Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenio arimuos

smile.gif+2011 10 18, 19:27-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 18, 19:27)
Džiaugsmeli, nu nebanguok. Nu nežinom ir mes tos "ištisas dienas mirkstančios" tų visų taisyklių. Aš va net pažiūrėjau kur tu tą apie x3 citavimo negalimumą... ir neradau. Bet kai ruošiesi dalyvaut konkurse, nugi natūralu, kad paskaitai kokios jam sąlygos keliamos. Maždaug "noriu dalyvaut, bet atsisakau gilintis kokios taisyklės konkursui galioja". Nugi logikos tai nulis.  4u.gif
Papildyta:

Tinka tinka, tik aš irgi prie tų nesupratusių iš kur čia tų pomidorų kilmei IKI priskirta. Nes jau vien aš matau bene tris jų rūšis. Jau lyg žmonės nebegali šiais laikais savų užsiaugint.

ne nu, visai biggrin.gif ne apie savo nuotrauka as kalbu,tai prie ko cia man tos taisykles?nedalyvauja mano nuotrauka,bukite rami smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 10 18, 20:27-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 18, 20:27)

Tinka tinka, tik aš irgi prie tų nesupratusių iš kur čia tų pomidorų kilmei IKI priskirta. Nes jau vien aš matau bene tris jų rūšis. Jau lyg žmonės nebegali šiais laikais savų užsiaugint.

Va va - ir aš prisidedu - smalsu pasidarė, kodėl? Man tai tie mažesnieji net tokie nedanokę rodos nuskinti. Šiaip smalsu, kodėl būtent IKI, o ne maximiniai? Nebent kartu su vaiko mama i tą IKI eita, ir pomidorai kartu pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 10 18, 19:03)
nedalyvauja mano nuotrauka,bukite rami smile.gif

Būsiu. Nes kaip tik galvodama, kad jūs dalyvaujat niekaip negalėjau sau rast ramybės...
Atsakyti

zinot toks jausmas,kad ta nuotrauka iskelta,nes ta nuotrauka priklauso kazkam is moderatoriu arba ju pazystamu,vienas pasisake kad patiko,o kiti is paskos,todel apskrit[B]ai toks nuotrauku vertinimas ir aptarinejimas pries balsavima nekvepia saziningumu ...
juolab kad kiek paziuresite ,vien moderatoriai susikrove apdovanojimus uz tas nuotraukas,nors seip daug kur moderatoriams is vis neleidziama dalyvauti,del savaime suprantamu priezasciu 4u.gif
nezinau,labai jau apibreztas tas konkursas...grybai tada cia irgi netiktu-nei darzovems nei konservams,nei derliui lotuliukas.gif
o seip,manau, nuotrauka temos pavadinima idealiai atitiko,bet nepykstu,jei jums netiko,gal kita kart tiks 4u.gif
[/quote]

oi, man atrodo, ar tik ne aš pirmoji šią foto pastebėjau - tik ne pačia foto - nuorodą įmečiau... Tai musiau jau į moderatores reik skubiai įsirašyt bigsmile.gif ...

šiaip viskas gerai - nesibarkim tongue.gif ... o man kol kas išties labiausiai patinka foto su bulvių maišais vagoj ir kur du vaikai moliūgus matuoja. Ir prisipažinsiu, nei dieduko, nei tų vaikų tikrai nepažįstu - tiesiog foto patiko ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2011 10 18, 14:04)
o manes tas diedukas bulviu vagose visai neveza lotuliukas.gif ir nematau,kuo cia taip visos zavisi ir puls balsuot tongue.gif pravaziuokit pro kaimus rugsejo menesi,oi kiek tokiu ir dar geresniu pamatysit biggrin.gif

o dabar laukiu pomidoru lotuliukas.gif

gaudyk, jei taip norejai pomidorai2.gif pomidorai2.gif biggrin.gif

tai nueik i turgu ir moliugu pilna pamatysi, ir bulviu, ir runkeliu ir dar ko tik nori tongue.gif taigi ne dieduku zavisi ir ne uz dieduka balsuos tongue.gif , o uz pacia foto, kuri beje, mano nuomone, labai i tema ir pati foto grazi rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 10 18, 20:20-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 18, 20:20)
Būsiu. Nes kaip tik galvodama, kad jūs dalyvaujat niekaip negalėjau sau rast ramybės...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(klakšt @ 2011 10 18, 20:53)
gaudyk, jei taip norejai pomidorai2.gif  pomidorai2.gif  biggrin.gif

tai nueik i turgu ir moliugu pilna pamatysi, ir bulviu, ir runkeliu ir dar ko tik nori tongue.gif taigi ne dieduku zavisi ir ne uz dieduka balsuos  tongue.gif , o uz pacia foto, kuri beje, mano nuomone, labai i tema ir pati foto grazi rolleyes.gif

labai juos megstu,beje biggrin.gif tongue.gif

na taip,skonio reikalas,ir balsuokim uz ka norim 4u.gif taika taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
begalo miela, šilta, jauku...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 18, 21:41)
begalo miela, šilta, jauku...
user posted image

nerealiai jauki foto.
senolė kažkuo panaši į mano močiutę smile.gif
Atsakyti
tingiu besneketi ta pacia tema,nes jau nebekvepia biggrin.gif

o man diedukai nepatinka,del to ir foto ta nepatinka schmoll.gif biggrin.gif man patinka mociutes biggrin.gif
ir seip jei rimtai,tai ta foto su obuoliais ir mociute tikrai superine smile.gif mano balsas bus uz ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 10 18, 22:42)
nerealiai jauki foto.
senolė kažkuo panaši į mano močiutę smile.gif

Vau... ši anas anksčiau pasirinktas vienu laipteliu žemiau mano vertinimo lentelėj stumtelėjo wub.gif
Atsakyti
Nuotrauka su mociute wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2011 10 19, 00:30)
Nuotrauka su mociute wub.gif  wub.gif  wub.gif

Būsima laimėtoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 18, 18:43)

iš ko matyti? man tai pomidorai ir tiek smile.gif

QUOTE(svajone74 @ 2011 10 18, 19:11)
aha, iš kur nusprendė, gal lipdukas yra ant pomidoro su IKI  lotuliukas.gif

smile.gif+2011 10 18, 19:27-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 18, 19:27)

šiaip juos perku IKI ir žinau kad tai Kumato tamsūs tie juodi pomidorai mirksiukas.gif

Aišku galima suvaidinti derlių ar tai patiks kitiems cool.gif
Atsakyti