Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenio arimuos

QUOTE(Balanda @ 2011 10 27, 19:58)
Visi mato sieną  g.gif Bent jau aš kiek bandžiau,tai matau ir ne draugų  g.gif

tikrai ne visi. tik reikia privatumo nustatymus paredaguot. jeigu nusistatę, kad gali visi matyt, tai ir matot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2011 10 27, 19:58)
O šiaip aš irgi labai nemėgstu tokių agitacijų.Iš esmės koks skirtumas,kur reklamavo - nesąžininga ir tiek. Tai sakyčiau,bile tik aptinka įrodymus,nesvarbu kur - tegul ir šalina  cool.gif

Pritariu, nes turi būti kuo įmanoma daugiau sąžiningumo. Nes jei visi taip į facebookus, kuriuose sėdi drauguose pusę forumo, tai tuoj pasipils pirmose vietose telefonu darytos lievos foto ir po to įrodyk kažką, kad gudrus, kad neva čia visiems tikrai taip patiko doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 10 27, 20:00-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 27, 20:00)
Nu kad iš taisyklės būtent taip ir galima suprast, nes ten minimas forumas, profilis, parašas ir t.t. Apie tai, kad šta taisyklė galioja ir už forumo ribų irgi neparašyta.

Būtent dėl to bus papildytos taisyklės. Jau aukščiau rašiau, kad prasiplėtus socialiniams tinklapiams, atsiranda daugiau vietos pasirodyti, paprašyti balsų ir t.t.

faktas lieka faktu, kad balsų vis tik buvo prašyta, kad ir kaip besuktume, kad tai ne forume, kad nepaminėta ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 10 27, 19:14)
Būtent dėl to bus papildytos taisyklės. Jau aukščiau rašiau, kad prasiplėtus socialiniams tinklapiams, atsiranda daugiau vietos pasirodyti, paprašyti balsų ir t.t.

Apie papildomas taisykles šiandien užmačiau žinučių rašytų jau prieš du metus. Gerai, jei taip bus. Bet realiai tai jos ir turi galiot nuo tada kada bus, o ne nuo tada kai vieniem jos numanomos vienaip, o kitiem kitaip. ;]

Apie paprašytus balsus irgi jau n kartų perkalbėta tema. Paprašo, na ir kas? man jei nepatinka tai ir nebalsuoju, atatskaitos niekas neprašo ir pinigš už tai nemoka, beigi pretenzijų nereiškia. Ai tas pats tematinis ratas jau kelinta karta sukas.

Jei pildysit, kaip labai protinga ir visur teisi pasinaudosiu savo padėtim ir dar priminsiu, kad reiktų paaiškint 4 taisyklė dėl estetiškų ir ne foto supratimo, nes rašo, kad tokios netvirtinamos, bet kiek pamenu viename konkurse tuo klausimu buvo gan plati diskusija ...

Ir dar dėl foto apdorojimo. Nes tarkim man nėra labai aišku kodėl perdengimas skaitmeniniu būdu nėra galima, o juostoje tinka.

Kiek matau, ne visiems nariams aišku apie leistinas ir ne korekcijas.

Kas čia dar g.gif

Nėr už ką. :]
Atsakyti
[quote=Vicious Vici,2011 10 27, 14:04]
Tai, kad niūroka tokia, spalvos labai blankios, jokio siužeto, nepyk, bet per aukštai ir taip sėdi ax.gif

aš įdejau nuotrauka kad ne tu spalvas aptarinėtai ir.t... yra konkursas dedam kas ka norim ir turim,man juokinga kaip "tokios" profesionales aptarineja minusus,toks vaizdas kad konkursas prizas milijonas ir plėšotes maikes biggrin.gif Aukštai ar neaukštai sėdim nesuprantu koks tau skirtumas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2011 10 27, 18:58)
Visi mato sieną  g.gif Bent jau aš kiek bandžiau,tai matau ir ne draugų  g.gif

ne visi ne, ir tos narės, iš smalsumo patikrinau, sienos negalima matyti, jei nesi jos drauguose.. tai todėl ir padariau išvadą, kad kažkas iš draugų, esančių taip pat ir sm, pasakė.. nes kitaip nežinau kaip dar galima pamatyti.. rolleyes.gif

