Aš irgi tik už senolę balsuosiu,dvelkia ramybe ši nuotrauka ir jokio dibtinumo nesimato
yra ir man kur kliūna foto pvz. vaikas kur prie krūmų kažkokių stovi (ten gal vynuogynas ) nu niepanimaju ką jis pvz.ten valgo nesimato nei uogų nei ką mergaitė ant tėčio sprando ,viskas o.k būtų bet va tėtis ten daugiau pozuoja iškart į akus krenta
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 19, 07:38)
šiaip juos perku IKI ir žinau kad tai Kumato tamsūs tie juodi pomidorai
Pas mano mamą jau ne pirmus metus šiltnamy auga ir šviesūs ir tamsūs ir dideli ir maži. Geltoni, oranžiniai, raudoni ir su juodumu (beje, nors tai ir neesmė, bet jų taip pat daug veislių yra), apvalūs ir pailgi...Jei ne jūsų žinutė nė nebūčiau susimąsčius apie tai, kad ko gero irgi IKI superka ir sukabina...ale tai mat.
Čia kad foto margesnės būtų matyt irgi parduotuvėse kuo įvairesnių užsiperka...ko nepadarysi dėl foto...
Avocete, o tu natūralioj aplinkoj augančių daržovių esi mačius? Nes ir bulvių žinok ir IKI ir žmonių daržuos būna, ir ten ir ten būna kopūstų, svogūnų, petražolių, morkų...
dziaugsmelis7x7
teisingai vien moderatoriams skirti konkursai , o visi tik tarp kitko :
kol kas mano favoritės , fantastiškos foto
teisingai vien moderatoriams skirti konkursai , o visi tik tarp kitko :
kol kas mano favoritės , fantastiškos foto
jau dažlibinau ,nu tai tada o.k
+2011 10 19, 09:26-->
Avocete, o tu natūralioj aplinkoj augančių daržovių esi mačius? Nes ir bulvių žinok ir IKI ir žmonių daržuos būna, ir ten ir ten būna kopūstų, svogūnų, petražolių, morkų...
iš kur matyt augau ir gyvenu po žeme
i ko taip aršiai diskutuoji dėl tų pomidorų mažu ji tavo ir įsižeidei
QUOTE(hi @ 2011 10 19, 09:26)
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 19, 09:00)
greičiau ant asfalto, o artimiausias matytas kaimas, sodas, daržas IKI... ir dar Maximoj, Rimi, Norfoj... Nieko čia blogo, taip jau šiais laikais yra. Tiesiog kiti ir kitaip augina. Senamadiškai.
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 19, 09:00)
Taip, mano. O tie geltoni pirkti Maximoj.
QUOTE(hi @ 2011 10 19, 09:30)
Taip, mano. O tie geltoni pirkti Maximoj.
mazu gal diedukas irgi is maximos bulviu i tuos maisus prisikrove, o mociute - obuoliu su akcija uzsipirko Maxima - visada salia
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 19, 07:38)
šiaip juos perku IKI ir žinau kad tai Kumato tamsūs tie juodi pomidorai
Aišku galima suvaidinti derlių ar tai patiks kitiems
Aišku galima suvaidinti derlių ar tai patiks kitiems
Ui... A jūs kiba nežinote kad šiais laikais nesunku prisipirkti įvairiausių veislių pomidorų sėklų ir jų pačiam užsiauginti? Netgi balkone ar terasoje Ir pasirinkimas platesnis nei prekybcentryje Šiaip metais eksperimento dėlei auginausi (apart įprastų raudonų) avietinius, geltonus, oranžinius, dryžuotus, juodus ir netgi baltus Jei bus pageidavimas veisles galėsiu surašyti. Tamsūs pomidorai nėra vien Kumato, jų veislių yra gerokai daugiau
matyt tiek visos atsiziureje i vaikucius,kad sitaip pamilo mociutes ir diedukus
QUOTE(Inga777 @ 2011 10 19, 12:02)
matyt tiek visos atsiziureje i vaikucius,kad sitaip pamilo mociutes ir diedukus
mes juos visada mylėjom