Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenio arimuos

hi, aš apskritai, ne apie taisykles. teoriškai galėtų visos moderatorės sukelti nuotraukas, o paskui užsikabinti medalius - kas iš to? džiaugsmo ir malonumo - nulis.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 10 27, 16:02)
hi, aš apskritai, ne apie taisykles. teoriškai galėtų visos moderatorės sukelti nuotraukas, o paskui užsikabinti medalius - kas iš to? džiaugsmo ir malonumo - nulis.

Tai "apskritai" aš suprantu, bet prie "apskritai" ir lieka tas vadinamas asmeninis sąžinės reikalas, o ne nuobaudos už tai kas nenumatyta...
Atvirai kalbant nelabai supratau prie ko čia komentaras apie moderatorių nuotraukas. g.gif Aš kalbu ne apie anos narės "gražiai ar negražiai pasielgė", o apie foto pašalinimą... ir tai šioje situacijoje ko gero taip pat nėra "tvarkoj". Suprantama kai norisi daryt tvarką, bet tam kas padaryta tiesiog nėra sm sukurto pagrindo. Tuo labiau, kad iš nkstesnių konkursių dažniau čia besilankantys prisimenam, kad kituose portaluose viešinti savo foto nebūdavo draudžiama.

Apie anonimiškumo prasmę ir beprasmybę apskritai pačiame SM ko gero iš naujo kalbos užvest nebeverta...
Atsakyti
pirmos trys vietos thumbup.gif uz jas ir balsavau cool.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 10 27, 17:51-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 27, 17:51)
Tuo labiau, kad iš nkstesnių konkursių dažniau čia besilankantys prisimenam, kad kituose portaluose viešinti savo foto nebūdavo draudžiama.

pritariu cool.gif forumietė pasielgė nesąžiningai kitų fotokonkurso dalyvių atžvilgiu, bet taisyklių nepažeidė g.gif

nuo kada čia taip įdomiai cituojasi žinutės, su smailikais kažkokiais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 27 spalio 2011 - 17:18
QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 27, 18:17)
nuo kada čia taip įdomiai cituojasi žinutės, su smailikais kažkokiais  bigsmile.gif

nuo tada, kai cituoji vienos visad teisios ir protingos žinutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 27, 17:22)

o tau kuo neįtikau? lotuliukas.gif

Monmorensi, mano nikas su šypsenėle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 27 spalio 2011 - 17:42
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 27, 18:22)

biggrin.gif aišku dabar
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 10 26, 15:53)
pažiūrėkit kokie bus (ir jau yra naujam) irnesakyk.gif

g.gif aš ir nesitikiu, kad visi ims ir susipras, kad nors viena kita narė prieš dėdama nuotraukytę pagalvos, kaip originaliau pavadinti, kad nepagadinti... Paprastai labai norima pavadinti pagal paskelbtą temą, bet juk tai visai nebūtina... Sėkmės visoms dalyvaujančioms mamoms 4u.gif

Kas dėl balsų prašinėjimo, tai baisu, kas darosi pvz. mama.lt, ten tai yra leidžiama, galima prašinėti ir taip laimėti, tai laimi ten tos nuotraukos, kurių autorės turi daugiau laiko ir perlipa per save prašinėdamos doh.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=22996 šitą foto aš tikrai mačiau kažkuriam konkurse, tik nepamenu būtent kokiame g.gif ar galima su ta pačia foto dalyvaut keliuose konkursuose?
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 10 27, 19:32)
http://www.supermama...p...&phid=22996 šitą foto aš tikrai mačiau kažkuriam konkurse, tik nepamenu būtent kokiame g.gif  ar galima su ta pačia foto dalyvaut keliuose konkursuose?

negalima. jei prisimintumėte kur matėte, būtų galima autorei pasiųlyti foto pakeisit kita.

beje ne šioje temoje rašote wink.gif

----------------

dėl taisyklės pažeidimo, tai jose neparašyta, kad prašymas balsuoti turi būti tik Supermama.lt

parašyta apskritai, kad neleistinas pasisakymas, kad dalyvauji.

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 27, 14:23)
nenorėčiau turėti tarp fb draugų kažką, kas išskundžia (o taip manau todėl, kad nedrauguose esantys sienos nemato... )

Visi mato sieną g.gif Bent jau aš kiek bandžiau,tai matau ir ne draugų g.gif

O šiaip aš irgi labai nemėgstu tokių agitacijų.Iš esmės koks skirtumas,kur reklamavo - nesąžininga ir tiek. Tai sakyčiau,bile tik aptinka įrodymus,nesvarbu kur - tegul ir šalina cool.gif Na o kaip čia pasisakymai yra,kad šalint jei kažkur kitame tinklalapyje dalyvauja ta nuotrauka - nu tai nereikėtų manau. Dalyvavimas kitur nėra agitacija,o ir anonimiškumo taisyklė ar pažeidžiama,jei ten nesiskelbia,kad dalyvauja konkurse SM schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 27 spalio 2011 - 19:00
QUOTE(Rustė @ 2011 10 27, 18:39)
dėl taisyklės pažeidimo, tai jose neparašyta, kad prašymas balsuoti turi būti tik Supermama.lt

Nu kad iš taisyklės būtent taip ir galima suprast, nes ten minimas forumas, profilis, parašas ir t.t. Apie tai, kad šta taisyklė galioja ir už forumo ribų irgi neparašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 27 spalio 2011 - 19:00