Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenio arimuos

Aš irgi tik už senolę balsuosiu,dvelkia ramybe ši nuotrauka ir jokio dibtinumo nesimato schmoll.gif

yra ir man kur kliūna foto g.gif pvz. vaikas kur prie krūmų kažkokių stovi (ten gal vynuogynas g.gif biggrin.gif ) nu niepanimaju ką jis pvz.ten valgo nesimato nei uogų nei ką g.gif mergaitė ant tėčio sprando ,viskas o.k būtų bet va tėtis ten daugiau pozuoja iškart į akus krenta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E*V.A: 19 spalio 2011 - 08:00
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 19, 07:38)
šiaip juos perku IKI ir žinau kad tai Kumato tamsūs tie juodi pomidorai  mirksiukas.gif

Pas mano mamą jau ne pirmus metus šiltnamy auga ir šviesūs ir tamsūs ir dideli ir maži. Geltoni, oranžiniai, raudoni ir su juodumu (beje, nors tai ir neesmė, bet jų taip pat daug veislių yra), apvalūs ir pailgi...Jei ne jūsų žinutė nė nebūčiau susimąsčius apie tai, kad ko gero irgi IKI superka ir sukabina...ale tai mat. g.gif
Čia kad foto margesnės būtų matyt irgi parduotuvėse kuo įvairesnių užsiperka...ko nepadarysi dėl foto...

Avocete, o tu natūralioj aplinkoj augančių daržovių esi mačius? Nes ir bulvių žinok ir IKI ir žmonių daržuos būna, ir ten ir ten būna kopūstų, svogūnų, petražolių, morkų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 19 spalio 2011 - 08:40
yra ir man kur kliūna foto  g.gif pvz. vaikas kur prie krūmų kažkokių stovi (ten gal vynuogynas  g.gif  biggrin.gif ) nu niepanimaju ką jis pvz.ten valgo nesimato nei uogų nei ką g.gif

Pasižiūrėk į dešinę foto pusę. Ten ant"krūmų" gerai matos mėlynos vynuogių uogelės.
Atsakyti
dziaugsmelis7x7 4u.gif
teisingai vien moderatoriams skirti konkursai flirt.gif , o visi tik tarp kitko umn.gif:

kol kas mano favoritės wub.gif , fantastiškos foto wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
jau dažlibinau lens.gif ,nu tai tada o.k biggrin.gif lens.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 10 19, 09:26-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 19, 09:26)

Avocete, o tu natūralioj aplinkoj augančių daržovių esi mačius? Nes ir bulvių žinok ir IKI ir žmonių daržuos būna, ir ten ir ten būna kopūstų, svogūnų, petražolių, morkų...

iš kur matyt doh.gif augau ir gyvenu po žeme biggrin.gif
i ko taip aršiai diskutuoji dėl tų pomidorų mažu ji tavo lotuliukas.gif ir įsižeidei tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 19 spalio 2011 - 09:01
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 19, 09:00)
iš kur matyt  doh.gif  augau ir gyvenu po žeme  biggrin.gif

greičiau ant asfalto, o artimiausias matytas kaimas, sodas, daržas IKI... ir dar Maximoj, Rimi, Norfoj... Nieko čia blogo, taip jau šiais laikais yra. Tiesiog kiti ir kitaip augina. Senamadiškai.

QUOTE(Avocetė @ 2011 10 19, 09:00)
i ko taip aršiai diskutuoji dėl tų pomidorų mažu ji tavo  lotuliukas.gif  ir įsižeidei  tongue.gif

Taip, mano. bigsmile.gif O tie geltoni pirkti Maximoj. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 19 spalio 2011 - 09:55
QUOTE(hi @ 2011 10 19, 09:30)
Taip, mano.  bigsmile.gif O tie geltoni pirkti Maximoj.  blush2.gif

mazu gal diedukas irgi is maximos bulviu i tuos maisus prisikrove, o mociute - obuoliu su akcija uzsipirko lotuliukas.gif Maxima - visada salia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 19 spalio 2011 - 09:42
Ko nepadarysi dėl konkurso...
Su močiute gi žėkit, net iš parduotuvinės dėžės neišimta...bet jin pagal atsiliepimų skaičių tai turbūt irgi susijus su moderatoriais...

Man irgi patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 19 spalio 2011 - 09:53
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 19, 07:38)
šiaip juos perku IKI ir žinau kad tai Kumato tamsūs tie juodi pomidorai  mirksiukas.gif

Aišku galima suvaidinti derlių ar tai patiks kitiems  cool.gif

Ui... A jūs kiba nežinote kad šiais laikais nesunku prisipirkti įvairiausių veislių pomidorų sėklų ir jų pačiam užsiauginti? cool.gif Netgi balkone ar terasoje bigsmile.gif Ir pasirinkimas platesnis nei prekybcentryje bigsmile.gif Šiaip metais eksperimento dėlei auginausi (apart įprastų raudonų) avietinius, geltonus, oranžinius, dryžuotus, juodus ir netgi baltus ax.gif Jei bus pageidavimas veisles galėsiu surašyti. Tamsūs pomidorai nėra vien Kumato, jų veislių yra gerokai daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
matyt tiek visos atsiziureje i vaikucius,kad sitaip pamilo mociutes ir diedukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2011 10 19, 12:02)
matyt tiek visos atsiziureje i vaikucius,kad sitaip pamilo mociutes ir diedukus biggrin.gif

mes juos visada mylėjom wub.gif tongue.gif
Atsakyti