Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenio arimuos

QUOTE(Avocetė @ 2011 10 19, 07:38)

šiaip juos perku IKI ir žinau kad tai Kumato tamsūs tie juodi pomidorai  mirksiukas.gif

Aišku galima suvaidinti derlių ar tai patiks kitiems  cool.gif

I ta pacia tema dar parasysiu, jei nezinojote... Prekybos centruose sudaro pardavimu sutartis ir su ukininkais 4u.gif Kelis metus vienam prekybos centre buvo pardavinejamos mano tevuko kriauses ir slyvos ax.gif Tai kodel negali but tie pomidorai tokie patys ar net tie patys IKI ir kazkieno sode? ax.gif
Atsakyti
user posted image

mano brolis irgi taip raudavo thumbup.gif tik vagoj niekas su fotiku netykodavo biggrin.gif
Atsakyti
tikrai mano tevas irgi bulves kase,bet nieko man ten idomaus nebuvo ir nefotkinau biggrin.gif
ir mociute obuolius valge,ir vaikas pomidorus liete biggrin.gif

man atrodo ne esme cia,svarbu izvelgti tame kazka grazaus ir pagauti reikiama momenta smile.gif smile.gif
Atsakyti
Jau pabalsavau smile.gif Pati pirma biggrin.gif
Bet kiek nedaug foto unsure.gif Visai nelike zemdirbystes LT g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zana33: 19 spalio 2011 - 23:13
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2011 10 19, 10:42)
mazu gal diedukas irgi is maximos bulviu i tuos maisus prisikrove, o mociute - obuoliu su akcija uzsipirko  lotuliukas.gif  Maxima - visada salia  lotuliukas.gif

smile.gif+2011 10 19, 10:43-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 19, 10:43)
Ko nepadarysi dėl konkurso...
Su močiute gi žėkit, net iš parduotuvinės dėžės neišimta...bet jin pagal atsiliepimų skaičių tai turbūt irgi susijus su moderatoriais...

Man irgi patinka

Oi kaip prisijuokiau lotuliukas.gif

prabalsavau ir as 4u.gif
Atsakyti
Už močiutę wub.gif wub.gif wub.gif , dieduką wub.gif wub.gif ir morkytes wub.gif ...
Neliko balso moliūgėlių pamatavimui cray.gif

Gražaus rudenėlio oro_buckis.gif
Atsakyti
prabalsuota thumbup.gif
o galima parasyt uz ka balsavai ar irgi viskas anonimiska? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 20 spalio 2011 - 08:36
savo balsus išdalinau taip:
"Žaliuokės surinktos, moliūgėlis nuraškytas-galima ir atsipūsti smile.gif:, "Tai bent karalaičių užderėjo! Mmmm, priglausiu jus grietinės su spirgučiais pataluose" , "Ruduo kaime"
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 10 20, 09:33)
prabalsuota thumbup.gif
o galima parasyt uz ka balsavai ar irgi viskas anonimiska? biggrin.gif

Galima, nes juk nebalsuoji už savo foto ir tai nėra agitacija. Juk kiekvienas turi savo nuomonę dėl balsų. O jei kas aklai seks jumis ir neturės savo nuomonės, tai tik to vargetos bėda biggrin.gif
Atsakyti
Su močiute fantastiška foto... wub.gif tai vienintelis atiduotas balsas
Atsakyti
Ech... gaila balsuot negaliu, o tai būtinai su šūkiu "Juodi pomidorai nebūtinai parduotuviniai Kumato" lėkčiau balso atiduot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Biški @ 2011 10 20, 13:53)
Ech... gaila balsuot negaliu, o tai būtinai su šūkiu "Juodi pomidorai nebūtinai parduotuviniai Kumato" lėkčiau balso atiduot  rolleyes.gif

tai dar pabumbėk kelias žinutes ir galėsi hihihi.gif
Atsakyti