QUOTE(Jutkė @ 2011 10 27, 19:54)
aš įdejau nuotrauka kad ne tu spalvas aptarinėtai ir.t... yra konkursas dedam kas ka norim ir turim,man juokinga kaip "tokios" profesionales aptarineja minusus,toks vaizdas kad konkursas prizas milijonas ir  plėšotes maikes biggrin.gif  Aukštai ar neaukštai sėdim nesuprantu koks tau skirtumas? doh.gif

o ko tu čia nervuojies dabar biggrin.gif
kodėl ji negali aptarinėti? gi kaip sakai, konkursas, dedam ką norim, tai ir aptarinėjam ką norim rolleyes.gif ar ne taip? mirksiukas.gif
kažkaip vis dar stebina, kad žmonės nemoka normaliai priimt kiek kitokios nuomonės nei savoji.
Man ir asmeniškai foto blanki, neįdomi, tyliai pagalvojau ir pati nesupratau kaip aukštai sėdi rolleyes.gif nu bet matyt buvo kam patiko, kas balsavo( ar pažino rolleyes.gif )
Atsakyti
Smagu - dvi, už kurias balsavau, trejetuke (I ir III vietos) bei truputį liūdna, kad berniukas vynuogyne tik penkis balsus surinko, tarp jų ir maniškis.

Mano asmeninė nuomonė apie agitaciją balsuoti kituose tinklalapiuose: jei tai daroma viešai - bausti, bet jei tai vyksta asmeninėje erdvėje - prie ko čia SM? Teoriškai aš galiu ir telefonu visiems pranešti ir jie balsuos - kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2011 10 28, 09:41)
Mano asmeninė nuomonė apie agitaciją balsuoti kituose tinklalapiuose: jei tai daroma viešai - bausti, bet jei tai vyksta asmeninėje erdvėje - prie ko čia SM? Teoriškai aš galiu ir telefonu visiems pranešti ir jie balsuos - kaip tada?

Bet tai bent jau tau kainuos biggrin.gif Tai ar tu tik dėl garbės tai darysi, o be to nepagautas-ne vagis, o kai jau įmanoma pagauti, tai ir vagis...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 28, 09:56)
Bet tai bent jau tau kainuos biggrin.gif Tai ar tu tik dėl garbės tai darysi, o be to nepagautas-ne vagis, o kai jau įmanoma pagauti, tai ir vagis...

nu ką aš žinau... dvejopos mintys tąso... faktas, kad ta dalyvė nesąžiningai pasielgė, bet....
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2011 10 28, 07:41)
Smagu - dvi, už kurias balsavau, trejetuke (I ir III vietos) bei truputį liūdna, kad berniukas vynuogyne tik penkis balsus surinko, tarp jų ir maniškis.

Dekui bigsmile.gif ir kitiem balsavusiem 4u.gif 4u.gif

Akivaizdu, kad balsu neprasiau lotuliukas.gif

Juk yra buve atveju, kai nare i efoto ar pan psl nuotrauka isidejus buvo ir nuotrauka buvo pasalinta. ir be agitavimu buvo gi, tai cia tikrai manau, kad reikejo salinti ax.gif

Atsakyti
dėkui už balsus 4u.gif

QUOTE(Rico @ 2011 10 28, 19:30)
Juk yra buve atveju, kai nare i efoto ar pan psl nuotrauka isidejus buvo ir nuotrauka buvo pasalinta. ir be agitavimu buvo gi, tai cia tikrai manau, kad reikejo salinti  ax.gif

argi unsure.gif man atrodo, buvo tik tylių aiškinimusi dėl autorystės.
ten juk nikai kiti, tikslas kitas. nevyksta agitacijos.
Atsakyti
Ten buvo mano nuotrauka ir ja pasalino, nes tai buvo netiesiogine reklama. Bet sios is FB, na moraliskai gal ir negerai elgesi dalyve, bet ka ta nuotrauka pazeide.
Skaitom:
"11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta. "

Juk cia kalbama apie bet kokia reklama forume? O FB yra forumas?

Na ok, tebunie pritaikom kad galioja ne tik forumo ribose, nes juk neparasyta kad tik SM. Ka tai reiskia? Kad niekur ju negali buti, nei FB, nei Efoto ir dar bala zino kur. Pirmu taisykliu sakiniu pasakoma, kad jos turi but anonimines, likusiais paaiskinama ka tas anonimiskumas reiskia. Tuomet sios pasalintos nuotraukos atzvilgiu buvo tiesiogine reklama. Tai jei neprasoma, kad balsuotu, o tiesiog isidedam i Fb nuotraukas kurios dalyvauja konkursuose, tai netiesiogine reklama? cool.gif Anksciau galejei dalyvaujancias nuotraukas susideti bet kur, svarbu kad forumo ribose jos nebutu kazkaip paviesinamos. Tai ka, dabar kitaip?
Jei galioja A, tai galioja ir B. Ar ne? Kaip patogiau taip ir nusprendziama?

Gal pirmiau reiketu tiksliau apibutinti taisykles, jas suformuluoti aiskiai, kad neliktu vietos tokiems interpretavimams, o paskui tik bausti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 28 spalio 2011 - 21:00