Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenio arimuos

autorė Pjuvena po krūmu

! 
11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 27 spalio 2011 - 13:31
gaila.
balsavau ir džiaugiausi, kad neliko apačioj...
Atsakyti
Ruste, manau, kad užtušuoti turi jos tikrą vardą ir pavardę schmoll.gif nu man tai nepatiktų taip, kad kam reikia, kam nereikia matytų mano vardą ir pavardę čia.

o ir šiaip, negalvojau, kad kas daros už forumo ribų turėtų rūpėti g.gif

ir šiaip nenorėčiau turėti tarp fb draugų kažką, kas išskundžia rolleyes.gif (o taip manau todėl, kad nedrauguose esantys sienos nemato... )

Gaila foto šiaip, visai smagi buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 27, 14:23)
Ruste, manau, kad užtušuoti turi jos tikrą vardą ir pavardę  schmoll.gif  nu man tai nepatiktų taip, kad kam reikia, kam nereikia matytų mano vardą ir pavardę čia.

o ir šiaip, negalvojau, kad kas daros už forumo ribų turėtų rūpėti  g.gif

ir šiaip nenorėčiau turėti tarp fb draugų kažką, kas išskundžia  rolleyes.gif (o taip manau todėl, kad nedrauguose esantys sienos nemato... )

Gaila foto šiaip, visai smagi buvo  rolleyes.gif

tiesą sakai, tuoj sutvarkysiu. kažkaip paskubėjau įdėti...

taip, neturi rūpėti, bet taip višai buvo padaryta, kad negalėjom nereaguoti.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 10 27, 14:13)
autorė    Pjuvena po krūmu

11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta.

Tai tada ir taisykles pataisykit, kad negalima info skleist ne tik SM forume, bet ir už SM ribų, nes šiuo atveju.... būkim biedni, bet teisingi... forumietė taisyklių nepažeidė, nes taisyklese parašyta juoda ant balto, info negalima platint SM forume triniti.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 27 spalio 2011 - 13:45
QUOTE(Stebukle @ 2011 10 27, 14:44)
Tai tada ir taisykles pataisykit, kad negalima info skleist ne tik SM forume, bet ir už SM ribų, nes šiuo atveju....  būkim biedni, bet teisingi... forumietė taisyklių nepažeidė, nes taisyklese parašyta juoda ant balto, info negalima platint SM forume  triniti.gif

jei foto aptinkama per paiešką ir išmeta va tokią info, tai kaip mes galim nereaguoti į tokius prašymus sad.gif ir adresas sudėtas ir forumo nuoroda...

su tais suprašytais balsais išvis kažkokia mada pasidariusi... jei turi daug draugų tai laimėsi... prizų net nėra, bet vistiek tokie dalykai daromi...

dėl taisyklių koregavimo bus aptarta cool.gif
Papildyta:
Be to, taisyklėse neminima, kad tik SM negalima prašyti balsų, vieta apskritai neapibrėžta.

Tiesiog reikės papildyti taisykles su dar keliais konkretizavimais, nes prasiplėtus sopcialinių tinklų/blogų svetainėms atsirado daugiau vietos nesžiningiems dalyvavimams.
Atsakyti
Sakiau kad močiutė pirmą vietą paims thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 27, 14:18)
Sakiau kad močiutė pirmą vietą paims  thumbup.gif

as balsavau tik uz mociute wub.gif wub.gif foto superine wub.gif

nors autorio nuotraukas jau iskart atpazystu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taniai @ 2011 10 27, 11:07)
Sveikinimai nugaletojams 4u.gif
O cia specialiai poniutei neismanelei.

QUOTE(Biški @ 2011 10 27, 11:15)
Ana vistiek geriau žino  lotuliukas.gif

kaip man jūsų gaila išmanelės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2011 10 27, 13:44)
Tai tada ir taisykles pataisykit, kad negalima info skleist ne tik SM forume, bet ir už SM ribų, nes šiuo atveju....  būkim biedni, bet teisingi... forumietė taisyklių nepažeidė, nes taisyklese parašyta juoda ant balto, info negalima platint SM forume  triniti.gif

taisyklės taisyklėmis - bet koks malonumas nesąžiningai laimėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2011 10 27, 13:44)
Tai tada ir taisykles pataisykit, kad negalima info skleist ne tik SM forume, bet ir už SM ribų, nes šiuo atveju...

Šiuo atveju pritariu.
Nepuolu gint, bet man rods, kad šitus reikalus reikėjo autorės asmeninei sąžinei palikt. Nes kaip bežiūrėsi sm taisyklės ribojasi sm forumu. Dar skype printskreanus sudėt... cool.gif

Tai ko gero vadinas įgaliojimų viršijimu. :]

P.S. Beje kiek pamenu, jei foto dalyvaudavo konkursuose kitame portale ar tam pačiam FB, iki šiol ji nebūdavo šalinama su paaiškinimu, kad tai nedraudžiama ir "o niko tai mes nežinom". O koks skirtumas, darbas tai tas pats paviešintas ir išrodytas, ne nikui reklama gi gaunas, o darbui.

Žodžiu pasikartosiu - gavos labai liapsusas.

QUOTE(Avocetė @ 2011 10 27, 14:30)
kaip man jūsų gaila išmanelės  doh.gif

galėtumėt tą savo gailestį kokiais pininginiais vienetais išreikšt, o tai skamba kažkaip nenuoširdiai.

O šiaip, gi žymai paprasčiau būt buvę parašyt "ups panos, apsirikau"... ;]

QUOTE(muminukas @ 2011 10 27, 14:34)
taisyklės taisyklėmis - bet koks malonumas nesąžiningai laimėti?  g.gif

Malonumo gal ir jokio, bet tai nereiškia, kad administracijai savo kompetencijos ribų jaust nereikia. Kažkaip jei esu vienos įmonės sąvininkas gal nelabai reiškia, kad už pažeidimus padarytus kitoj įmonėj galiu žmogų baust. Ypač jei to už ką baudžiu net pats nesu aiškiai įvardijęs kaip pažeidimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 27 spalio 2011 - 15:19
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 27, 14:30)
kaip man jūsų gaila išmanelės  doh.gif

A jūs į veidrodį pažiūrėkit, va ten yr ko pasigailėt smile.gif

smile.gif+2011 10 27, 15:18-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 27, 15:18)
O šiaip, gi žymai paprasčiau būt buvę parašyt "ups panos, apsirikau"... ;]

Negi dabar pripažinsi savo ribotumą cool.gif
Atsakyti