tutbut graziausias derinys sioje temoje, o kelnes, kad per ilgos matosi, bet kodel per siauros?  g.gif  g.gif

Man irgi, kol neįsižiūrėjau, tol labai gražu buvo smile.gif Per siauros dėl to, kad camel toe ir smiling crotch viršuj susidaro. 2 in 1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 10 29, 10:23)
Man irgi, kol neįsižiūrėjau, tol labai gražu buvo  smile.gif Per siauros dėl to, kad camel toe ir smiling crotch viršuj susidaro. 2 in 1  biggrin.gif

man tai iskart krito i akis tos per siauros kelnes , per klyna akivaizdziai matosi.jei butu tinkamas dydis , tai atrodytu labai dailiai..
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 10 29, 09:23)
Man irgi, kol neįsižiūrėjau, tol labai gražu buvo  smile.gif Per siauros dėl to, kad camel toe ir smiling crotch viršuj susidaro. 2 in 1  biggrin.gif

A kas čia per reiškiniai (terminai). Apšvieskit neišmanėlę biggrin.gif
Atsakyti
google it tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2011 10 28, 23:11)

censoriuoslady, trečiasis vyrukas, tai kai pamačiau pirma mintis buvo - totally gay. doh.gif  ax.gif

tikrai nenorėčiau, kad mano vyras taip pasipuoštų biggrin.gif

QUOTE(Blakstute @ 2011 10 29, 11:11)

oho, koks drabužėlis biggrin.gif
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti