Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenio arimuos

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 11, 13:28)
šita man smagi
user posted image  thumbup.gif

o man be ryšio schmoll.gif

norit pasakyt šita "neapdirbta" g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 12, 21:09)

norit pasakyt šita "neapdirbta"  g.gif

kaži kuom?

uždėtas kažkoks filtras ir tiek.

yra dalyvaujančių konkursuose narių, kurių visos foto su tam tikrais filtrais, dabar nepamenu kaip jie ten fotografu žargonu vadinami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 10 12, 21:17)
kaži kuom?

uždėtas kažkoks filtras ir tiek.

yra dalyvaujančių konkursuose narių, kurių visos foto su tam tikrais filtrais, dabar nepamenu kaip jie ten fotografu žargonu vadinami g.gif

mastau.gif aišku. kad paskui nebūtų vienam konkurse...
Atsakyti
9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.
Atsakyti
geras morkų derlius thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 12, 22:21)
geras morkų derlius  thumbup.gif

beta jau morkos didumo blink.gif Atrodo kaip netikros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2011 10 12, 22:28)
beta jau morkos didumo  blink.gif  Atrodo kaip netikros bigsmile.gif

maximoi tokio dydzio buna biggrin.gif kur prideta kazi ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 12, 23:53)
maximoi tokio dydzio buna  biggrin.gif kur prideta kazi ko biggrin.gif

oi neee, šieimet pas daug ką užderėjo daug ir diedelių morkų, pas mano uošvius irgi kaip niekada išaugo labai geras ir didelis derlius thumbup.gif

fantastiška foto ta su morkom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 10 13, 00:04)
oi neee, šieimet pas daug ką užderėjo daug ir diedelių morkų, pas mano uošvius irgi kaip niekada išaugo labai geras ir didelis derlius  thumbup.gif

fantastiška foto ta su morkom  wub.gif

labas,jo pilnai pritariu del morku,ju kaip ir moliugu labai uzderejo semet drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
nesuprantu nuotraukyte ikelem pries keles dienas, ji vis dar rodo prie nepatvirtintu, o sale foto raso kad reikia apsukti ja bet niekaip nerandu kai ta padaryti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretike1 @ 2011 10 13, 18:39)
nesuprantu nuotraukyte ikelem pries keles dienas, ji vis dar rodo prie nepatvirtintu, o sale foto raso kad reikia apsukti ja bet niekaip nerandu kai ta padaryti
smile.gif

tai ikelkit per nauja jau pasukta foto.
Atsakyti
Išsiaiškinot...

Nors... rolleyes.gif Perdengimus galima padaryti ir skaitmenininėms, tik pasinaudojant programomis (nes skaitmenos ant skaitmenos taip paprastai neužfotografuosi), bet abejoju ar tai būtų leista. Ar perdengimai konkursuose galimi ir su skaitmena? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 spalio 2011 - 19:42